- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Off aman amann allah esirgesinn. Ilık koyunca sıkıntı olmaz canım bakalım bende denerim bu ay olmazsa bidahaki ayDaha gecen Seda Sayan'ın sırtı ikici derece yanık olmustu kabarcıklı sulu sıcak su torbasından çok sıcak koymamali ben de sıcak koyuyordum onu görünce korktum
Aaaaa ben seni rahatsız etmeyim senin işlerin vardır ozaman :) canım senin buralarda ne işin var 31 mayısa çok varmış daha neden değerlendirmiyosunBenim 31 mayıs canım takvime görw şu sıralar doğurgan zaman ama bi ilişki oldu sadece
Benim 5 yıl sonra ilk heyecan gibi ilk kez olsun diye denedik insan isteyince çok heyecanlı oluyorAynennnnnnn aynen böyle oldu ya bi de ilk heyecan benim ondan herhalde
Aynen en doğrusu canımAynenn öyle valla bata 9 gün kaldıı sonucu tabiki merak ediyorum ama hiç panik yapmıyorum regl gelmezsenyapcam test hayırlısı olsunn
Aynenn ya benim reglim çok ağır geçiyoor ona güveniyorumBen de hic hissetmicekmisim gibi geliyor ayirt edemem yani bu kadar ay da belirtileri hep hamilelige yorduktan sonra regli olunca cok zor anlarim gibiinsallah gelsinde bebislerimiz anlamasakta olur yeter ki sağlıkla gelsinler
Bat ne zaman :)4 gün önce yavrum
Ah kuzum koca yokkiiAaaaa ben seni rahatsız etmeyim senin işlerin vardır ozaman :) canım senin buralarda ne işin var 31 mayısa çok varmış daha neden değerlendirmiyosun
Sizin görüşleriniz beni çok değiştirdi benden çooook deneyimliler var buradaaa iyi ki sizinle tanıştım bir şekilde, sorsanız mesleğim gereği hepsini bilimsel olarak her şeyi biliyorum ahahahhaah. İnşallahhhhh tez vakitte hamiş olursun kuzum inşallahhh aminnm yarabbim hepinizzzzBenim 5 yıl sonra ilk heyecan gibi ilk kez olsun diye denedik insan isteyince çok heyecanlı oluyor
Bilmiyorum cok merak ettimArkadaşın sonucu negatif çıktı da ondan mı yazmıyor acaba morali bozuldu da 2-3saat oldu
Takvime göre bugündü ama ben yarın bekliyorum hep takvimden 1 gün geç oluyorum çünküBat ne zaman :)
İnş pozitiftirBilmiyorum cok merak ettim
İnşallah yarın da gelmeez.Takvime göre bugündü ama ben yarın bekliyorum hep takvimden 1 gün geç oluyorum çünkü
Canım bak ben geçen ay o ağrıyı çektim bildiğin kanama gibi de oldu ama nolur test yapmadan sakın ilaç içme ben içtiğim için çok üzülüyorum hamileymisim sıcak su torbası ağrı kesici migren ilacı günlerce bildiğin ağır adet sancısı migren çektim adet olunca benim migrenin de tutuyor 3 migren ilacı iki normal ağrı kesici bir iki gün böyle devam etti bilmedenAynenn ya benim reglim çok ağır geçiyoor ona güveniyorumaşırı ağrılı aşırı çokkk ve uzun oluyorum. Genelde çevrem çok şaşırıyor nasıl bu kadar ağır geçiyor diyeeee. Şöyle söyleyeyim tuvalete ped değiştirmeye giriyorum ellerimi yıkarken doluyor ped günde 3 arveles almazsam acillik oluyorum, sıcak su torbası en yakın arkadaşım....
Oo baya ağrılı oluyor o zaman senin. O kadar siddetli agrı olmaz heralde gebelikte bak oradan anlayabilirsin hamilelik oldugunuAynenn ya benim reglim çok ağır geçiyoor ona güveniyorumaşırı ağrılı aşırı çokkk ve uzun oluyorum. Genelde çevrem çok şaşırıyor nasıl bu kadar ağır geçiyor diyeeee. Şöyle söyleyeyim tuvalete ped değiştirmeye giriyorum ellerimi yıkarken doluyor ped günde 3 arveles almazsam acillik oluyorum, sıcak su torbası en yakın arkadaşım....
O zaman çoook haklısın cnmm o olmayınca malesef olmazz :) neyse olduğu günleri değerlendirirsiniz olacaksa o günlerde de olur senin eşinde tam zamanında yokmuşAh kuzum koca yokkiio yüzden benim bu ay kötü bi zamana denk geldi. Eşim işte
Saglikcisin heralde canım sen, şimdi ogrenirsek sana çok soru sorarız diye sormak istemedim başta ama doktor ya da hemşire misinSizin görüşleriniz beni çok değiştirdi benden çooook deneyimliler var buradaaa iyi ki sizinle tanıştım bir şekilde, sorsanız mesleğim gereği hepsini bilimsel olarak her şeyi biliyorum ahahahhaah. İnşallahhhhh tez vakitte hamiş olursun kuzum inşallahhh aminnm yarabbim hepinizzzz
Bu ay olmazsa bidaha ki ay olur canım :)O zaman çoook haklısın cnmm o olmayınca malesef olmazz :) neyse olduğu günleri değerlendirirsiniz olacaksa o günlerde de olur senin eşinde tam zamanında yokmuş
Kuzum çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?