Sen değerlendir canım ne olur ne olmazDünü değerlendirdim ama yarını da değerlendirsem mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen değerlendir canım ne olur ne olmazDünü değerlendirdim ama yarını da değerlendirsem mi
Bende öyleyim herşey batıyor gibi bunalıyorumBenim bat a 11 gün var ama gerginlik ve ağlama isteği bende de oldu. İçimde Br sıkıntı herşeye patlıyorum hormonlar coştu canımıza okuyor sanırım![]()
Vala benim aklımdaBende hamilelik haberi var mı diye girdim ama yok galiba ne kadar ihtiyacımız var güzel seyler duymaya![]()
Hayırlı olsun canım çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah iyi dusun ki iyi olsun bol bol dinlenKızlar hala inanamıyorum ama hamileyim78 cıktı beta hcg, doktorumla konustum hemen, bazi ilaclar baslatti, carsamba gunu tekrar baktır ona gore ultrason zamanini belirleyelim dedi, ben dun aksam progesteronu ictikten sonra sızıp uyumuşum kotu oldum, herkesten özür diliyorum merakta bıraktım
Ara ara karnım ağrıyor hafif hafif, yerleşmeye çalışıyor belli ki, dua edin nolur bu sefer birakmasin bırakmasın beni
Gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Gerçekten hepimiz merak ettik. İyi ve hamile olmana sevindimKızlar hala inanamıyorum ama hamileyim78 cıktı beta hcg, doktorumla konustum hemen, bazi ilaclar baslatti, carsamba gunu tekrar baktır ona gore ultrason zamanini belirleyelim dedi, ben dun aksam progesteronu ictikten sonra sızıp uyumuşum kotu oldum, herkesten özür diliyorum merakta bıraktım
Ara ara karnım ağrıyor hafif hafif, yerleşmeye çalışıyor belli ki, dua edin nolur bu sefer birakmasin bırakmasın beni
Tebrik ederiiiimmmmm, hayırlısı olsun canım. Çok sevindimKızlar hala inanamıyorum ama hamileyim78 cıktı beta hcg, doktorumla konustum hemen, bazi ilaclar baslatti, carsamba gunu tekrar baktır ona gore ultrason zamanini belirleyelim dedi, ben dun aksam progesteronu ictikten sonra sızıp uyumuşum kotu oldum, herkesten özür diliyorum merakta bıraktım
Çok sevindim gözün aydın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Kızlar hala inanamıyorum ama hamileyim78 cıktı beta hcg, doktorumla konustum hemen, bazi ilaclar baslatti, carsamba gunu tekrar baktır ona gore ultrason zamanini belirleyelim dedi, ben dun aksam progesteronu ictikten sonra sızıp uyumuşum kotu oldum, herkesten özür diliyorum merakta bıraktım
Canım tebrikler sağlıkla atlatırsın inşallah seni merak ettik çok şükür güzel haberle geldin sevindimKızlar hala inanamıyorum ama hamileyim78 cıktı beta hcg, doktorumla konustum hemen, bazi ilaclar baslatti, carsamba gunu tekrar baktır ona gore ultrason zamanini belirleyelim dedi, ben dun aksam progesteronu ictikten sonra sızıp uyumuşum kotu oldum, herkesten özür diliyorum merakta bıraktım
Canım merhaba, çenemiz düşük bu aralarKızlar bayadır girmemiştim 200 sayfa konuşmuşsunuz yahu okuyamadım
melinda- canım girdiğim gibi gebelik haberin geldi tebrik ederim, sağlıkla devam etsin inşallah ❤
bugün adetimin 11. Günü ben de ovulasyona başladım bakalım belki bu ay yakalarız.
Bir tüp bebek doktoruna da göründüm aynı zamanda, bir sürü değişik tahlil istedi, bu 2 yıl içinde bu tahlillere hiçbir doktoe bakmamıştı umarım bir faydası olur
bende haberler böyle![]()
Ne gibi tahliller istedi canım burada okuyorm herkesin doktoru bi sürü tahlil istemiş benim doktorum sadece 3 4 hormon tahlili istedi o kadar bu ay kendim istemek istiyorum yapsin diye onun için sordum canımKızlar bayadır girmemiştim 200 sayfa konuşmuşsunuz yahu okuyamadım
melinda- canım girdiğim gibi gebelik haberin geldi tebrik ederim, sağlıkla devam etsin inşallah ❤
bugün adetimin 11. Günü ben de ovulasyona başladım bakalım belki bu ay yakalarız.
Bir tüp bebek doktoruna da göründüm aynı zamanda, bir sürü değişik tahlil istedi, bu 2 yıl içinde bu tahlillere hiçbir doktoe bakmamıştı umarım bir faydası olur
Tebrik ederim gözünüz aydın. Sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsiniz inşallahKızlar hala inanamıyorum ama hamileyim78 cıktı beta hcg, doktorumla konustum hemen, bazi ilaclar baslatti, carsamba gunu tekrar baktır ona gore ultrason zamanini belirleyelim dedi, ben dun aksam progesteronu ictikten sonra sızıp uyumuşum kotu oldum, herkesten özür diliyorum merakta bıraktım
Canım merhaba, çenemiz düşük bu aralartüp bebek doktoru ne gibi tahliller istedi senden? Ben de normal kadın doğum doktorlarının işi çok savsakladıklarını düşünmeye başladım artık.
Ne gibi tahliller istedi canım burada okuyorm herkesin doktoru bi sürü tahlil istemiş benim doktorum sadece 3 4 hormon tahlili istedi o kadar bu ay kendim istemek istiyorum yapsin diye onun için sordum canım
tebrikleeeerrrKızlar hala inanamıyorum ama hamileyim78 cıktı beta hcg, doktorumla konustum hemen, bazi ilaclar baslatti, carsamba gunu tekrar baktır ona gore ultrason zamanini belirleyelim dedi, ben dun aksam progesteronu ictikten sonra sızıp uyumuşum kotu oldum, herkesten özür diliyorum merakta bıraktım
bu ay hayırlarla gelsin inşallah kuzumKızlar bayadır girmemiştim 200 sayfa konuşmuşsunuz yahu okuyamadım
Canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin adetin kaç gün geçmiştiKızlar hala inanamıyorum ama hamileyim78 cıktı beta hcg, doktorumla konustum hemen, bazi ilaclar baslatti, carsamba gunu tekrar baktır ona gore ultrason zamanini belirleyelim dedi, ben dun aksam progesteronu ictikten sonra sızıp uyumuşum kotu oldum, herkesten özür diliyorum merakta bıraktım
Çok çok haklısın canım ben 2 doktor değiştirdim bu yüzden bu gidişle bunu da değiştirecem gibi görünüyor o kadar araştırıyorum ki en güzel doktoru bulmak için herkes çok güzel yorumlar yapmış ben gidiyorum sinirlerim alt üst oluyorEki Görüntüle 2635464
bunlar kızlar, direk hepsi gebelikle ilgili değil ama bunları yapmadan gerçekten tüm tahlillerimiz yapıldı diyemezsiniz ve tedaviye başlayamazsınız dedi, benim hsg de çekildiği için onu istemedi, spermiogram da yapılmıştı daha önceden onu da istemedi o yüzden
Ben normal kadın doğum doktorlarında çok oyalandım, başka bir ilçedeydi gittiğim doktor, geri dönerken araba kullanırken hüngür hüngür ağladığımı bilirim doktorun pervasızlığından rahatlığından ciddiye alıp doğru düzgün tedavi etmemesinden dolayı![]()