- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Yok kuzum ya sabahtan beri yatıyprum başım kalkmıyor çok halsizim boğazlarımda kötü orucluuum bide ekstra kötüyüm iftardan sonra biraz kendime gelirim diye umuyorum. Dikkat et valla havaalarda ısınıyo gibi oldu o yüzden herkes hastalanmaya başladıButik alfa canım nasılsın iyileştin mi bugün de ben cok kötüyüm midem cok fena üşüttüm galiba
hani yumurtlama gününde bir akıntı gelir ya benim hiç öyle bişi olmuyorNeden ama?
Keşke ben ozellikle sizler için dua ediyorum Rabbim öncelikle sizlere versn sonra bana versin en hayirli zamanda inşallahBen bu topiği ne heveslerle açmıştım keşke hepimiz hamile kalabilseydik
sen anlamamışsındır belki? Bat ne zamanhani yumurtlama gününde bir akıntı gelir ya benim hiç öyle bişi olmuyor
İnşallah canımm. Allah razı olsunnKeşke ben ozellikle sizler için dua ediyorum Rabbim öncelikle sizlere versn sonra bana versin en hayirli zamanda inşallah
benim bat şimdilik 27 mayıs gibi ama ben pcoyum adet düzenim sıfırsen anlamamışsındır belki? Bat ne zaman
Aslında sen ovulasyonla takip etsrn daha iyi olabilir senin icinbenim bat şimdilik 27 mayıs gibi ama ben pcoyum adet düzenim sıfırbatım belirsiz bir nevi
30lu ovulasyon testimi alsam acaba kullandığı marka var mı canım önerebileceğin.Aslında sen ovulasyonla takip etsrn daha iyi olabilir senin icin
Bende alcam önümüzde ki aya. Bu aydan geçti alamadık. Laboquick öneriyolar genelde bide innovita canım30lu ovulasyon testimi alsam acaba kullandığı marka var mı canım önerebileceğin.
teşekkür ederim canım ben hala kırmızıları görmedim ne zaman görecem belli değil de alsam belkide iyi olacak.Bende alcam önümüzde ki aya. Bu aydan geçti alamadık. Laboquick öneriyolar genelde bide innovita canım
En azından gününü bilirsin canım daha iyi olur.teşekkür ederim canım ben hala kırmızıları görmedim ne zaman görecem belli değil de alsam belkide iyi olacak.
Bekliyoruz merakla :)Evetttmelinda- ne yaptınnn
ben yinede 3günde bir değerlendireceğim olursa olur olmazsa tükendim :)En azından gününü bilirsin canım daha iyi olur.
Hepimiz bi miktar tükendik canımm. Ama vakti var işteben yinede 3günde bir değerlendireceğim olursa olur olmazsa tükendim :)
sağlıkla gelsinler canım.Hepimiz bi miktar tükendik canımm. Ama vakti var işte
Yaa yapsanaaa
Hadi inşallah çiçeğiimmm10 gündür gögüslerim şişmiş bir durum da ama ne akıntı var ne regl ki ben düzenli regl olurum günü şaşmazdı yarın test yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?