- 7 Ekim 2019
- 376
- 411
- 53
İnşallah isteyen herkesinkini okuruzinşallah canı,şifaolsun inşallah:)
gebelik haberini okurum inşallah sayfalrında
Ben de öyle diyorum her ay ama duramıyorum maalesef. Burada birbirimizin halini anlıyoruz, dertleşiyoruz. Sizinleyken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Dün giremedim ya çok sıkıldım evdeCok sıkıldım herşeye ban. Şu mayıs ayı bitsin daha girmeyi düşünmüyorum buraya
Bu ay biraz psikolojik olarak kotuyum oyuzden bkleyim dedim aklimda biraz toparlandim giderim haftaya kesin ts ederm cnmReglnde gelmiyo bide uzun zamandır. Bian önce bi sorun varsa çaresine bakıp yeniden bebiş için denemeler yaparsın kuzum
Aynn bnde ole dusunuom ne olup bittigini ogrenmk daha faydaliGit tabi canım benim. Aklında soru işareti kalmaz hem. Hem de bebek için tekrar denemeler de başlar
O zmn bn su an ya hormon bol ya hamilelik hormonu yukselio ya en nadirligi yasiorum 3 kez yumurtluomCanım adet tarihine gore kacinci haftandasin? Ultrason olcumu mu 6+5 ? Yumurtlama gununu biliyor musun, gec dollenme olduysa bebek de gec olusuyor hemen uzulme insallah bebegin seninle olacakstres de onemli
Kaybettigim bebegimde oyle olmustu, gec dollenme olmuş
Olmuyor diye biliyorum, genelde 1 nadiren 2 kere oluyormuş
Bu laboquick test insani cok ikilemde bırakıyor ya hayalet cizgiCanım oruçluyken yaptıysan köyü cikiyorHyr ovu testi siliklesince zaten adet olurum dedim bugun bi deyim dedim tekrar koyulasio sasirdim haftaya kesin doktora gidicem uzadi döngum .
Dur bekle bakalım Allah büyük atar belki benim arkadaşımın kaç doktor gördü artik yok dediler kürtaja gittiği gün son kez bakalım diyor doktor kalbi atıyor 8 haftalıkken inşallah senin de atar ama nasıl üzücü bir bekleyiş çocuk iyiyse bile bu üzüntü mahvediyor insaniBeta en son 2 kat katlanıyordu. Bakmaya gerek yok dedi dr. İlk gebeliğim boş keseydi. Ama onda yolk sac oluşmamıştı bunda herşey var ama bebek kalp atım yok
Sagol canim amin insallahHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bu ay mi adetimiz gecikmeden yaptığınız test negatif çıktı.
canım senın cocugun vardı deil miDur bekle bakalım Allah büyük atar belki benim arkadaşımın kaç doktor gördü artik yok dediler kürtaja gittiği gün son kez bakalım diyor doktor kalbi atıyor 8 haftalıkken inşallah senin de atar ama nasıl üzücü bir bekleyiş çocuk iyiyse bile bu üzüntü mahvediyor insani
Sat a göre 6+5 ama geçen hafta da ultrason da sat tarihime göre göründü kese.Canım adet tarihine gore kacinci haftandasin? Ultrason olcumu mu 6+5 ? Yumurtlama gununu biliyor musun, gec dollenme olduysa bebek de gec olusuyor hemen uzulme insallah bebegin seninle olacakstres de onemli
Kaybettigim bebegimde oyle olmustu, gec dollenme olmuş
Olmuyor diye biliyorum, genelde 1 nadiren 2 kere oluyormuş
Sormayın ben çok kötüyüm. Yinemi olmadı. Nasıl olcak bilmiyorum. Evliliğimi mi bitirsem die bile düşündüm.Dur bekle bakalım Allah büyük atar belki benim arkadaşımın kaç doktor gördü artik yok dediler kürtaja gittiği gün son kez bakalım diyor doktor kalbi atıyor 8 haftalıkken inşallah senin de atar ama nasıl üzücü bir bekleyiş çocuk iyiyse bile bu üzüntü mahvediyor insani
Valla canim iki kizm var ikisinde de adet günü 3-4 saat sonra beliren cizgi ile öğrendim 3.bebek çalışmasına basladik şubatta yine 3-4 saat sonra cizgi çıktı degerim 20 den geri düştü kimyasal oldu martta yine çizgileri gördüm bi kaç saat sonra ama adet oldum tam günümde bu ay da iste 2 gün sonra adet günüm bakalim sonuc nolcak bu ayda yine bi kaç saat sonra çizgi ciktiHep boyle mi oluyor sana
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına al inşallah bizlerede dua etKızlar sonucum bu çıkmışrabbim tüm isteyenlere nasip etsin dualarını boş cevirmesin tez zaman da sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah
Off Valla ne desem boş ben de geçen ay böyle beklediğim için üzüntünü derinden hissediyorum canım çaresiz dert vermesin Allah bak pihilasma sorunu çok oluyormuş belki pıhtılaşma sorunu bebek beslenemedigi için olusamiyor ve tedavisi çok kolay aspirin ve göbekten yapılan iğne onu kullanınca sağlıklı gebelikler elde edersin Allah'ın izniyle. Çok zor geçecek 1 hafta ama inşallah iyi sonuçlar alırsın şimdi üzüntüden her şeyi düşünürsün sen sakın eşine öyle bir şey deme üzüntüyle de olsaSormayın ben çok kötüyüm. Yinemi olmadı. Nasıl olcak bilmiyorum. Evliliğimi mi bitirsem die bile düşündüm.
Ban yemekten sıkıldımBen de öyle diyorum her ay ama duramıyorum maalesef. Burada birbirimizin halini anlıyoruz, dertleşiyoruz. Sizinleyken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Dün giremedim ya çok sıkıldım evde
Maşallah ne güzel ilerlemiş. Nasıl değerlendirdin ovu testi yapmışmıydın
Okadar midir gerçekten benim 1855 cıktı son adetim 10 nisanBence 3-4 haftalıktır ☺ Hayırlı olsun şimdiden❤
Bthcg nin yazılı olduğu kağıtta aralıklar yazıyor aslında ben tahminen söyledimOkadar midir gerçekten benim 1855 cıktı son adetim 10 nisan
Okadar aynıyız ki ama benim birde psikolojik sıkıntım vardı hap içiyordum oyüzden de hep erteledim korkardım olmasından keşke diyorum ozmnlar deneseydim belki şimdi 1yaşında bebeğim vardı bnmle aynı zmnda evlenen arkdşlarım ilk yıldan yaptılar olsun napalım nasip belkide o günden bugüne kadar deneyip çocuk sahibi olamayacaktım bilinmez tabi belki hiç bebek sahibi olamayacağım Rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin inş hepimizin sağlıklı evladı olur 9ay mükemmel geçer bana bebiş sağlık getirir mucize gibi gelsin hep böyle dua ediyorum Allah büyük birçok insanın hemen olmuyor ben stres demiyorum bilmiyorum ben ilk denediğimde iş stresim hattt safhadaydı çok yoğunduk ama olmuştu düştü o ayrı ama olsun sorun yok şükür bilmiyorum nasip bence yaa gerçekten nasip Allah’ın takdiriNerdeyse aynı durumdayız bende evlendıgımde İlk 2 yıl hıc ama hıc ıstemedım, adetim gcıkınce bile ödümkopuyordu, o derece istemiyordum, sanırım Allah benı cezalandırıyor işte simdi de 2 yıl oldu denıyoruz olmuyor.. Keske hiç korunmasaydım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?