Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay benimde bugun du geldi mi akintin beyaz vs
Öyle ekstrem bir akıntım yokk hiç canımm herrr şey regl olcakmışım gibi Sadece iç çamaşırımda hafif pembeye dönük bir akıntı gördüm ama eminde değilim pembe mi değil mii yaa iç çamaşırı rengindenn. Bence değil gibi geliyor aynı regl ağrılarım bağırsak bozulmalarım vaaar

Kesinlikle çok haklısınız
En azından regl gecikmesi beklenmeli. Ben diğer hamileliğimi öğrendiğimde bi gün gecti evde test yaptım. İlk hamilelik bende de cok heycan istek vardı ama bekledim bu sefer 3-4 gün bile beklerim yani

Kızlar psikolojik mi bilmiyorum ama az once hintli dizide gördüğüm makarnadan istiyorum yaa halbusem ki tokum

Ya hissediyorum bu ay yok bendeee hiç belirtisiz yaşıyorum akışına :) ne bir kasık batması ne bir ağrı 22 sine çok az kaldı tık yok :) hayırlısı olsun
Hep böyle diyenler hamile kaldı

Sende de mi cnm adet olacagin zaman bagirsaklarin bozuluyor ben afedersin ishal oluyorum

Gebeliktede ishal yada kabızlık diyorlar o yüzden regli mi hamilelik mi tam anlamak zor keske bu kadar belirtileri benzemese

Adet olacagim zaman hep goguslerim patlayacakmis gibi olur du bu ay tik yok göğüslerde

Yaaa çok güzel. Hayırlı olsun. Bizde gittik Kaan aydosa. Pek memnun kalmadık. Sonra tüp bebek yaptırdık olmadı. Şimdi yazım tekrar yaptıracağız

Hep böyle diyenler hamile kaldı
Yok cnm gerçekten ben bi kimyasal gebelik yaşadığımda gece batmalarımı okdr hissediyordum ki geliyor dedim tabi oda anormal derecede ağrım batmam vardı sanırsam sperm ve yumurta buluşamadı bu sefer ya nasıl buluşamıyorlar aklım almıyor:)oyüzden beklemiyorum ben gayet akışında günler geçiriyorum :) sizde var mı bi gelişme inşş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…