• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hala inanamıyorum ama hamileyim :anneadayı: 78 cıktı beta hcg, doktorumla konustum hemen, bazi ilaclar baslatti, carsamba gunu tekrar baktır ona gore ultrason zamanini belirleyelim dedi, ben dun aksam progesteronu ictikten sonra sızıp uyumuşum kotu oldum, herkesten özür diliyorum merakta bıraktım :110: Ara ara karnım ağrıyor hafif hafif, yerleşmeye çalışıyor belli ki, dua edin nolur bu sefer birakmasin bırakmasın beni
Ayyy canım nasıl merak ettik nasıl anlatamam ama dedim hamile mutluluktan buraya yazamadı Allah hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin insallah canım çok mutlu oldum :KK36: :anneadayı: bizlere de dua et olurmu 😍:dua:

bu ay hayırlarla gelsin inşallah kuzum :KK200:
Kendimi artık tüp bebeğe odakladım ama ya tutarsa diye ovulasyon da yapıyorum canım almış bulundum çünkü artık 😍
Sen ne durumdasın konuşmayalı ovulasyon dönemin geçti mi

Çok çok haklısın canım ben 2 doktor değiştirdim bu yüzden bu gidişle bunu da değiştirecem gibi görünüyor o kadar araştırıyorum ki en güzel doktoru bulmak için herkes çok güzel yorumlar yapmış ben gidiyorum sinirlerim alt üst oluyor 😔 inşallah düzgün bir doktor bulurum bende ya çok sağol canım bu arada doktorumdan ben talep edecem bu sefer
Aynısını yaşadım aynısını, arkadaşım önerdi çok iyi çok iyi bir gittim adamın dünya yansa umru değil. Oo senin septum çok kötü kesin düşük yaparsın, ameliyat olman lazım, neden böyle akıntın var senin renkli, gerçi rahmin bebek de taşıyabilir belki bi düşük yap bakalım sonra bakarız şeklinde güzellemelerde bulunmuştu sağolsun 😒
Sen hsg çektirdin mi ne zamandır istiyorsun

ben de aranıza yeni katıldım, heyecanla hamile kalmayı bekliyorum :)

daha önce hpv geçirdim, doktorum şubat ayında düzeldiğimi, hamile kalmama bir sakınca olmadığını söyledi. ultrason, smear, kan birçok test yapıldı hiçbir şey çıkmadı ama adetim düzensiz. bazen 35-40 bazen 30 günde bir oluyor. doktor doğum kontrol hapıyla daha önce düzene oturttu ama bırakınca düzen yine bozuldu.

şimdi yazılanlara baktığımda herkes ovülasyon tarihini hesaplıyor ama ben nasıl hesaplayabilirim bu durumda hiç bilmiyorum :110: geçen ay lekelenme yaşayıp kan testi yaptırdım negatif çıktı. 5-10 gün sonra da adet oldum zaten :KK61:

Kızlar hala inanamıyorum ama hamileyim :anneadayı: 78 cıktı beta hcg, doktorumla konustum hemen, bazi ilaclar baslatti, carsamba gunu tekrar baktır ona gore ultrason zamanini belirleyelim dedi, ben dun aksam progesteronu ictikten sonra sızıp uyumuşum kotu oldum, herkesten özür diliyorum merakta bıraktım :110: Ara ara karnım ağrıyor hafif hafif, yerleşmeye çalışıyor belli ki, dua edin nolur bu sefer birakmasin bırakmasın beni
Valla rüyamda gördüm seni bu kız niye girip haber vermiyor bize diye çok sevindim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Canımmm çok sevindik hepimizz inşallah saglıkla önce karnımda sonra kucagımda büyüe bebeğinn rabbim hayırlı sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnn. Sizleri görsükçee bizde umutlanıyoruz inşallahh bütün isteyen annelere nasip olurr dualarımızdasın inşallah sende bizi dualarında unutma 🤲🏼🥰❤️

Kendimi artık tüp bebeğe odakladım ama ya tutarsa diye ovulasyon da yapıyorum canım almış bulundum çünkü artık 😍
Sen ne durumdasın konuşmayalı ovulasyon dönemin geçti mi
tüp bebek için hazırlık yaparken hamıle kalan bi sürü kişi okudum burada,inşallah onlardan biri de sen olursun cnm :KK200:

benım ovulasyon donemı gectı kuzum bu ay bı acayıp oldu pık süresi cok uzun oldu,bayramın ılk gunu adet günüm

Bende adetimin 3 gunu yaptirdim hormon te degerler normal sadece E2 15 cikti bilgisi olan var mi hamilelige engel mi bu
östrojen hormonu oluyor bu cnm benımde bı kere boyle normadegerlerın altında cıkmıstı,ama doktor onemsemedı pek,bi kereye mahsus cıkmıs olabılır demıstı.

yaaa kuzuuum gözün aydın hayırlı olsun.. çok dikkat et kendibe zaten biliyosun ne yapıp yapmıcağını. Bebişin seni bırakıp gitmicek annesi :KK200: bize de dua et olur mu

Öyle yapıyorum canım zaten uyanır uyanmaz ölçüyorum çok bilgim olduğundan değilde yüksek çıkınca mutlu oluyorum o zaman düşüş olursa son gün mü olacak? Adetime 4 gun var bugünle beraber gerçi test negatif çıktı ama insan yine de bir biseyler arıyor umutlanmak için
Ben oyle okumuştum canım ates ölçümü diye arattır konu var düşüş olursa regl oluyorsun anladığım kadarıyla sende tutarsa bizde yapalım hadi hayırlısı 😅

yok cnm yıllardır bekleyenlerdenım bende,pko falan yok demı sen de
1 yillik evliyim canim Ve ilk defa bebek icin ilk defa gittin hastaneye degerlerim bunlar
Prolaktin 17.20
Tsh 1.02
Fsh 8.18
Progesteron 0.62
Lh 5.47
E2 15
Sonuclari doktora gosteremedim virusten dolayi

Allah seni ne etmiye 😅😂😂gözümüz kk da kaldı canım cok mutlu oldum valla hayırlı olsun gözün aydın hiiç olumsuz düşünme hersey güzel olacak inşallah sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın kuzucuğunu🥰💃

Son düzenleme:
1 yillik evliyim canim Ve ilk defa bebek icin ilk defa gittin hastaneye degerlerim bunlar
Prolaktin 17.20
Tsh 1.02
Fsh 8.18
Progesteron 0.62
Lh 5.47
E2 15
Sonuclari doktora gosteremedim virusten dolayi
e2 dısında dıger degerlerın normal gorunuyor cnm.bence yakın zamanda hamıle kalırsın ınsallah,yumurtlamagunlerını ovulasyon testı ıle takıp edebılrsın

Eki Görüntüle 2635464
bunlar kızlar, direk hepsi gebelikle ilgili değil ama bunları yapmadan gerçekten tüm tahlillerimiz yapıldı diyemezsiniz ve tedaviye başlayamazsınız dedi, benim hsg de çekildiği için onu istemedi, spermiogram da yapılmıştı daha önceden onu da istemedi o yüzden
Ben normal kadın doğum doktorlarında çok oyalandım, başka bir ilçedeydi gittiğim doktor, geri dönerken araba kullanırken hüngür hüngür ağladığımı bilirim doktorun pervasızlığından rahatlığından ciddiye alıp doğru düzgün tedavi etmemesinden dolayı 🙄
canım peki bunları adetinin kaçıncı günlerinde yaptıracaksın? bir de özelde, devlette nerede yaptıracaksın? çok fazla test var. özelde yaptırsak sanırım bayağı para tutar 🙈

e2 dısında dıger degerlerın normal gorunuyor cnm.bence yakın zamanda hamıle kalırsın ınsallah,yumurtlamagunlerını ovulasyon testı ıle takıp edebılrsın
Konuyla alakasi yok bisi sorcam yeni uyeyim Ve nasil kullanacagimi tam olarak bilmiyom bu siteyi mesela gelen bildirimler sadece sizin cevaplarinizi goruyorum biraz bilgi verirmisin 😁

Ben oyle okumuştum canım ates ölçümü diye arattır konu var düşüş olursa regl oluyorsun anladığım kadarıyla sende tutarsa bizde yapalım hadi hayırlısı 😅
Şimdi bakayım konulara pek bakmadım açıkçası bir yerde okumuştum geçen ay bende öylesine ölçüyorum her sabah kalkmadan 😂😂 insallah tutar kuzum yaa sanmıyorum ama işte umut fakirin ekmeği demişler 😔

Back
X