Evlendıgım zaman senın gibi bi arkadasa ıhtıyacım varmıs benım yaayeni evli olan herkese direk çocuk öneresim geliyor vallahemen olmuyor işte diye herşeyi anlatasım akıl veresin geliyor ama bişe diyemiyorum tabi
Tavsiye olacaksa kıraz cekırdegi yastıkları da cok ıyıKızlar kum torbası var odaha iyi bize yurtdısından aldık belki buradada vardır bir arastırın isterseniz mikrodalgada ısıtılıp kullanılıyor
Aa ilk kez duydumTavsiye olacaksa kıraz cekırdegi yastıkları da cok ıyı
Bugunu degerlendırın, yarın da test yapın ama silkleşme de onemlıKızlar bu ovulasyon mu yarın daha koyu olur mu? Ne zaman değerlendirmek lazım sizce bugün mü yarın mı?
Hatta bu sırt omuz boyun agrılarına bırebırmısAa ilk kez duydum
Yaaa benim hep belim ağrıyor sezaryenden sonra baslayan bir ağrı arastırayım nasıl birseyHatta bu sırt omuz boyun agrılarına bırebırmıs
[QUOTE="Azze, post: 63826630, member:Kuzum inan bu ne zaman evlenceksinden daha zor. Yengem hamile daha yeni. Bana msj atıp durdu ama söylemedi daha annem söyledi bana. Söyleniyomuş işte bu hamileliğimde zor geçicek felan. Ben şükrederim yeter ki hamile olim bel ağrısına da bulantılara da asla söylenmicem
Evet biliyorum olursa benim de ikinci hamileliğim olacak. Ben de ilkinde hiç belirti yaşamamıştım sadece göğsüm hassaslaşmıştı. Hatta bazı arkadaşların belirtilerini okuyunca gülüyorum çünkü ben de ilk hamileliğim beklerken öyleydim. İkinci olunca biraz daha farklı bakıyorsun olaya. Meseleye kendini çok kaptırınca beklentin de büyük oluyor. Akışına bırakmak yada bırakmaya çalışmak lazım.İlk hamileligimde hiçbir belirtim yoktu. Bence hamilelik belirtileri bu kadar erken kendini göstermez. Adet geçtikten sonra başlar. Adet gecikmesi de zaten en büyük belirti demektir :)
Ramazan ayının son günleri, bitmek bilmeyen korona hastalığı, yaza girerken sürekli evde durmak zorunda olmak, sevdiklerini görememek ve herkesin özel hayatindaki sorunları eklenince psikoloji pek sağlam kalmıyor. Durduk yere ağlamak için baya bı sebep var
Gazlı bir bebişibiz olursa öğrenirsinizAa ilk kez duydum
Yeni mi çıktı zira bebeğim kolikti 2 yıl ne cektik Allah bilir denemediğimz sey kalmamıştı o zamanlarGazlı bir bebişibiz olursa öğrenirsiniz
Ya ben normalde o kadar içmiyorum zaten ramazan dısında bi paket 2 3 gün gidiyor ramazanda da 5 tane falan içiyorum akşamları bazen 3 değiliyor azaltmaya calısıyorum inşallah tamamen bırakırız sende yavas yavas azaltarak dene canımmYok birakmadim iftardan sonra fosur fosur iciyorumsahura kadar ama ramazan dolayisiyla iste gunde bir paket yerinde iki gunde bi oldu aslinda birakmam lazimda olmuyo kriz geciriyorum icmezsem
Yeni değil aslında benim kızım 4.5 yaşında bebekken de vardı.Yeni mi çıktı zira bebeğim kolikti 2 yıl ne cektik Allah bilir denemediğimz sey kalmamıştı o zamanlar
Hayırlısı canım yaaKızlar hastaneye gitmedim İnternetten baktım sonuç çıkmış sanırım herşey psikolojik olmuş 0,35 nedirrrrebebiş hayalleri haziran ayına kaldı
Arastır mutlakaYaaa benim hep belim ağrıyor sezaryenden sonra baslayan bir ağrı arastırayım nasıl birsey
Keske o zamanlar buraya girseymıssınızYeni mi çıktı zira bebeğim kolikti 2 yıl ne cektik Allah bilir denemediğimz sey kalmamıştı o zamanlar
Kısmet canım arastırıcam cok zordu gercekten yeni bebeğimiz cok rahat olur annesinin sütünü alır rahatca pırtını yapar uyur inşallahKeske o zamanlar buraya girseymıssınız❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?