Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet öyle zaten kaçırmamak için de yaklaşık ben 4 aydır kullandığım için artık ne zaman yumurtladığımı biliyorum canım sadece o günler yapıyorum testi
Mantıklı. Benim 3. Ayım bu ovu testinde. İlk ay adetin 10. Günü pik oldu. Geçen ay 14. Gündü. Bakalım bu ay nolacak?

tüp bebek için hazırlık yaparken hamıle kalan bi sürü kişi okudum burada,inşallah onlardan biri de sen olursun cnm :KK200:

benım ovulasyon donemı gectı kuzum bu ay bı acayıp oldu pık süresi cok uzun oldu,bayramın ılk gunu adet günüm
Allah hakkımda hayırlısını versin canım düşükten de korkar oldum o yüzden Allaha bırakıyorum 😊
Hadi bakalım belki gerçekten bayram olur sana ne güzel olur hem de 😍
canım peki bunları adetinin kaçıncı günlerinde yaptıracaksın? bir de özelde, devlette nerede yaptıracaksın? çok fazla test var. özelde yaptırsak sanırım bayağı para tutar 🙈
Hiç farketmez dedi canım günü için, ben ramazandan sonra giderim dedim artık. Valla devlete gidicem hangileri yapılabiliyorsa onları yaptırıp kalanları özele gidicem 😉 doktor özeldi ama hiç burda yaptırın demedi şaşırttı beni yani 😊

Allah hakkımda hayırlısını versin canım düşükten de korkar oldum o yüzden Allaha bırakıyorum 😊
Hadi bakalım belki gerçekten bayram olur sana ne güzel olur hem de 😍

Hiç farketmez dedi canım günü için, ben ramazandan sonra giderim dedim artık. Valla devlete gidicem hangileri yapılabiliyorsa onları yaptırıp kalanları özele gidicem 😉 doktor özeldi ama hiç burda yaptırın demedi şaşırttı beni yani 😊
insaflı insanmış ☺ iyi oldu attığın, çok sağ ol 🌸 ben de ramazandan sonra gidip sağlık ocağında yaptırabildiğimi yaptırayım bari. akş, tüm kan filan bunlar sağlık ocaklarında yapılıyor zaten.

Herkese çok teşekkür ederim sevincimizi uzuntumuzu paylasiyoruz iyi ki varsiniz burda aile gibi olduk hepiniz dualarımdasiniz bu topikteki kimsenin kucağı boş kalmasın :dua: S Storycan canımın içi hislerin doğruymuş :KK200: Azze Azze kuzum sen bana uğur getirdin ilk defa bir topiğe isim yazdırmıştım :KK200: Darısı en kısa sürede hepinizin başına inşallah :dua::anneadayı::anne:

Yumurtlama 9, çatlama 10 Mayıs'ta oldu. Yumurtlamadan beri ddevam eden göğüs ağrım var. 3 gündür de kasıklarımda ağrı var ara ara. Bu şekilde olan oldu mu hiç? Adet tarihi 4 gün kadar ileri atmıştır diye düşünüyorum. Normalde 19 Mayıs

Çok da düzenli değildir demekki olmadı tutmadı. Dr a gidip takip altında gebelik deneyeceğim gelecek ay için. Zaten ilk gebeliğimde de klomen kullanarak olmuştu. Acaba kızlar sizce dr a ne zaman gitmeyelim regl olmadan mı yoksa olup bittikten sonra mı

Herkese çok teşekkür ederim sevincimizi uzuntumuzu paylasiyoruz iyi ki varsiniz burda aile gibi olduk hepiniz dualarımdasiniz bu topikteki kimsenin kucağı boş kalmasın :dua: S Storycan canımın içi hislerin doğruymuş :KK200: Azze Azze kuzum sen bana uğur getirdin ilk defa bir topiğe isim yazdırmıştım :KK200: Darısı en kısa sürede hepinizin başına inşallah :dua::anneadayı::anne:
Canım benim o yüzün hep gülsün. Kürtaj dan sonra beraber dertleştik birimiz moral olarak düştüğünde diğeri teselli etti. O günleri hiç bi zaman unutmıcam. Kardeş gibi oldunuz bana. İyi ki varsınız. İnşallah melinda gibi bizde hamile kalırız kuzum inşallah S Storycan

Kızlar hala inanamıyorum ama hamileyim :anneadayı: 78 cıktı beta hcg, doktorumla konustum hemen, bazi ilaclar baslatti, carsamba gunu tekrar baktır ona gore ultrason zamanini belirleyelim dedi, ben dun aksam progesteronu ictikten sonra sızıp uyumuşum kotu oldum, herkesten özür diliyorum merakta bıraktım :110: Ara ara karnım ağrıyor hafif hafif, yerleşmeye çalışıyor belli ki, dua edin nolur bu sefer birakmasin bırakmasın beni
Yaaaa ben bu habere çok sevindim. Çok mutlu oldum canım gözün aydın sağlıkla sıhhatle ilerlesin sağlıkla kucağına al🥰🥰🎉🎉🎉🧿🧿

Back
X