İnşallah vala kötü zamana denk geldi içimiz de rahat değil onun gitmesini bekliyoruz işte bu süreç de de beslenmesine filan çok dikkat etti inşallah da bişeyi yoktur varsa da tez zaman da öğrenirsek ona göre yol alacağız rabbim hayırlısı versin.. hepimize :)Sperm meselesi çok önemli. İnşAllah temiz çıkar. Değilse çok uğraştırıyor. Erkeği tedavi etmek daha zor.
9 aylık evliyim bu ay 3. Denememiz. Henüz hiç doktora gitmedik coronadan ötürü erteliyoruz bakalım. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versinTabi. Bence de öyle. Kim ne zamandır uğraşıyor öyleyse yazalım mı tekrar. Ben 4 yıldır evliyim. 3 senedir uğraşıyorum. 1 başarısız tüp bebek. Eşimin sperm sayısı 4 milyon ileri hız 0. Sizin ne problemimiz var
Kadın olmak gerçekten çok zor bunu zaman geçtikçe daha iyi anlıyorum neler öğreniyoruz neler görüyoruz yaşıyoruz ve daha neler göreceğiz kim bilir.. belki hislerinde haklısındır adetin devamı gelecek mi bir bak canım biri öyle adet olmuş 2 ay üstüne de doktora gidince 23 haftalık hamilesin demişler testte filan cıkmamış da. Neler var valla garipYa ne garip. Adet oldum. Ama içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor. Göğüslerim hiç inmedi. Karnım da adetle inmedi. Kadın olmak ne kadar sancılı bir durum
Ben evlenirken aman şöyle korun böyle korun bak yoksa hemen hamile kalırsın dedi herkesyeni evli olan herkese direk çocuk öneresim geliyor vallahemen olmuyor işte diye herşeyi anlatasım akıl veresin geliyor ama bişe diyemiyorum tabi
Bende 1 yıldır evliyim, 6 ay önce bi düşük yasadım pıhtılaşma sorunum varmış test sonucuna göre baska test yaptırmadık şimdilik . Düşük sonrasıda hiç korunmadım deniyoruz 6 aydır ama daha kısmet olmadıTabi. Bence de öyle. Kim ne zamandır uğraşıyor öyleyse yazalım mı tekrar. Ben 4 yıldır evliyim. 3 senedir uğraşıyorum. 1 başarısız tüp bebek. Eşimin sperm sayısı 4 milyon ileri hız 0. Sizin ne problemimiz var
Yani ovu testinde pik olan günü değil de silikleştiği günü mü değerlendirmek gerekiyor bu durumda?Evet bugüne kadar bende öyle biliyordum çatladığı günü değerlendirmemizi söyledi doktor
Aynen herkes öyle diyorduBen evlenirken aman şöyle korun böyle korun bak yoksa hemen hamile kalırsın dedi herkesbende o yüzden sanırım ilk ay hemen olcak sandım hangi ayda dogacak falan hesapliyodum 3. Aya girdik hala yok
canım, yumurtayı saran bir folikül var, onun çatlayıp yumurtayı serbest bırakması için LH yükseliyor. o günlerde biz pik görüyoruz. yumurta, folikülden kurtulunca LH düşmeye başlıyor yani aslında döllenmeye hazır hale geliyor. pik'i gördükten sonra 24 ile 36 saat arasında yumurta folikülden kurtuluyor ve aynı yumurta vücudumuzda 24 saat canlı kalabiliyor. biz her ihtimali yakalayalım diye pik'i de değerlendiriyoruz çünkü yumurtanın folikülden ayrıldığı saati tam bilemiyoruz. pik'te eşinle birlikte oldun ya, senin rahminde spermler pusuya yatmış folikülden ayrılan yumurtayı bekliyor oluyor. şansımızı arttırmak için pik öncesi ve sonrasını değerlendiriyoruz ☺ çok fazla pik, yumurta ve folikül dedim inşallah anlatabilmişimdirYani ovu testinde pik olan günü değil de silikleştiği günü mü değerlendirmek gerekiyor bu durumda?
Hem pik gunu hemde catladigi gunu iliskiye girebilirsin uc dort gun arka arkaya canim ben oyle yaptimYani ovu testinde pik olan günü değil de silikleştiği günü mü değerlendirmek gerekiyor bu durumda?
İnşallah bebiştendirKızlaar benim akıntım başladıı stres yapmıcam diyip dueuyorum ama stresli günler kapıda galiba acaba regl öncesi akıntı mı yoksa hamilelik öncesi akıntı mı delirebilirim düşünmekten hayırlı olsun
8 gün var canım daha var baya inşallah öyledirİnşallah bebiştendirBat a kaç gün var?
Aynen varmış daha8 gün var canım daha var baya inşallah öyledir
Benim hep akintim var yani ben hamilelige yada adete yormuyorum acaba hergun benmi akinti yasiyorum kendimi bildim bileli var hergunde gunluk ped kullanirimKızlaar benim akıntım başladıı stres yapmıcam diyip dueuyorum ama stresli günler kapıda galiba acaba regl öncesi akıntı mı yoksa hamilelik öncesi akıntı mı delirebilirim düşünmekten hayırlı olsun
Doktorun dediği o şekilde canım ama Pazar günü ben ovu testi yapıcam bakayım ne çıkıcakYani ovu testinde pik olan günü değil de silikleştiği günü mü değerlendirmek gerekiyor bu durumda?
Bende aynıyım canım o yüzden ne yumurtlamayı anlıyorum nede adetimi veya belirtiyi her türlü akıntı mevcut diyebilirimBenim hep akintim var yani ben hamilelige yada adete yormuyorum acaba hergun benmi akinti yasiyorum kendimi bildim bileli var hergunde gunluk ped kullanirim
Canim yani ben yumurtlamayi anladim yumurta aki gibi geldi o baskada yani boyle gunluk akintilar gelir ya bende o hep vardi eskiden gunde uc bes defa ic camasiri degistirirdim sonra gunluk pede gectim hergunde kullanirimBende aynıyım canım o yüzden ne yumurtlamayı anlıyorum nede adetimi veya belirtiyi her türlü akıntı mevcut diyebilirimilişki sonrası vücûd geri atıyor diyorlar akıntıyı ona yoruyorum ben
Yavrum bu kadar düşünüp de zehir etme kendine günleri. Bak hava ne güzel, güneş çıktı, bahar geldi, kuşlar cıvıl cıvılInsallah bu bayram cifte bayram yasariz kizlarr siz suan nasilsiniz bilmem ama ben cok sabirsizim dusun dusun dusun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?