- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.757
- 133
Allah saglikla kucagina versin canim bizim icinde dua etÇok sağolun darisi sizin başınıza hep dua edeceğim allah tüm isteyenleri bebek sahibi etsin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah saglikla kucagina versin canim bizim icinde dua etÇok sağolun darisi sizin başınıza hep dua edeceğim allah tüm isteyenleri bebek sahibi etsin inşallah
Tabiki hep ediyorum peki sizce kac haftalik olabilirAllah saglikla kucagina versin canim bizim icinde dua et![]()
Rabbimm tez zamanda hayırlaa versin bize evlatlarımız inşallahh ben daha iki üç aydır deniyorumm gerçekten sabır işiHer ay da birşey tecrübe oluyor işte insanabende bu ay belirti aramıyorum mesela ama stres oluyor yine de ister istemez
Bilmem sonucunuz nedirTabiki hep ediyorum peki sizce kac haftalik olabilir
Çok sağ olun allah tez zamanda sizlerede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallahHayırlı olsun![]()
Doktor bir haftalık dedi 4 gün sonra gel testi yenile dedi sizce bu değer düşükmüBilmem sonucunuz nedir
Canim degerin kacDoktor bir haftalık dedi 4 gün sonra gel testi yenile dedi sizce bu değer düşükmü
Ben reglden itibaren gün aşırı deniyorum cnm bugünde hatta denememiz lazımdı hiç halim yok galiba bıraktım artık ovulasyon hiç yapmadım ne zaman yumurtladım bilmiyorum ama gecen hafta uzayan şeffaf akıntı olmuştu belki ondadır zaten regle 8 gün kaldıKızlar yumurtlama tarihlerimiz geçti mi sizce yani uygulama da geçmiş gibi görünüyor benim de değerlendirmeye devam ediyor musunuz Siz? benim ovu testim yok yapmadım da Önemli günler geçmiş mi oluyor yaniButik alfa
sagliklihayat
Nane surubu @Sohrabb
Hiç moralini bozma ona canım bebiş olursa da alacaksın zaten tabi yine de dikkatli olman da fayda var ama sağlıklı bi bebeğin olsun kilo alınır verilir çok önemli değil rahatla senCocuk dusundugumden beri diyete girmedim cocuk zarar gormesin varsa diye e haliyle kilo da aldim evdeyiz surekli bide ona moralim bozuk yani yasim da geciyor bi tane olsun istiyorum hayirlisi Allahim nezaman nasip ederse kabulum ama iste beklemekte iskence gibi
Hadi bakalım hayırlısı olsun beklemeye başladık iste yavaştan umutlu günler gitti gibi düşünüyorum bendeBen reglden itibaren gün aşırı deniyorum cnm bugün denemeniz lazımdı hiç halim yok galiba bıraktım artık ovulasyon hiç yapmadım ne zaman yumurtladım bilmiyorum ama gecen hafta uzayan şeffaf akıntı olmuştu belki ondadır zaten regle 8 gün kaldı
Haklisin Hayirlisi olsun insallahHiç moralini bozma ona canım bebiş olursa da alacaksın zaten tabi yine de dikkatli olman da fayda var ama sağlıklı bi bebeğin olsun kilo alınır verilir çok önemli değil rahatla sen
Umudum var canım bu ay benim için özel bir ay eşimle yani onun için hediye olarak gebelik testi düşünüyorum bakalım hayırlısıHadi bakalım hayırlısı olsun beklemeye başladık iste yavaştan umutlu günler gitti gibi düşünüyorum bende![]()
Doktorlar zaten 6 ay 1 yıl arası normal diyor benim de 1 yıl olacak bakalım sonra ne diyecekler ne yapcaz bilmiyorumRabbimm tez zamanda hayırlaa versin bize evlatlarımız inşallahh ben daha iki üç aydır deniyorumm gerçekten sabır işi
Ay ne güzel bi hediye olur rabbim nasip etsin inşallah canımUmudum var canım bu ay benim için özel bir ay eşimle yani onun için hediye olarak gebelik testi düşünüyorum bakalım hayırlısı
Hepimize nasip olsun bayram sevinci olsunAy ne güzel bi hediye olur rabbim nasip etsin inşallah canım![]()
bizim de evlilik yıl dönümümüz bu ayda. inşallah ben de evlilik hediyesi vermiş olurum. büyük aminHepimize nasip olsun bayram sevinci olsun❤
Canımcım üzülmestres olma lütfen. bildiğim kadarıyla yolk sac oluşmuşsa boş gebelik ihtimali ortadan kalkar ama senin için araştırdım bak böyle bişeyler buldum bekliyorum ekran görüntüsünü. Stres en büyük düşman. Doktorlar bazen soğukkanlı bi şekilde en kötüyü söyleyebiliyor. Ama bence seninkisi geç döllenme. Böyle stres olmaktansa bi doktora daha git istersen eğer fırsatın varsa. Allahım güzel haberler vermeni nasip etsinMerhaba kızlar çok kötüyüm.
Dr ultrason da kese göründü hatta vajinal bile baktı ama kalp atımı bebek yok. Yine boş gebelik olabilir Dedi.haftaya gel dedi.
Ayy zaten düşünsene Baska ne hediye alcaz evden doğru dürüst cıkmıyoruz birsey almak içimizden gelmez pastaydı yemekti her gün hazırlıyoruz en güzel hediye olur inşallahbizim de evlilik yıl dönümümüz bu ayda. inşallah ben de evlilik hediyesi vermiş olurum. büyük amin![]()
hahahahaha çok doğru söylüyorsun vallahiAyy zaten düşünsene Baska ne hediye alcaz evden doğru dürüst cıkmıyoruz birsey almak içimizden gelmez pastaydı yemekti her gün hazırlıyoruz en güzel hediye olur inşallah
Canmmm Allah razı olsun. Ne mutlu ettiniz beni dualarınız yeter bana. Özellikle sordum yolk varsa boş olabilir mi diye. Evet olabilir dedi. Ben bata bir hafta varken öğrendim kanda gebeliğimi geç döllenme olsa erken öprenebilirmiyim ki.Canımcım üzülmestres olma lütfen. bildiğim kadarıyla yolk sac oluşmuşsa boş gebelik ihtimali ortadan kalkar ama senin için araştırdım bak böyle bişeyler buldum bekliyorum ekran görüntüsünü. Stres en büyük düşman. Doktorlar bazen soğukkanlı bi şekilde en kötüyü söyleyebiliyor. Ama bence seninkisi geç döllenme. Böyle stres olmaktansa bi doktora daha git istersen eğer fırsatın varsa. Allahım güzel haberler vermeni nasip etsin![]()