- 12 Mart 2020
- 489
- 369
- 23
- 30
Peki bu aksam degerlendirip yarın bekleyip obur gun de mi degerlendireyim yoksa siliklesene kadar her gun mu degerlendireyimBence bir kaç güne pik olur canım devam et yapmaya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu aksam degerlendirip yarın bekleyip obur gun de mi degerlendireyim yoksa siliklesene kadar her gun mu degerlendireyimBence bir kaç güne pik olur canım devam et yapmaya![]()
Panikleme canım benim pik günunden onceki gün cok silikti hatta panikledim erken mi yumurtladım gec mi kaldı diye ertesi gün baya koyu sekilde piki gördümYok ya hafif silik çizgi oluyor hafiften koyulaşma bile yok. Ay ben yumurtamıyormuyum yoksa![]()
Canım benim de hep öyle ben hiç pik göremiyorum. Artık bıraktım yapmayı kendimi dinleyip öyle anlqyacam yumurtayı artıkYok ya hafif silik çizgi oluyor hafiften koyulaşma bile yok. Ay ben yumurtamıyormuyum yoksa![]()
Panikleme canım benim pik günunden onceki gün cok silikti hatta panikledim erken mi yumurtladım gec mi kaldı diye ertesi gün baya koyu sekilde piki gördüm
Canım benim de hep öyle ben hiç pik göremiyorum. Artık bıraktım yapmayı kendimi dinleyip öyle anlqyacam yumurtayı artık
Silikleşsene kadar gün aşırı canım silikleşince yani çatlayınca üç gün üst üste yani bana öyle söylemişlerdi Ovulasyon takibi yapan sayfalarPeki bu aksam degerlendirip yarın bekleyip obur gun de mi degerlendireyim yoksa siliklesene kadar her gun mu degerlendireyim![]()
Tesekkur ederim canim senin de bebisin hayirli olsunSilikleşsene kadar gün aşırı canım silikleşince yani çatlayınca üç gün üst üste yani bana öyle söylemişlerdi Ovulasyon takibi yapan sayfalar
Evet haklisin canim. Ben de cok test yapma taraftari degilim. Ama bizde de sans o ki esim vardiyali calisiyor. Bazen 1 hafta gorusmuyoruz bile.Kızlar eğer eşiniz yanınızdaysa ovülasyon testiyle kendinizi yormayın bence. Bir dönem ben de çılgınlar gibi oldu olmadı ovülasyon testleriyle uğraşıyordum bi de biz uzaktaydık eşimin görevi sebebiyle olacağı zamanlar teste göre bir araya gelmeye çalışıyoduk. En iyisi adetten sonra gün aşırı ilişki illaki denk gelir. Ovülasyon testleri insanı strese sokuyor.
İşte böyle olunca çok zor gerçekten. İnşallah en kısa zamanda denk getirirsinizEvet haklisin canim. Ben de cok test yapma taraftari degilim. Ama bizde de sans o ki esim vardiyali calisiyor. Bazen 1 hafta gorusmuyoruz bile.![]()
Ben şuana kadar hiç yapmadım. Ama bu ay olmazsa alırım diyordum. Gerçi senin dediğin de mantıklı.Kızlar eğer eşiniz yanınızdaysa ovülasyon testiyle kendinizi yormayın bence. Bir dönem ben de çılgınlar gibi oldu olmadı ovülasyon testleriyle uğraşıyordum bi de biz uzaktaydık eşimin görevi sebebiyle olacağı zamanlar teste göre bir araya gelmeye çalışıyoduk. En iyisi adetten sonra gün aşırı ilişki illaki denk gelir. Ovülasyon testleri insanı strese sokuyor.
Bi doktor arkadaşıma ovulasyon testleriyle kendinizi sınırlandırıyosunuz olma ihtimalini sadece bi kaç güne indirgiyorsunuz halbuki sperm vücutta nerdeyse 3 güne kadar yaşıyo imkan varsa gün aşırı değerlendirin demişti. Ben de çok şükür eşimle bi araya gelince o şekilde denedik gerçi bi kaç gün üst üste oldu hihihiBen şuana kadar hiç yapmadım. Ama bu ay olmazsa alırım diyordum. Gerçi senin dediğin de mantıklı.
5 gun evdeyim simdi cok sukurİşte böyle olunca çok zor gerçekten. İnşallah en kısa zamanda denk getirirsiniz![]()
Aynen bende böyle biliyorum.Hamileliğin olması için illa yumurta çatladıktan sonra ilişki şart değil ki yumurtlamadan 1/2 gün öncesinde olduğundada spermler yaşadığı için içerde yaşayanlar yumurtayı dölleyebiliyor ya da ben mi yanlış biliyorum
Aynen bende böyle biliyorum.
Çok kötü çok senin ?Batdaşımmm benim çalışmalar nasıl gidiyo
![]()
Kuzum sen sigara içiyodun bırakabildin mii ben hala bırakamadım azalttım ama![]()
Canıö hiçbişey senden ve bebeğinden önemli değil kii ben bunu düşündükçe daha az içmeye başladım inşallah bırakıcam ki zaten hamile oldugumu öğrensem anında bırakırım tabiki zorlanırım ama içmem kesinliklebana da bir şey diyin sigarayı bırakmaya çalışıcam diye bebek fikrinden soğudum stresten mi olmuyor nedir