- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Dur cnm yapma yarın ilk idrarla yap ben de senin gibi gecen aylar hep dayanamayıp yaptım pişman oldum zaten bu ay kendime söz verdim günm gecmeden yapmicamHala yapmadım canım sabah yapsam diye düşünüyorum ama çok kararsızım içimden bi ses yap diyor akıntım devam ediyor ara ara şuan az önce düşünmemek için uyudum rüyamda adet oluyordum sen düşün artık psikolojimiacaba ikindi ezanından sonra yapsam mı
Canım bende görmüştüm testinide bu düne göre silikleşmiş mi bana mı öyle geldi? Bi de bat ne zamandı senin?@Mom42 canım bugünkü teste bakabilir misin bi
İyi sabrediyosun ben olsam anında yapmıştımHala yapmadım canım sabah yapsam diye düşünüyorum ama çok kararsızım içimden bi ses yap diyor akıntım devam ediyor ara ara şuan az önce düşünmemek için uyudum rüyamda adet oluyordum sen düşün artık psikolojimiacaba ikindi ezanından sonra yapsam mı
Çünkü 3 ay içinde hamile kalmanız gerekiyor2500 TL çok iyiymiş. Hamile kalmadan once mi alınıyor doğum paketi neden risk almak dediniz
Evet kuzum ya düne göre silikleşti. Bat 25 mayıs 2 gündür kasık karın ağrım niye anlamadımCanım bende görmüştüm testinide bu düne göre silikleşmiş mi bana mı öyle geldi? Bi de bat ne zamandı senin?
Benim de öyle ama inşallah olmaz diye hala dua ediyorumKızlar benim bata son 1-2 gün ama kesin reglllll olcammm
İnşallah kuzummBenim de öyle ama inşallah olmaz diye hala dua ediyorum
Bence sen yumurtluyosundur bat tarihine görede öyle zaten değerlendir mutlaka teste bakıp boş gecme , benimde bat 25 i yumurtlamayı ben pazar ve dün gördüm. Sıvı alımına dikkt ediyor musun? Bi de her gün aynı saatte mi yapıyosunEvet kuzum ya düne göre silikleşti. Bat 25 mayıs 2 gündür kasık karın ağrım niye anlamadım
Dün değerlendim kuzum yarın da değerlendiricem. Evet su içiyorum 1-2 litre arası. Dün saat 10 da yaptım bugün 9 u geçiyodu sonra 12 de bidaha yaptım o daha silik çıktı. Ama aşırı karın ağrım var. Bir de testere dişli aşlan pençesi çayı içiyorum her gün 2 kere.Bence sen yumurtluyosundur bat tarihine görede öyle zaten değerlendir mutlaka teste bakıp boş gecme , benimde bat 25 i yumurtlamayı ben pazar ve dün gördüm. Sıvı alımına dikkt ediyor musun? Bi de her gün aynı saatte mi yapıyosun
Benim yumurtayı alttan muayene yapmadan gördü ama çatlayıp çatlamadığını alttan kontrol etti. Eğer yumurtayı görmese alttan muayene edecekti. Çok korkmuştum ama korkulacak bir şey yokmuş alttan muayene de.Yumurta takibini doktor alttan muayene ederek mi bakıyor lütfen bilen cevaplayabilir mi
Hadii ya doktor bana femara ilaç verdi beş gün sonra gel yumurtalarına bakacağız dedi ama ben alttan olacağını düşünmedim birden aklıma geldi. Ne yapsam acaba hiç istemiyorum.Benim yumurtayı alttan muayene yapmadan gördü ama çatlayıp çatlamadığını alttan kontrol etti. Eğer yumurtayı görmese alttan muayene edecekti. Çok korkmuştum ama korkulacak bir şey yokmuş alttan muayene de.
Canım alttan muaynede korkulcak hicbisey yok..kendini kasma yeter...bide zaten doktor incelemiyor orani alışmışlar el yordamiyla hemen 2 dakka da hallediyolarHadii ya doktor bana femara ilaç verdi beş gün sonra gel yumurtalarına bakacağız dedi ama ben alttan olacağını düşünmedim birden aklıma geldi. Ne yapsam acaba hiç istemiyorum.
Hani testten en az 1 saat önce sıvı alımını bırakın net cıkmaz diyorlar ya acaba ondan mı göremedin yumurtlamayı dedim, belki onları içtiğin içinde geciktirmiş olabilir o zaman bilemedim. Normal adet döngün kaç gün?Dün değerlendim kuzum yarın da değerlendiricem. Evet su içiyorum 1-2 litre arası. Dün saat 10 da yaptım bugün 9 u geçiyodu sonra 12 de bidaha yaptım o daha silik çıktı. Ama aşırı karın ağrım var. Bir de testere dişli aşlan pençesi çayı içiyorum her gün 2 kere.
Yaşadığım yerde özel hastanede hiç bayan doktor yok bu gittiğim doktor erkek yaklaşık on yıl önce diş doktoruna gitmiştim resmen taciz etti ondan beri erkek doktorlara hiç gitmek istemiyorum. Bir de böyle vajinal muayene. Sanırım psikolojik bir durum o olaydan sonra ama ne yapacağımı bilmiyorum. Devlet hastanesinde bayan doktor var daha önce hiç memnun kalmadım ama olmazsa yine ona gideyim herhalde fark etmez yumurtalara bakacak sonuçtaCanım alttan muaynede korkulcak hicbisey yok..kendini kasma yeter...bide zaten doktor incelemiyor orani alışmışlar el yordamiyla hemen 2 dakka da hallediyolar
Sabah ilk idrardan sonra yaptım ama bilemedim ki belki de dün yumurtladım bugün çatladı ne dersinHani testten en az 1 saat önce sıvı alımını bırakın net cıkmaz diyorlar ya acaba ondan mı göremedin yumurtlamayı dedim, belki onları içtiğin içinde geciktirmiş olabilir o zaman bilemedim. Normal adet döngün kaç gün?
Geçen ay ben ovulasyon takibi yaptım kendim yumurtlama 22 ‘sinde oldu. 22,23 değerlendirdik olmadı. Bu ay yumurtlamadan önceki günü ve diğer dört günü dergerlendirecegim. Böyle mecburi gibi olması çok sıkıntı bir durum ama yapacak bir şey yok.merhaba arkadaşlar ya bu değerlendirme işini gün aşırımı yapıyorsunuz 1 gün boş bir gün dolu. 2 günde bir yapılsa olasılık çok mu düşük.çok geriliyorum mecburi ilişkiden
İnşallah olmayız ben bugün test yapicaktim son bi tane var diye kendimi zaptettim yarim yapsam cikar mi acabaKızlar benim bata son 1-2 gün ama kesin reglllll olcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?