Evet öyle teşekkür ederim canımBanada regl öncesi lekelenme gibi geldi ama yanlış yönlendirmek istemem hakkınızda hayırlısı olsun benimki pembemsi idi daha sonra gelen ise açık kahve .Bunyeden bunyeye farklilik gösteriyor olabilir en sagliklisi reglinin 2 3 gun gecmesini beklemek sonra test yapmak
Evet kuzumSaraçoğlunu mu dınledın
Kimyasaldan sonra cabuk gebe kalınıyor diye duymustum, degerlendirmelerini yaptıysan bebiş yoldadır inşallahAynenn canımm umarım herkesin gönlüne göre olurr. Evet 23ü bakalım ne görcez 23ünde bebek mi kırmızı mıbirse geçen ay kimyasal olmuştum o yüzden insan tesirgin oluyor tekrarlanmaz inşallah
Ben farklı dinledim o zaman, sogan suyu deil de 21 gün lük kür şeklinde iki kere uygulayın diye, ama cok guzel bi bitki imişEvet kuzum
İnşallah canımm regl bittiğinden beri gün aşırı ilişki oluyor. İnşallah hepimize sağlıklı hamileler sağşıklı evlatlar nasip olsunKimyasaldan sonra cabuk gebe kalınıyor diye duymustum, degerlendirmelerini yaptıysan bebiş yoldadır inşallah ❤
Oohh senınkı en garanti yöntemİnşallah canımm regl bittiğinden beri gün aşırı ilişki oluyor. İnşallah hepimize sağlıklı hamileler sağşıklı evlatlar nasip olsun❤
Bir kaç farklı kullanım şekli ver tabi kuzum bakalım alayım inşalah da başlayayım belki bu vesile olurBen farklı dinledim o zaman, sogan suyu deil de 21 gün lük kür şeklinde iki kere uygulayın diye, ama cok guzel bi bitki imiş
Valla geçen ay bende 1 hafta boyunca değerlendirdim zor oluyor. Bu ay hiç takip yapmadım gün aşırı ilişki yaşadım inşallah olurr olmazsaa tekrar çatlatma iğnesi düşünüyorum bidahaki ay hayırlısı olsunOohh senınkı en garanti yöntem
Benim pik uzun sürdü 5 gün üst üste ilişki oldu feleğim şaştı ya, gün aşırı yapcam gelecek ay bende ovulasyon testı de bıttı ıstemesem mı dıye dusunuyorum
Canım sen devlete mi özele mi gudeceksin özele gideceksen 3. Gün git tekrar muayene parası ödeme çünkü 3. Gün gel diyorlar devlete gideceksen şimdi gidersin eline bir kağıt veriyorlar diyorlar ki adetin 3. Günü gel kağıdı göster muayene olmadan randevuya gerek kalmadan kanını ver sonucu randevuyla göster diyorlarKızlar şimdi duydum da, ben pazartesi doktora gidip genel Bi hormon testi istedicem ama reglimin 10. Günü olacak regl harici gidilince hormon testi yapılmaz mı
Randevum yandı zaten canımCanım sen devlete mi özele mi gudeceksin özele gideceksen 3. Gün git tekrar muayene parası ödeme çünkü 3. Gün gel diyorlar devlete gideceksen şimdi gidersin eline bir kağıt veriyorlar diyorlar ki adetin 3. Günü gel kağıdı göster muayene olmadan randevuya gerek kalmadan kanını ver sonucu randevuyla göster diyorlar
Benim yerleşme kanamam şeffaf akıntının içinde kırmızı ip gibi kırmıziydi ikinci de kahverengiydi yani aynı kişi de bile farklı oluyor gebelikler ilkinde felaket kabizdim ikincide ishaldim gibi yani tek yapacagimiz ümit edip beklemek inşallah vardır valla burdakilerin olunca insanı ümit sarıyor kendinin olmuş gibi oluyor olmayincada ümitsizlik sarıyor kendinin olmamış gibiKızlar özür dileyerek paylaşıyorum bat 2 gün var normal de regl olmadan önce sancı ayak üşümesi 1 saat öncesinden leke gelirdi sonra regl olurdum ama şuan sancım hiç yok arada kasık ağrısı var ve böyle bir leke gördüm yerleşme olabilir mi
Gerek kalmadıEczane varsa yakınında al hemen yap bi tane için rahatlar var mı yok mu öğrenirsin
Teşekkür ederim cevap için1 hafta kadar kullandim yumurtlama olunca birakin demisti satan kişi. .yarayip yaramadigini henüz bilmiyorum ama adet olursam bu ay daha uzun kullanmis olucam...bakalim fayda edicekmi...bu aradanaturalleni kendiminkini aldiktam sonra kesfettim..bundan fayda goremezsem esimle ikimize ondan alicam insallah
Şu olayı hosuma gıttı azsa artırır, çoksa düşürdü, dengeler kısmıBir kaç farklı kullanım şekli ver tabi kuzum bakalım alayım inşalah da başlayayım belki bu vesile olur❤
Çatlatma iğnesi ben hıc kullanmadım, doktor vermedi hiç ilaçValla geçen ay bende 1 hafta boyunca değerlendirdim zor oluyor. Bu ay hiç takip yapmadım gün aşırı ilişki yaşadım inşallah olurr olmazsaa tekrar çatlatma iğnesi düşünüyorum bidahaki ay hayırlısı olsun
Yaa gel arada bi, özleriz seniCanlarım kimler geçecek bilmiyorum ama haziran topiğine geçmeyen olursa hakkınızı helal edin hep destek oldunuz buradaki takibi bırakıp haziran a geçiyorum. Öpüyorum sizi kendinize iyi bakın
Ben geçen ay kullandım canım zaten yumurtalarom gelişmemişti benim o yüzden o ay doktor önerdi bu ay kendim deniyorum bakalımÇatlatma iğnesi ben hıc kullanmadım, doktor vermedi hiç ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?