Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat ne zaman cnm ay inşallah vardır birde akşam mi yaptın

yaa benim bu ay çok değişik şeyler yaşadım. İlk kez ovülasyon testi kullandım bu ay. En son 27 martta adet oldum. Normalde 1 Mayıs adet günümdü hep 38-40 günde bir adet olurdum. Ama bu ay adetten 8 gün geçti ben tam 43. Günümde yumurtladım. Ve bugünleri değerlendirdik. Yumurtlamadan sonra tam 7 gün oldu bugün.Dayanamadım test yaptım bu akşam ve ilk kez böyle pembemsi bişey gördüm.. artık hayırlısı rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda.. 🌸

yaa benim bu ay çok değişik şeyler yaşadım. İlk kez ovülasyon testi kullandım bu ay. En son 27 martta adet oldum. Normalde 1 Mayıs adet günümdü hep 38-40 günde bir adet olurdum. Ama bu ay adetten 8 gün geçti ben tam 43. Günümde yumurtladım. Ve bugünleri değerlendirdik. Yumurtlamadan sonra tam 7 gün oldu bugün.Dayanamadım test yaptım bu akşam ve ilk kez böyle pembemsi bişey gördüm.. artık hayırlısı rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda.. 🌸
İnşallah gebelik vardır ♥️ hiç belirti sayılacak birşeyin oldu mu peki?

Canım 7. Günde cıkmaz diyorlar ama daha önceden mi oldu acaba inşallah vardır bence sabah ilk idrarla yap testi tekrar

Yarın bat günüm. Pazartesi internetten test siparişi verdim. Hala gelmedi. Gerçi iyi oldu gelse dayanamayıp yapardım. Heyecanla testin gelmesini bekliyorum. İnşallah yarın adet olmam

inşallah teşekkür ederim ❤ Çok belirgin bi belirtim yok sadece kasıklarım batıyor sanki adet olacak gibi hissediyorum ve de midem ekşiyor gün için çokça 😔
Ya benim de 6 gün önce yumurtlama oldu. Goguslerimde ağrı oluyor ve ara ara batmalar. Kasıklarımda da öyle. Bir iki kez sarı bir akıntı geldi ama şu an hiç akıntı yok. Umutlanmak istemiyorum ama ne bileyim ya sürekli aklımızda olduğu için belirti arıyor da olabilirim bilmiyorum 😐

Ya benim de 6 gün önce yumurtlama oldu. Goguslerimde ağrı oluyor ve ara ara batmalar. Kasıklarımda da öyle. Bir iki kez sarı bir akıntı geldi ama şu an hiç akıntı yok. Umutlanmak istemiyorum ama ne bileyim ya sürekli aklımızda olduğu için belirti arıyor da olabilirim bilmiyorum 😐

iyi düşünelim iyi şeyler olsun inşallah 😊 rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah hayırlı müjdelerimizi.. bu dönem çok psikoloji yoran bir dönem yaa beklemekten sıkılıyorum artık ama güzel şeyler için beklemek zorundayız 😊

Yarın bat günüm. Pazartesi internetten test siparişi verdim. Hala gelmedi. Gerçi iyi oldu gelse dayanamayıp yapardım. Heyecanla testin gelmesini bekliyorum. İnşallah yarın adet olmam
Topikten güzel haberler geliyor hep. İnşallah bir gebelik haberi daha gelir ,😊

Benim de yarın bat ben de pazartesinden önce yapmayı düşünmüyorum tabi inşallah gelmez o zamana kadar🙏

Topikten güzel haberler geliyor hep. İnşallah bir gebelik haberi daha gelir ,😊
Ayyy inşallah. Çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz aynı mutluluğu yaşarız. Beraber büyütürüz bebişlerimizi.

iyi düşünelim iyi şeyler olsun inşallah 😊 rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah hayırlı müjdelerimizi.. bu dönem çok psikoloji yoran bir dönem yaa beklemekten sıkılıyorum artık ama güzel şeyler için beklemek zorundayız 😊
Aminnn inşallah 🤲 🤗 düşünmemeye çalışıyorum ama ne fayda aklımdan çıkmıyor hiç. Bu beklemelerin sonu hayırlı haber olur inşallah 🤗

Kızlar merhaba bir sey sormak istiyorum. Geçen hafta pazar gunu ovulasyon testi yapayim dedim.( adetimin 17. Gunune denk geliyor ) resim attim. Üstteki testimde T cizgisi silinmeye baslamis ama daha once yapmadim. Ondan sonra Bir hafta daha test yaptim daha da siliklesmis. Bu durumda ben pazar gununden once yumurtlamis oluyorum degil mi? Pazar gununden once yapsaydim piki yakalamis olucaktim aslinda bunu da tesaduf gordum. Suan da da kasıklarımda batmalar oluyor ve ilk defa bu kadar sıcak basması yaşıyorum ayaklarim cok üşür normalde ama ben çorapları bile fırlattım bulsam pijamalarımı da atıcam 😅

Eklentiler

• 20200515_225416.webp
    20200515_225416.webp
    6 KB · Görüntüleme: 28
Back
X