Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bu ay cok akısındayım acıkcası saldım cayıraaa

Hangi günleri değerlendirmek gerekiyormuş?benim ovu testi aldığım kişi pik olunca üstüste 3gün ilişki diyordu

Yaaa çok güzel. Hayırlı olsun. Bizde gittik Kaan aydosa. Pek memnun kalmadık. Sonra tüp bebek yaptırdık olmadı. Şimdi yazım tekrar yaptıracağız
Biz çok memnun kalmistik ikinci için tekrar gideceğiz gibi görünüyor sizin neydi rahatsızlık eşinde onunda mi dna hasari

bende bu ay cok akısındayım acıkcası saldım cayıraaa
En güzeli diğer türlü stres oluyor insan hayırlısı diyorum ama olsun napalım sonuçta bu bizim elimizde değil ki :) akışına daha iyi yaşanıyor :) senin nezmndı cnm regl tarihi?

Biz çok memnun kalmistik ikinci için tekrar gideceğiz gibi görünüyor sizin neydi rahatsızlık eşinde onunda mi dna hasari

Sayı 5 milyon. İleri hız 0. DNA hasarı yoktu sanırım. Öyle işte. Şimdi sürekli bitkisel birşeyler yapıp veriyorum. Son 2 ay. İnşAllah bir umut.

En güzeli diğer türlü stres oluyor insan hayırlısı diyorum ama olsun napalım sonuçta bu bizim elimizde değil ki :) akışına daha iyi yaşanıyor :) senin nezmndı cnm regl tarihi?
Benim 31 mayıs canım takvime görw şu sıralar doğurgan zaman ama bi ilişki oldu sadece

Ay eveeettt ya öyle diyorlarr ya sanki hamile olsam hissedermişim gibi geliyor
Ben de hic hissetmicekmisim gibi geliyor ayirt edemem yani bu kadar ay da belirtileri hep hamilelige yorduktan sonra regli olunca cok zor anlarim gibi insallah gelsinde bebislerimiz anlamasakta olur yeter ki sağlıkla gelsinler

Aynenn canımm duymuştum çünkü şişeye çok sıcak koyunca acılıp yandıklarını falan Allah korusunn ılık koymak mantıklıı

Ayy evettt ben test yapana kadar psikolojim bozulmuştu negatifi görünce rahatladım yapmadaydım bu günler geçmezdii. Kafa rahatlığı çok önemli
Ben de aynı biraz erken yaptım ama niyeyse yapınca çılgınca test yapma isteğim bir kere yapıp negatifi görünce gecti

Aynenn canımm duymuştum çünkü şişeye çok sıcak koyunca acılıp yandıklarını falan Allah korusunn ılık koymak mantıklıı
Daha gecen Seda Sayan'ın sırtı ikici derece yanık olmustu kabarcıklı sulu sıcak su torbasından çok sıcak koymamali ben de sıcak koyuyordum onu görünce korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…