Evet canım pik yapmış bugün ve arkasındaki 3 günü değerlendir toplan 4 gün üst üste olacak yani haydi hayırlısıKızlar bu ovulasyon mu yarın daha koyu olur mu? Ne zaman değerlendirmek lazım sizce bugün mü yarın mı?
Kısmet canım arastırıcam cok zordu gercekten yeni bebeğimiz cok rahat olur annesinin sütünü alır rahatca pırtını yapar uyur inşallahbugünkü duam olsun
AA siz hamilesiniz çok sevindim yaa hayırlıla sağlıkla kucağıniza da alırsınız inşallahEvet canım pik yapmış bugün ve arkasındaki 3 günü değerlendir toplan 4 gün üst üste olacak yani haydi hayırlısı
Ben evlenirken aman şöyle korun böyle korun bak yoksa hemen hamile kalırsın dedi herkesbende o yüzden sanırım ilk ay hemen olcak sandım hangi ayda dogacak falan hesapliyodum 3. Aya girdik hala yok
Kızlar normalde dün regl olmam lazımdı gelmedi demiştim bugun de aynı şekilde gelmeyince bende kesin sonuç almak için gittim kan verdim sonucumu bekliyorumbu arada idrar testi yaptım negatif çıktı ama 8 10 gündür vücudum da bir takım değişiklikler hissediyorum bu yüzden emin olmak için kan testine başvurdum testi negatif olup kan testi pozitif olan duyan var mı
Yok canım cevap hala gelmediKızlarmelinda- dan haber yok mu hala yoksa ben mi kaçırdım
Âmin inşallah canım benimCanım ne güzel yazmışsın öyle okurken her iki kelimede bir amin diyip durdum allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Aynen ilk defa yaptım canım ve hiç umudum yoktu çünkü sadece pik gününü değerlendirebilmiştim ama allah nasip etti şükür darısı sizlerin başına ben 30 günde bir adet oluyorum hiç şaşmaz kaç aydır da uygulamadaki yumurtlamaya göre hareket ediyordum ama ovulasyonda gördüm ki o tarihlerin vücudumuzda olanlarla hiç bir alakası yokmuş resmen 4 gün önce yumurtladım o yüzden Ovulasyon testlerini şiddetle öneriyorumAA siz hamilesiniz çok sevindim yaa hayırlıla sağlıkla kucağıniza da alırsınız inşallahbu ayın başında ovulasyon testi almayı düşünüyorum diye yazmıştım siz al mutlaka demiştiniz. O zaman bekliyordunuz daha belli değildi gözünüz aydin bu ay ilk defa mı ovulasyon testi yapmıştınız siz de.
Aynen canım yumurtan çatlamış görünüyor silikleşmiş iyice
Cnm regl günü düşüş olursa gebelik olmuyor aynı şekilde yüksek devam ediyorsa gebelik oluyor diye okumuştum burada daha adetine varsa bekle bakalım birde uyanır uyanmaz hergün aynı saatte ölçSelam kızlar ateş ölçümüyle ilgili bilgisi olan var mı? bu ay düzenli ateşimi ölçmeye başladım 35.4 le başladım adet bitiminde çatlama olduğunda 36.5 e kadar yükseldi bugün catlamanin 12. Günü ateşim 36.8 ama dün test yaptım negatif of kafam çok karıştı yardımcı olun
Dünü değerlendirdim ama yarını da değerlendirsem miAynen canım yumurtan çatlamış görünüyor silikleşmiş iyice
Öyle yapıyorum canım zaten uyanır uyanmaz ölçüyorum çok bilgim olduğundan değilde yüksek çıkınca mutlu oluyorum o zaman düşüş olursa son gün mü olacak? Adetime 4 gun var bugünle beraber gerçi test negatif çıktı ama insan yine de bir biseyler arıyor umutlanmak içinCnm regl günü düşüş olursa gebelik olmuyor aynı şekilde yüksek devam ediyorsa gebelik oluyor diye okumuştum burada daha adetine varsa bekle bakalım birde uyanır uyanmaz hergün aynı saatte ölç
Kötü düşünmek istemiyorum ama galiba negatif yanii bemim negatif çıksa amca o zaman giremem üzüntüdenYok canım cevap hala gelmedi
Evet öyle zaten kaçırmamak için de yaklaşık ben 4 aydır kullandığım için artık ne zaman yumurtladığımı biliyorum canım sadece o günler yapıyorum testiOvu testini adet bittikten sonra her gün yaparak takip etmek lazım diye biliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?