Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama tarihlerimiz geçti mi sizce yani uygulama da geçmiş gibi görünüyor benim de değerlendirmeye devam ediyor musunuz Siz? benim ovu testim yok yapmadım da Önemli günler geçmiş mi oluyor yani Butik alfa Butik alfa sagliklihayat sagliklihayat Nane surubu Nane surubu @Sohrabb
Ben reglden itibaren gün aşırı deniyorum cnm bugünde hatta denememiz lazımdı hiç halim yok galiba bıraktım artık ovulasyon hiç yapmadım ne zaman yumurtladım bilmiyorum ama gecen hafta uzayan şeffaf akıntı olmuştu belki ondadır zaten regle 8 gün kaldı

Cocuk dusundugumden beri diyete girmedim cocuk zarar gormesin varsa diye e haliyle kilo da aldim evdeyiz surekli bide ona moralim bozuk yani yasim da geciyor bi tane olsun istiyorum hayirlisi Allahim nezaman nasip ederse kabulum ama iste beklemekte iskence gibi
Hiç moralini bozma ona canım bebiş olursa da alacaksın zaten tabi yine de dikkatli olman da fayda var ama sağlıklı bi bebeğin olsun kilo alınır verilir çok önemli değil rahatla sen

Ben reglden itibaren gün aşırı deniyorum cnm bugün denemeniz lazımdı hiç halim yok galiba bıraktım artık ovulasyon hiç yapmadım ne zaman yumurtladım bilmiyorum ama gecen hafta uzayan şeffaf akıntı olmuştu belki ondadır zaten regle 8 gün kaldı
Hadi bakalım hayırlısı olsun beklemeye başladık iste yavaştan umutlu günler gitti gibi düşünüyorum bende🤭

Hadi bakalım hayırlısı olsun beklemeye başladık iste yavaştan umutlu günler gitti gibi düşünüyorum bende🤭
Umudum var canım bu ay benim için özel bir ay eşimle yani onun için hediye olarak gebelik testi düşünüyorum bakalım hayırlısı

Rabbimm tez zamanda hayırlaa versin bize evlatlarımız inşallahh ben daha iki üç aydır deniyorumm gerçekten sabır işi
Doktorlar zaten 6 ay 1 yıl arası normal diyor benim de 1 yıl olacak bakalım sonra ne diyecekler ne yapcaz bilmiyorum 🥺 inşallah gerek kalmadan bayram müjdesi olur hepimize

Merhaba kızlar çok kötüyüm.
Dr ultrason da kese göründü hatta vajinal bile baktı ama kalp atımı bebek yok. Yine boş gebelik olabilir Dedi.haftaya gel dedi.
Canımcım üzülmestres olma lütfen. bildiğim kadarıyla yolk sac oluşmuşsa boş gebelik ihtimali ortadan kalkar ama senin için araştırdım bak böyle bişeyler buldum bekliyorum ekran görüntüsünü. Stres en büyük düşman. Doktorlar bazen soğukkanlı bi şekilde en kötüyü söyleyebiliyor. Ama bence seninkisi geç döllenme. Böyle stres olmaktansa bi doktora daha git istersen eğer fırsatın varsa. Allahım güzel haberler vermeni nasip etsin 🙏👦👧

Eklentiler

• Screenshot_20200514-013203.webp
    Screenshot_20200514-013203.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 24
bizim de evlilik yıl dönümümüz bu ayda. inşallah ben de evlilik hediyesi vermiş olurum. büyük amin 😁
Ayy zaten düşünsene Baska ne hediye alcaz evden doğru dürüst cıkmıyoruz birsey almak içimizden gelmez pastaydı yemekti her gün hazırlıyoruz en güzel hediye olur inşallah

Canımcım üzülmestres olma lütfen. bildiğim kadarıyla yolk sac oluşmuşsa boş gebelik ihtimali ortadan kalkar ama senin için araştırdım bak böyle bişeyler buldum bekliyorum ekran görüntüsünü. Stres en büyük düşman. Doktorlar bazen soğukkanlı bi şekilde en kötüyü söyleyebiliyor. Ama bence seninkisi geç döllenme. Böyle stres olmaktansa bi doktora daha git istersen eğer fırsatın varsa. Allahım güzel haberler vermeni nasip etsin 🙏👦👧
Canmmm Allah razı olsun. Ne mutlu ettiniz beni dualarınız yeter bana. Özellikle sordum yolk varsa boş olabilir mi diye. Evet olabilir dedi. Ben bata bir hafta varken öğrendim kanda gebeliğimi geç döllenme olsa erken öprenebilirmiyim ki.

Back
X