Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de Kaan Aydos bu yaptığımız keçi boynuzu havuç hatta nohut suyu roka falan bunların hepsini yapın faydası oluyor spermler üzerinde demişti
Aynen bitkiselleri de yaptık ama gebelik oluşmadı hic 16ay oldu hızi normallesss belki kendiliginden olur bu surecte diye bekliyorum yoksa tekrar aşılama yada tüp bebek tedavisine gecis olacak insallah bize de etkisi olur bu yöntemin

Aynen kuzum. Sen neler yapıyosun
Canım ben işte evde vakit geçiriyorum koronadan dolayı işe gitmiyorum bu tembelliğe aşırı alıştım hep böyle devam edebilirim bebiş olurmu diye bekliyorum olmazsa tabi benm başka sağlık sorunlarım var öbür ayı es geçeceğim çünkü hastane işlerim var sonra inşşş devam edeceğim hayırlısı olsun herşeyin..sen neler yapıyorsun peki ?

Masallah cnm benm bende de var sivilcelenme bu ay nedense cok ariyorum belirti
Valla canım ben kaç Aydın hep belirti aradım hep de belirtileri yaşadım güya ama bu ay bıraktım kendi haline cidden öyle belirti falan olmuyormuş düşün kuzum yeni yeni başladı inşallah sivilceler senin de gebeliğe işarettir

Bende evdeyim canımm. Bebiş için uğraşıyoruz işte :) bide herkes hamile çevremde virüs yüzünden kimseyle görüşmememde iyi oluyo en azından kendi içimde kabulleniyorum

Insallah cnm

Bende evdeyim canımm. Bebiş için uğraşıyoruz işte :) bide herkes hamile çevremde virüs yüzünden kimseyle görüşmememde iyi oluyo en azından kendi içimde kabulleniyorum
Canım seni çok iyi anlıyorum bende kafamda uyuşma olduğu için psikolojik hap kullanıyordum onun için hep erteledim bebek işini sağlıktan önemli hiçbişey yok hamile kalırsam bu sıkıntılarla nasıl başa çıkacağımı hiç bilemiyorum benimle birlikte evlenen herkesin çocuğu var artık bebekli resimlerin altına yorum yapmıyorum darısı sana demesinler diye :) evlenene kadar nezmn evleneceksin diye bunalttılar şimdi nezmn bebek doğuracaksın diye bunaltıyorlar akrabalarımı görmek istemiyorum hiç ...Birine nezmn bebek doğuracaksın diye sorulmaz ki belki benim çocuğum olmuyor yada benim sağlık sıkıntılarım var anlatamıyorum size... insanlar ilginçler ben daha yaşı gelmiş kimseye nezaman evleneceksin evlen artık hiç demedim. En güzeli herkesten uzak evde olmak patavatsız insanları sevmiyorum ...ayrıca inşallah seninde bebişin olacak kabullenmene gerek yok Allah büyük..

Kızlar gebelik haberi geldi mi bi anda 10 sayfa olmus okuyamadım. Merak ettim

Kuzum inan bu ne zaman evlenceksinden daha zor. Yengem hamile daha yeni. Bana msj atıp durdu ama söylemedi daha annem söyledi bana. Söyleniyomuş işte bu hamileliğimde zor geçicek felan. Ben şükrederim yeter ki hamile olim bel ağrısına da bulantılara da asla söylenmicem

Ya kimse yazmamış 100 ,06 kaç haftalık olabilir sizce çok merak ediyorum adetim 4 gün geçti düşükmü degerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…