Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile arkadaşları tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Hastaneye gidip geliyorsunuz ortam nasıl kızlar doktorlar bu dönemde koronadan dolayı hamilelik uygun değil falan diyor mu?

Folik asit ilacını reçetesiz eczaneden alabiliyor muyuz arkadaşlar? Hamilelik düşünenlerin kullanması gerekiyormuş sanirim

Ben de çok çekinerek gitmiştim kızar bana şimdi çok mu acil bu dönemde geldin derse diye ilk gidip bi ton açıklama yapmaya çalışmıştım. Ama doktor belki bu felaket günlerinde bi mucize gelir demişti. O yüzden dert etmeyin hiç öyle bişey diyen yok.

Sigortanin tek kurali var gebe kalmadan yapilmis olmasi, kaldiktan sonra yapilmiyor. Sigortacim eşim olunca kolay oldu :)) Hala gebe kalamadigimdan ( police ile ilgili sıkıntı yok...
Ya a class hastanelerin mininmum 6 ay bekleme süreleri oluyor, diğerlerinin bekleme süresi yok ama risk tabii. Belki başka bir yolu vardır diye danışmak istedim eşinizin bilmesii ne güzell büyük kolaylıkk

Ya a class hastanelerin mininmum 6 ay bekleme süreleri oluyor, diğerlerinin bekleme süresi yok ama risk tabii. Belki başka bir yolu vardır diye danışmak istedim eşinizin bilmesii ne güzell büyük kolaylıkk
Anadolu sigorta, police aninda(ayinda) gebe olmamam kaydi ile A sinifi dahil tum hastanelere beklemesiz dahil etti.. Zaten bir acidan bakarsan gebeligin kendisi dogum icin bekleme, o surede de paketteki muayene haklarini kullaniyorsun

3 gun kalmis, dolapta tek bir predictor early var.. Bi yapasim var sonra diyorum ki tek cizgi icin yakma boşa testi

Anadolu sigorta, police aninda(ayinda) gebe olmamam kaydi ile A sinifi dahil tum hastanelere beklemesiz dahil etti.. Zaten bir acidan bakarsan gebeligin kendisi dogum icin bekleme, o surede de paketteki muayene haklarini kullaniyorsun

Canım anadolu sigorta acıbademi kapsamıyor burada kapsaması için inanılmaz fark çıkıyor garanti olmayan bir şeye de o fiyatı vermek çok saçma geldi. Sigortacım da beni Ona yönlendiirmediii

3 gun kalmis, dolapta tek bir predictor early var.. Bi yapasim var sonra diyorum ki tek cizgi icin yakma boşa testi
Benimde 3 gün kaldi ve son bi testim kaldi yarin sabah yapmayi düşünüyorum

Canım anadolu sigorta acıbademi kapsamıyor burada kapsaması için inanılmaz fark çıkıyor garanti olmayan bir şeye de o fiyatı vermek çok saçma geldi. Sigortacım da beni Ona yönlendiirmediii
Kızlar günaydın. Bizde eşimle hamile kalınca özel sigorta yaptırırız diye konuşmuştuk. Hamile kaldıktan sonra yapılmıyormuymuş

Canim benim de bu ay boyle oldu hatta panikledim erken mi oluyor diye testin varsa yapmaya devam et cunku bu siliklesmeden sonra tekrar koyulasmayı gordüm ve piki yakaladım her zamanki gunumde piki gördüm sanırim o ilk test yediklerimizle ictiklerimizle alakali belirgin cıkmış oldu ama degerlendirmekte iyi yapmışsınız simdi piki gormek icin devam et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…