Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yeni evli olan herkese direk çocuk öneresim geliyor valla hemen olmuyor işte diye herşeyi anlatasım akıl veresin geliyor ama bişe diyemiyorum tabi
Evlendıgım zaman senın gibi bi arkadasa ıhtıyacım varmıs benım yaa

Bende hamilelik haberi var mı diye girdim ama yok galiba ne kadar ihtiyacımız var güzel seyler duymaya

Kızlar bu ovulasyon mu yarın daha koyu olur mu? Ne zaman değerlendirmek lazım sizce bugün mü yarın mı?

Eklentiler

• _20200515_101710.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar bu ovulasyon mu yarın daha koyu olur mu? Ne zaman değerlendirmek lazım sizce bugün mü yarın mı?
Bugunu degerlendırın, yarın da test yapın ama silkleşme de onemlı
Belki pik 2 gün sürebilir. Emin olmak istiyorsanız akşam yeniden test yapın

[QUOTE="Azze, post: 63826630, member:
[/QUOTE]
Oyyy kuzum inşşş hepimizin sağlıklı evlatları olsun inşş 9ay çok güzel geçsin hiç canını sıkma sen seni çok iyi anlıyorum bende etrafımdakilerden sıkıldım bi ortamda çocuk yapın diyorlar hiç çekinmiyorlar anneme habire beni soruyorlar ben 3yıllık evliyim 2yıl asla çocuk istemedim keşke isteseymişim bi tıkta olsa sağlığım yerindeydi şimdi sağlığımda Yok hastaneleri gezecem diye çocuk düşünemiyorum psikolojik ilaç içiyorum içmezsem çok sorun yaşıyorum bu ay içmedim çok zor geçiyor zmn senin durumun çok daha iyi sağlıklısın inşş bebişin olursa mükemmel anne olacağına inanıyorum ben hiç canını sıkma ve bebişin olacağına çok inanıyorum

Kızlar hastaneye gitmedim İnternetten baktım sonuç çıkmış sanırım herşey psikolojik olmuş 0,35 nedirrrre bebiş hayalleri haziran ayına kaldı

Eklentiler

• IMG_20200515_103105.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 54
Evet biliyorum olursa benim de ikinci hamileliğim olacak. Ben de ilkinde hiç belirti yaşamamıştım sadece göğsüm hassaslaşmıştı. Hatta bazı arkadaşların belirtilerini okuyunca gülüyorum çünkü ben de ilk hamileliğim beklerken öyleydim. İkinci olunca biraz daha farklı bakıyorsun olaya. Meseleye kendini çok kaptırınca beklentin de büyük oluyor. Akışına bırakmak yada bırakmaya çalışmak lazım.

Yok birakmadim iftardan sonra fosur fosur iciyorum sahura kadar ama ramazan dolayisiyla iste gunde bir paket yerinde iki gunde bi oldu aslinda birakmam lazimda olmuyo kriz geciriyorum icmezsem
Ya ben normalde o kadar içmiyorum zaten ramazan dısında bi paket 2 3 gün gidiyor ramazanda da 5 tane falan içiyorum akşamları bazen 3 değiliyor azaltmaya calısıyorum inşallah tamamen bırakırız sende yavas yavas azaltarak dene canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…