- 7 Ekim 2019
- 376
- 411
- 53
Evet kullanıyorum 2 aydır. Bu salgın yüzünden doktora gidemedim bu ay regl olursam gideceğim kontrole. İnş olmamYaa evet, satın alıyoruz resmenrabbim şifa versin cnm clife macun denedın mı, cıkolaga kıstıne ıyı gelıyor diye paylasım yapıyorlardı sayfalarında
Hoşbulduk canım . Yiyoruz işteOo hosgeldin nasilsin? Nolduda ban yedin
ay tamam canım cok sağol valla :)site değil canım instagram sayfası arama kısmına ovulasyon yaz ordan çıkanlara bak olmazsa ben sana yarın atarım hangi sayfalar olgunu kapıdaa odeme falanda yazıyordu
sagliklihayat canım, jinekoloji bölümüne açmam gereken konuyu bir derdim var’da açtığım için ban yedim
Evet zaten takmiyorum onlari çünkü gecen ay da aynisi oldu şubatta da oldu kimyasal gebelik olduYarım saat 1 saat sonra çıkan çizgiler dikkate alınmamalı diye kullanım kılavuzunda da yazar zaten canım ben laboquik kullandım erken gebelik testiyle aynı koyulukta çıkardı
Cnm gözün aydın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar sonucum bu çıkmışrabbim tüm isteyenlere nasip etsin dualarını boş cevirmesin tez zaman da sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah
Bence geciktirme canım benim zaten senin adetin geçti. Sürekli de ovulasyon testinde pozitif çıkıyor. Bu işte bir gariplik var sankiHyr ovu testi siliklesince zaten adet olurum dedim bugun bi deyim dedim tekrar koyulasio sasirdim haftaya kesin doktora gidicem uzadi döngum .
Çok sağol canım allah razı olsunHayırlı olsn canımmmm
Evet canım adet gecikmesinin 3. günü idrar testi yapmıştım ve adetle aynı belirtilerdi.darisi size insalllaaaaaahhhhhMaşallah yaaaDarısı başımıza Idrar ve kan testlerini adet kaç gün gecince yaptin canım, adetle aynı belirtilerin olmuştu senin değil mi
Amannnn canımMaşallah bayağı da yüksek bir değer Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinisteyen herkes görsün böyle sonuçları Müsadenle soru yağmuruna tutabilir miyim acaba yumurtlama takibi yaptın mı, yaptıysan kaçıncı yün gördün yumurtlama ve çatlamayı, üstünden kaç gün geçti, idrar testi yaptın mı daha önce gibi gibi
Yumurtlama döneminde eşime çakşır kökü suyu icirdim yemeklerden önce her akşam portakal havuç muz ceviz tükettik bu dönemdeHayırlı olsun canımBize de dua et ve uyguladığın farklı bişeyler varsa bize de söylersen cok seviniriz
Tesekkur ederimYaa Tebrikler. Darısı başımıza. Belirtin var mıydı.
Evet bende de oyle oluyo sonrada cizgi cikiyo ama bence geçerli değilKızlar 1 gibi test yapmıştım hiçbisey yoktu bembeyazdi...simdi t çizgisine kadar sarılık olmuş orda çooook hafif bi çizgi var gibi yok gibi....kuruma çizgisi dediginiz sey bu mu oluyo tam olarak
Cok sıkıldım herşeye ban. Şu mayıs ayı bitsin daha girmeyi düşünmüyorum buraya
Evet canım yakın zamanlarda oldugu icin daha uzun.Hosgeldin canım, en iyisi troll icin yazanları görmezden gelmek hicbir sey yazmamak, olan size oluyor, bir de senin uzun sürdü tekrarlaninca herhalde
Yaaa canım benim çok üzüldüm. Bhcg 2 kat yükseliyo muydu? Daha önce de olmuşmuydu böyle bir şey? Bebek var da kalbi mi yok yoksa hiç mi bebek yokMerhaba kızlar çok kötüyüm.
Dr ultrason da kese göründü hatta vajinal bile baktı ama kalp atımı bebek yok. Yine boş gebelik olabilir Dedi.haftaya gel dedi.
Canım cok üzgünüm. Kacıncı haftandaydın?Merhaba kızlar çok kötüyüm.
Dr ultrason da kese göründü hatta vajinal bile baktı ama kalp atımı bebek yok. Yine boş gebelik olabilir Dedi.haftaya gel dedi.
Bnde anlamadimki kac kez yumurtlar bi kadin 4 kere olurmu meselaBence geciktirme canım benim zaten senin adetin geçti. Sürekli de ovulasyon testinde pozitif çıkıyor. Bu işte bir gariplik var sanki
Canım senin regln cok gecti bence bi doktora gitBnde anlamadimki kac kez yumurtlar bi kadin 4 kere olurmu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?