Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorlar zaten 6 ay 1 yıl arası normal diyor benim de 1 yıl olacak bakalım sonra ne diyecekler ne yapcaz bilmiyorum 🥺 inşallah gerek kalmadan bayram müjdesi olur hepimize
Amin canım inşallahh ama bence 1 yıldan sonrasıda korkulcak gibi değil benim çevremde hemen hemen herkes 1 bucuk 2 yıl sonra olduu çokta stres yapma 1 yıl oluyor diye. İşte hepimizin bi zamanı var aslında

İyi akşamlar kızlar. Bana bu gruptan bildirim gelmiyor hiç. Niye acaba 🤔

Kızlar yumurtlama tarihlerimiz geçti mi sizce yani uygulama da geçmiş gibi görünüyor benim de değerlendirmeye devam ediyor musunuz Siz? benim ovu testim yok yapmadım da Önemli günler geçmiş mi oluyor yani Butik alfa Butik alfa @sadehayatt06 @sultanyksl Sohrab Sohrab
Cnm benim en son testler ım pozıtıf cıkıyordu, testim bitti silikleşmeyi göremeden, gün aşırı devam ediyoruz bi kere daha yapıp bırakıcam

Amin canım inşallahh ama bence 1 yıldan sonrasıda korkulcak gibi değil benim çevremde hemen hemen herkes 1 bucuk 2 yıl sonra olduu çokta stres yapma 1 yıl oluyor diye. İşte hepimizin bi zamanı var aslında
İşte herşeye de aklımız eriyor canım rabbim hayırlı zaman da versin diyorum dua ediyorum ama çok istiyorum isteyince kendine engel olamıyorsun ki bide herkes soruyor ediyor sinir oluyorum daha önce korunduk hatta olmasını bile istemiyordum çok pişmanım çok :(

İşte herşeye de aklımız eriyor canım rabbim hayırlı zaman da versin diyorum dua ediyorum ama çok istiyorum isteyince kendine engel olamıyorsun ki bide herkes soruyor ediyor sinir oluyorum daha önce korunduk hatta olmasını bile istemiyordum çok pişmanım çok :(

Al benden de o kadar. Bilmeden etmeden korunmak. Cahilliğime veriyorum

Bi dolgunluk hissi var, sizde de var mı, sancılar bitti, baya sancılı gectı bu yumurtlama dönemi. Pik süresi de uzundu
ya gerçekten benim de bu pik dönemi sıkıntılı geçiyor. ilk defa mide bulantısı oldu bende. 11-12 mayıs pik gördüm 13 mayıs'ta da çatladı diye düşündüm ama çok da silik değil.

İşte herşeye de aklımız eriyor canım rabbim hayırlı zaman da versin diyorum dua ediyorum ama çok istiyorum isteyince kendine engel olamıyorsun ki bide herkes soruyor ediyor sinir oluyorum daha önce korunduk hatta olmasını bile istemiyordum çok pişmanım çok :KK43:
Ahh o soranlar yok mu zatenn neden burunlarını sokarlar anlamıyorum. Burda birbirimize destek olup dua ediyoruzz inşallah karşılığını alırızz canımm 🤲🏼

Bi dolgunluk hissi var, sizde de var mı, sancılar bitti, baya sancılı gectı bu yumurtlama dönemi. Pik süresi de uzundu
Göğüslerde mi canım bende hiç sancı olmadı böyle bi hareketlilik oldu ama sonrasında da hep gaz sancısı oldu afedersin

Back
X