- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
Adet gününe yakın tekrarla istersen cnm inşallah vardır ama bu kadar silik olunca insan güvenemiyor koyulaşma olacaktır zatenMarkası frely canim, ama benim daha 6 gün var adete erken yapdim bayağı.kuruma falanda olabilir yani.
Aynen ya bir daha almicam dedim zaten şimdi benim bat sokağa çıkma yasağı diye bugün bir tane aldım onun da markası miratech forumdaki yorumlara baktım onun da hakkında pek iyi şeyler yazmıyor hangi marka alsak ya bilemedimsagliklihayat Bu arada canım albi marka için bu tarz yorumlar çok çizgi çıkartıyoruz hamile olmaasanda çok okudum.
Oo hosgeldin nasilsin? Nolduda ban yedinSelam kızlar ben geldim. Bu durumdan cok sıkıldım artık. Herşeye ban. Sırf topiğim var diye giricem sonra girmeyi düşünmüyorum artık
İnşallah canim tekrarliycam.oruc falan ondan mı bilmiyorum çok uyku hali oldu saçma sapan uyumayacagim zamanlarda uyumaya basladim.bugunde aşırı derecede sıcak basması oldu böyle balkona cikdim oturdum uzun bir süre yine kendime gelemedim.psikolojik mi bilmem ama yada ramazan ondan böyle oluyor bilmiyorum artık gorucez :)Adet gününe yakın tekrarla istersen cnm inşallah vardır ama bu kadar silik olunca insan güvenemiyor koyulaşma olacaktır zaten
Sen hamile cıkarsan senin testinden alıcamsagliklihayat Bu arada canım albi marka için bu tarz yorumlar çok çizgi çıkartıyoruz hamile olmaasanda çok okudum.
Yok canım alma miratech albi hatta labquick de duydum.bunlar cizgi gösterip sonra fos çıkıyormuş çoğu kiside.Aynen ya bir daha almicam dedim zaten şimdi benim bat sokağa çıkma yasağı diye bugün bir tane aldım onun da markası miratech forumdaki yorumlara baktım onun da hakkında pek iyi şeyler yazmıyor hangi marka alsak ya bilemedim
Kısmet canım inşallahSen hamile cıkarsan senin testinden alıcam
Maalesef vücudumuzda stres oluyo ben öyle düşünüyorum biz dinledikçe bazen de belirti oluyo bakalım görürüz inşallahİnşallah canim tekrarliycam.oruc falan ondan mı bilmiyorum çok uyku hali oldu saçma sapan uyumayacagim zamanlarda uyumaya basladim.bugunde aşırı derecede sıcak basması oldu böyle balkona cikdim oturdum uzun bir süre yine kendime gelemedim.psikolojik mi bilmem ama yada ramazan ondan böyle oluyor bilmiyorum artık gorucez :)
Senin bugün bat miydi, gelmedi herhalde adet.Maalesef vücudumuzda stres oluyo ben öyle düşünüyorum biz dinledikçe bazen de belirti oluyo bakalım görürüz inşallah
Onlardan alırım kısmet bu ayda olmazsa artık gelecek ay. Bu ay 3 gün geçmeden test yapmicam kendime söz verdimsagliklihayat canım daha önce innovita da almisdim ondada 2 kere çizgi gormustum ama adet oldum, surelab iyi diye duydum kötü yorumuna denk gelmedim frely de öyle okudum ama bilmiyorum tabi.
Yok cnm daha bana 8-9 gün varSenin bugün bat miydi, gelmedi herhalde adet.
Anladım, seninde varmış daha hadi bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için.Yok cnm daha bana 8-9 gün var
Sen değerlendirmeye devam ediyormusun cnm peki beklicen mi artıkAnladım, seninde varmış daha hadi bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için.
Yok canım etmiyorum, ovu testi kullanmıştım o günlerde denedim birakdim.zaten akıntım da anlıyorum ben.akin kesildiği an yumurtlama gecdigibi anlıyorum.testte doğruluyor.ama devam eden ediyor yani.Sen değerlendirmeye devam ediyormusun cnm peki beklicen mi artık
Hmm anladım hadi tutmuştur inşallahYok canım etmiyorum, ovu testi kullanmıştım o günlerde denedim birakdim.zaten akıntım da anlıyorum ben.akin kesildiği an yumurtlama gecdigibi anlıyorum.testte doğruluyor.ama devam eden ediyor yani.
Ilk 5-10 dakkasi onemliymis sonrasina onem vermeyinMerhaba hanımlar size bir sorum var cevaplarsanız çok memnun olurum. Ovulasyon testine idrarı damlattıktan kaç dk sonra oluşan çizgiyi dikkate almalıyız. Bugün teste İlk damlattığımda çok silikti, 1 saat sonra baya koyulaşmış olduğunu gördüm nerdeyse pike yakındı. Bu arada piki 6 mayısta görmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?