bende bu ay cok akısındayım acıkcasıYok cnm gerçekten ben bi kimyasal gebelik yaşadığımda gece batmalarımı okdr hissediyordum ki geliyor dedim tabi oda anormal derecede ağrım batmam vardı sanırsam sperm ve yumurta buluşamadı bu sefer ya nasıl buluşamıyorlar aklım almıyor:)oyüzden beklemiyorum ben gayet akışında günler geçiriyorum :) sizde var mı bi gelişme inşş vardır
Yok belirtisiz gelme ihtimali varmı acep :)Insallah vardir bebis
Hangi günleri değerlendirmek gerekiyormuş?benim ovu testi aldığım kişi pik olunca üstüste 3gün ilişki diyorduKızlar merhaba bugün doktora gittim yumurta takibi için 14 milimlik folikül gördü çok şükür, ilişki planlaması olarak sadece Pazar gününü değerlendirmemizi söyledi pazartesi günü tekrar çağırdı demem o ki aynı hatayı bende yapıyormuşum yumurtlama öncesinde sonrasında yumurtlama günü ilk 5 günü değerlendiriyordum belki de onun için olmadı
Biz çok memnun kalmistik ikinci için tekrar gideceğiz gibi görünüyor sizin neydi rahatsızlık eşinde onunda mi dna hasariYaaa çok güzel. Hayırlı olsun. Bizde gittik Kaan aydosa. Pek memnun kalmadık. Sonra tüp bebek yaptırdık olmadı. Şimdi yazım tekrar yaptıracağız
En güzeli diğer türlü stres oluyor insan hayırlısı diyorum ama olsun napalım sonuçta bu bizim elimizde değil ki :) akışına daha iyi yaşanıyor :) senin nezmndı cnm regl tarihi?bende bu ay cok akısındayım acıkcasısaldım cayıraaa
Ayy evettt ben test yapana kadar psikolojim bozulmuştu negatifi görünce rahatladım yapmadaydım bu günler geçmezdii. Kafa rahatlığı çok önemlibende bu ay cok akısındayım acıkcasısaldım cayıraaa
Biz çok memnun kalmistik ikinci için tekrar gideceğiz gibi görünüyor sizin neydi rahatsızlık eşinde onunda mi dna hasari
Benim 31 mayıs canım takvime görw şu sıralar doğurgan zaman ama bi ilişki oldu sadeceEn güzeli diğer türlü stres oluyor insan hayırlısı diyorum ama olsun napalım sonuçta bu bizim elimizde değil ki :) akışına daha iyi yaşanıyor :) senin nezmndı cnm regl tarihi?
Ne zaman negatifi gördünnnAyy evettt ben test yapana kadar psikolojim bozulmuştu negatifi görünce rahatladım yapmadaydım bu günler geçmezdii. Kafa rahatlığı çok önemli
Benimde bu hafta pek verimli olmadıı hasta oldum falan ama bakalım hayırlısıı dediğin gibiiNapim canım benim bu aydan pek ümidim yok pek ilişki olmuyo eşim gece geliyo felan :) ama hayırlısı tabi bakalı
Ben de hic hissetmicekmisim gibi geliyor ayirt edemem yani bu kadar ay da belirtileri hep hamilelige yorduktan sonra regli olunca cok zor anlarim gibiAy eveeettt ya öyle diyorlarr ya sanki hamile olsam hissedermişim gibi geliyor
Aynenn canımm duymuştum çünkü şişeye çok sıcak koyunca acılıp yandıklarını falan Allah korusunn ılık koymak mantıklııCanım şişede kaynar su durmaz eğilir bükülür zaten yeterli sıcaklık olsa yeter öbür türlü sıcak su torbasında zaten dışında kılıf da oluyor ılıktan az daha sıcak hissediyorsun ama yine de tabiki tedbir önemli
Bazilarinin 6 8 haftalikken basliyor belirtiledYok belirtisiz gelme ihtimali varmı acep :)
Stres yapmamak en iyisi. Diğer türlü ilişki oluyodu da noluyoduBenimde bu hafta pek verimli olmadıı hasta oldum falan ama bakalım hayırlısıı dediğin gibii
Ben dayanamazdm yapardım kesinBen test yapmadım bu arada regl geçene kadar da yapmicam herkesi okudukça bu işte de yeni olunca günde 3 kere test yapanlar bile var sanırım o hırsa girmek istemiyorum
Ben de aynı biraz erken yaptım ama niyeyse yapınca çılgınca test yapma isteğim bir kere yapıp negatifi görünce gectiAyy evettt ben test yapana kadar psikolojim bozulmuştu negatifi görünce rahatladım yapmadaydım bu günler geçmezdii. Kafa rahatlığı çok önemli
Aynenn öyle valla bata 9 gün kaldıı sonucu tabiki merak ediyorum ama hiç panik yapmıyorum regl gelmezsenyapcam test hayırlısı olsunnStres yapmamak en iyisi. Diğer türlü ilişki oluyodu da noluyodu
4 gün önce yavrumNe zaman negatifi gördünnn
Daha gecen Seda Sayan'ın sırtı ikici derece yanık olmustu kabarcıklı sulu sıcak su torbasından çok sıcak koymamali ben de sıcak koyuyordum onu görünce korktumAynenn canımm duymuştum çünkü şişeye çok sıcak koyunca acılıp yandıklarını falan Allah korusunn ılık koymak mantıklıı
Aynennnnnnn aynen böyle oldu ya bi de ilk heyecan benim ondan herhaldeBen de aynı biraz erken yaptım ama niyeyse yapınca çılgınca test yapma isteğim bir kere yapıp negatifi görünce gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?