Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Al benden de o kadar. Bilmeden etmeden korunmak. Cahilliğime veriyorum
Kesinlikle katılıyorum sandım ki istediğim zaman olacak ne kadar deliymişim bide günüm geçince korkardım hamile kalacam diye hatırlayınca sinir oluyorum :(

Kesinlikle katılıyorum sandım ki istediğim zaman olacak ne kadar deliymişim bide günüm geçince korkardım hamile kalacam diye hatırlayınca sinir oluyorum :KK43:
al ben de o kadar! hatta 1 kez ertesi gün hapı bile içtim 😒

Ahh o soranlar yok mu zatenn neden burunlarını sokarlar anlamıyorum. Burda birbirimize destek olup dua ediyoruzz inşallah karşılığını alırızz canımm 🤲🏼
Burda herkesin birbirini anlayışla karşılaması çok güzel gerçekten burayı geç farkettim ve çok iyi geldi herkes sağolsun

Testlerim böyle 🤷🏻‍♀️ 20. Gün çatlamış herhalde 🙈

Eklentiler

• FE40F911-9F65-490D-A1B6-F766929E30CC.webp
    FE40F911-9F65-490D-A1B6-F766929E30CC.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 32
Ah ah bilseydik böyle olur muydu sanmam 🥺 kısmet böyleymiş diyorum sonra da ne bileyim işte ne denir ki simdi çırpınıyorum
ya biz düğün borçlarını, araba borcunu ödeyelim dedik. biraz da karı koca gezmeyi severiz. biz arabaya binince çarşıya inmekle başka bir ile gezmeye gitmek arasında sadece direksiyonu sola ya da sağa kırmak fark ediyor 😅 popomuzu gezdirelim, evliliğin tadını çıkaralım dedik. aslında böyle düşününce hiç pişman değilim. en azından evliliğim oturdu, kocamı tanıdım. çocuk yüzünden evliliğimiz en güzel 1 buçuk senesi sorumluluk almakla geçmedi. amaaaaaa bir yandan da yaş 29 olunca insan diyor ki keşke bir de kızanımız olsaydı 😢

Ya varya şu çatlama pik filan diyorsunuzya onu hala anlamıyorum çözemedim inan ki ahahah
yavrum ovü testinde t ile c aynı koyuluktaysa ya da t, c'den daha koyuysa vücudundaki LH tavan yani pik yapmış demek. pikten sonra ovü testindeki t,c'ye göre silikleşirse artık yumurtan salınmış, kocanla ona göre değerlendir, bu son uyarım diyor 😂😂😂
18.gün test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu. O gün oluyor diye biliyorum
18. günü 20. günleri değerlendirdik, bakalım. hayırlısı ☺☺

ya biz düğün borçlarını, araba borcunu ödeyelim dedik. biraz da karı koca gezmeyi severiz. biz arabaya binince çarşıya inmekle başka bir ile gezmeye gitmek arasında sadece direksiyonu sola ya da sağa kırmak fark ediyor 😅 popomuzu gezdirelim, evliliğin tadını çıkaralım dedik. aslında böyle düşününce hiç pişman değilim. en azından evliliğim oturdu, kocamı tanıdım. çocuk yüzünden evliliğimiz en güzel 1 buçuk senesi sorumluluk almakla geçmedi. amaaaaaa bir yandan da yaş 29 olunca insan diyor ki keşke bir de kızanımız olsaydı 😢
Aynısı işte hikaye aynısı diyim 😂😂 ama ben yine de pişmanım çocukla da gezen geziyor aman vala boşa durduk evliliğin anlamı iki candan bir bebiş şuan benim için 😂😂😂

yavrum ovü testinde t ile c aynı koyuluktaysa ya da t, c'den daha koyuysa vücudundaki LH tavan yani pik yapmış demek. pikten sonra ovü testindeki t,c'ye göre silikleşirse artık yumurtan salınmış, kocanla ona göre değerlendir, bu son uyarım diyor 😂😂😂

18. günü 20. günleri değerlendirdik, bakalım. hayırlısı ☺☺
Bak bu çok net bi anlatış oldu 😂😂 benim ovu testlerim saçma sapan oldu saatleri karışık oldu her gün iki kere yapmadım testi vs ama hep çift çizgi vardı bende o yüzden her gün değerlendirdim🤭

Merhaba bir sorum olacak ben adetimden iki gün önce peceteye çok küçük leke geldi sonra pembe hafif leke sonra gitti yarın adet günüm beli.de ve kasıklarımda ağrı var ama akıntım var sizce nedir

Back
X