- 10 Mayıs 2020
- 320
- 225
- 53
- 29
Evet gebelik testiGebelik testi mi bu canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gebelik testiGebelik testi mi bu canım.
Bat ne zaman cnm ay inşallah vardır birde akşam mi yaptınyaa inşallah öyledir![]()
İnşallah vardır canım.Evet gebelik testi
Bat ne zaman cnm ay inşallah vardır birde akşam mi yaptın
İnşallah gebelik vardıryaa benim bu ay çok değişik şeyler yaşadım. İlk kez ovülasyon testi kullandım bu ay. En son 27 martta adet oldum. Normalde 1 Mayıs adet günümdü hep 38-40 günde bir adet olurdum. Ama bu ay adetten 8 gün geçti ben tam 43. Günümde yumurtladım. Ve bugünleri değerlendirdik. Yumurtlamadan sonra tam 7 gün oldu bugün.Dayanamadım test yaptım bu akşam ve ilk kez böyle pembemsi bişey gördüm.. artık hayırlısı rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda..![]()
İnşallah gebelik vardır ♥ hiç belirti sayılacak birşeyin oldu mu peki?
Canım 7. Günde cıkmaz diyorlar ama daha önceden mi oldu acaba inşallah vardır bence sabah ilk idrarla yap testi tekraryaa benim bu ay çok değişik şeyler yaşadım. İlk kez ovülasyon testi kullandım bu ay. En son 27 martta adet oldum. Normalde 1 Mayıs adet günümdü hep 38-40 günde bir adet olurdum. Ama bu ay adetten 8 gün geçti ben tam 43. Günümde yumurtladım. Ve bugünleri değerlendirdik. Yumurtlamadan sonra tam 7 gün oldu bugün.Dayanamadım test yaptım bu akşam ve ilk kez böyle pembemsi bişey gördüm.. artık hayırlısı rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda..![]()
Canım 7. Günde cıkmaz diyorlar ama daha önceden mi oldu acaba inşallah vardır bence sabah ilk idrarla yap testi tekrar
Ya benim de 6 gün önce yumurtlama oldu. Goguslerimde ağrı oluyor ve ara ara batmalar. Kasıklarımda da öyle. Bir iki kez sarı bir akıntı geldi ama şu an hiç akıntı yok. Umutlanmak istemiyorum ama ne bileyim ya sürekli aklımızda olduğu için belirti arıyor da olabilirim bilmiyoruminşallah teşekkür ederim ❤ Çok belirgin bi belirtim yok sadece kasıklarım batıyor sanki adet olacak gibi hissediyorum ve de midem ekşiyor gün için çokça![]()
Amin insallah guzel duan icin cok tesekkur ederim darısı başına bu ay inşallahCanim hayirli olsun allahim saglikla kucagina versin cok mutlu oldum![]()
İnşAllah kalırsınYok ya nerdeee. Oldum şimdi ovülasyon aldım takipteyim :)
Ya benim de 6 gün önce yumurtlama oldu. Goguslerimde ağrı oluyor ve ara ara batmalar. Kasıklarımda da öyle. Bir iki kez sarı bir akıntı geldi ama şu an hiç akıntı yok. Umutlanmak istemiyorum ama ne bileyim ya sürekli aklımızda olduğu için belirti arıyor da olabilirim bilmiyorum![]()
Topikten güzel haberler geliyor hep. İnşallah bir gebelik haberi daha gelir ,Yarın bat günüm. Pazartesi internetten test siparişi verdim. Hala gelmedi. Gerçi iyi oldu gelse dayanamayıp yapardım. Heyecanla testin gelmesini bekliyorum. İnşallah yarın adet olmam
Benim de yarın bat ben de pazartesinden önce yapmayı düşünmüyorum tabi inşallah gelmez o zamana kadarYarın bat günüm. Pazartesi internetten test siparişi verdim. Hala gelmedi. Gerçi iyi oldu gelse dayanamayıp yapardım. Heyecanla testin gelmesini bekliyorum. İnşallah yarın adet olmam
Ayyy inşallah. Çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz aynı mutluluğu yaşarız. Beraber büyütürüz bebişlerimizi.Topikten güzel haberler geliyor hep. İnşallah bir gebelik haberi daha gelir ,![]()
Aminnn inşallahiyi düşünelim iyi şeyler olsun inşallahrabbim tez zamanda nasip etsin inşallah hayırlı müjdelerimizi.. bu dönem çok psikoloji yoran bir dönem yaa beklemekten sıkılıyorum artık ama güzel şeyler için beklemek zorundayız
![]()
Ay hadi inşallah güzel haber alırız. İkimizde pozitif test görürüz.Benim de yarın bat ben de pazartesinden önce yapmayı düşünmüyorum tabi inşallah gelmez o zamana kadar![]()