Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dur cnm yapma yarın ilk idrarla yap ben de senin gibi gecen aylar hep dayanamayıp yaptım pişman oldum zaten bu ay kendime söz verdim günm gecmeden yapmicam

İyi sabrediyosun ben olsam anında yapmıştım

Evet kuzum ya düne göre silikleşti. Bat 25 mayıs 2 gündür kasık karın ağrım niye anlamadım
Bence sen yumurtluyosundur bat tarihine görede öyle zaten değerlendir mutlaka teste bakıp boş gecme , benimde bat 25 i yumurtlamayı ben pazar ve dün gördüm. Sıvı alımına dikkt ediyor musun? Bi de her gün aynı saatte mi yapıyosun

Dün değerlendim kuzum yarın da değerlendiricem. Evet su içiyorum 1-2 litre arası. Dün saat 10 da yaptım bugün 9 u geçiyodu sonra 12 de bidaha yaptım o daha silik çıktı. Ama aşırı karın ağrım var. Bir de testere dişli aşlan pençesi çayı içiyorum her gün 2 kere.

Yumurta takibini doktor alttan muayene ederek mi bakıyor lütfen bilen cevaplayabilir mi
Benim yumurtayı alttan muayene yapmadan gördü ama çatlayıp çatlamadığını alttan kontrol etti. Eğer yumurtayı görmese alttan muayene edecekti. Çok korkmuştum ama korkulacak bir şey yokmuş alttan muayene de.

Hadii ya doktor bana femara ilaç verdi beş gün sonra gel yumurtalarına bakacağız dedi ama ben alttan olacağını düşünmedim birden aklıma geldi. Ne yapsam acaba hiç istemiyorum.

Hadii ya doktor bana femara ilaç verdi beş gün sonra gel yumurtalarına bakacağız dedi ama ben alttan olacağını düşünmedim birden aklıma geldi. Ne yapsam acaba hiç istemiyorum.
Canım alttan muaynede korkulcak hicbisey yok..kendini kasma yeter...bide zaten doktor incelemiyor orani alışmışlar el yordamiyla hemen 2 dakka da hallediyolar

Hani testten en az 1 saat önce sıvı alımını bırakın net cıkmaz diyorlar ya acaba ondan mı göremedin yumurtlamayı dedim, belki onları içtiğin içinde geciktirmiş olabilir o zaman bilemedim. Normal adet döngün kaç gün?

merhaba arkadaşlar ya bu değerlendirme işini gün aşırımı yapıyorsunuz 1 gün boş bir gün dolu. 2 günde bir yapılsa olasılık çok mu düşük.çok geriliyorum mecburi ilişkiden

Canım alttan muaynede korkulcak hicbisey yok..kendini kasma yeter...bide zaten doktor incelemiyor orani alışmışlar el yordamiyla hemen 2 dakka da hallediyolar
Yaşadığım yerde özel hastanede hiç bayan doktor yok bu gittiğim doktor erkek yaklaşık on yıl önce diş doktoruna gitmiştim resmen taciz etti ondan beri erkek doktorlara hiç gitmek istemiyorum. Bir de böyle vajinal muayene. Sanırım psikolojik bir durum o olaydan sonra ama ne yapacağımı bilmiyorum. Devlet hastanesinde bayan doktor var daha önce hiç memnun kalmadım ama olmazsa yine ona gideyim herhalde fark etmez yumurtalara bakacak sonuçta

Sabah ilk idrardan sonra yaptım ama bilemedim ki belki de dün yumurtladım bugün çatladı ne dersin

merhaba arkadaşlar ya bu değerlendirme işini gün aşırımı yapıyorsunuz 1 gün boş bir gün dolu. 2 günde bir yapılsa olasılık çok mu düşük.çok geriliyorum mecburi ilişkiden
Geçen ay ben ovulasyon takibi yaptım kendim yumurtlama 22 ‘sinde oldu. 22,23 değerlendirdik olmadı. Bu ay yumurtlamadan önceki günü ve diğer dört günü dergerlendirecegim. Böyle mecburi gibi olması çok sıkıntı bir durum ama yapacak bir şey yok.

Reactions: mnt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…