Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle yani 7 ay cok az bi süre, en iyisi mi sen evliliğin taıdını çıkarıyoruz çocugu sonra düşünüyoruz de soramasınlarİyi de daha bismillah değil mi ya
Aslında bu ay takmıyorum kafama oluruna bıraktım ama bi kaç kişi peş peşe sorunca değişik oldumDaha çok yeni evlisiniz hele bir seneniz dolsun insanların da yani biraz münasebetsizliği olmuş
Bende dedim doktor 3 ay korunun dedi zaten bundan sonrası da nasipEvet öyle yani 7 ay cok az bi süre, en iyisi mi sen evliliğin taıdını çıkarıyoruz çocugu sonra düşünüyoruz de soramasınlarsen istiyoruz dedikce onlar daha cok üstüne gelir
maalesef canım. Reglin gecti miKızlar 1 saat sonra beliren çizgi sizce gerçek midir?
Hadi inşallah bebiştir kuzum ama şunu söyleyebilirim ki gerçekten belirti arayıp ondan belirti var bende yok demekki hamile değilim diye düşünüp sakın moral bozmayın çünkü ger insanın bünyesi farklı ve her insanın vücudu gebeliğe karşı farklı reaksiyon gösterirBugün yumurtlamadan itibaren 6. Günüm ve 1 saat kadar önce sarı akıntım oldu bende enfeksiyon diye dertlenmiştim, şimdi bi umutlandım![]()
Evetmaalesef canım. Reglin gecti mi
Benimde yumurtalamadan sonradır az ve sarı akıntım var. Krem gibi değil uzayan sümüksü bir akıntı. Senin nasıl dı acaba.Çok az oldu canım oda sarı renkti hala az az geliyor şuna bile ve sarı hala doktora gittiğimde dedim normalde renginin su yada süt gibi olması gerektiği yazıyor ama benim neden sarı enfeksiyon mu bar diye o gün kan verdiğimde idrara da bakıldı enfeksiyon falan çıkmadı anlamadım demeli bünyeye göre değişiyor
HhahahBende dedim doktor 3 ay korunun dedi zaten bundan sonrası da nasip![]()
Benim sulu sarı bi akıntı kuzu öyle aman aman yoğunlukta değildiBenimde yumurtalamadan sonradır az ve sarı akıntım var. Krem gibi değil uzayan sümüksü bir akıntı. Senin nasıl dı acaba.
Evet herkeste farklı oluyor zaten ama bebek planlayınca o kadar vücudumu dinlemeye başladım ki resmen kendi vücudumu yeni tanımışım yıllardır hiç umursamamıısımHadi inşallah bebiştir kuzum ama şunu söyleyebilirim ki gerçekten belirti arayıp ondan belirti var bende yok demekki hamile değilim diye düşünüp sakın moral bozmayın çünkü ger insanın bünyesi farklı ve her insanın vücudu gebeliğe karşı farklı reaksiyon gösteriryani öyleymiş ben bunu çok iyi anladım çünkü şuan 4+5 olduk ama hala öyle bi belirti ve akıntı yok kuzum
Canim benimde bu ay hergpn sari akintim var. Cok degisin anlamadim. Enfeksiyon da yok. Bu arada bizde 5 aydie cocuk istiyoruz allah nasip eder insallah bakalim. 24 yasindayim 2 senedie evliyimÇok az oldu canım oda sarı renkti hala az az geliyor şuna bile ve sarı hala doktora gittiğimde dedim normalde renginin su yada süt gibi olması gerektiği yazıyor ama benim neden sarı enfeksiyon mu bar diye o gün kan verdiğimde idrara da bakıldı enfeksiyon falan çıkmadı anlamadım demeli bünyeye göre değişiyor
Aynen valla bendede öyleEvet herkeste farklı oluyor zaten ama bebek planlayınca o kadar vücudumu dinlemeye başladım ki resmen kendi vücudumu yeni tanımışım yıllardır hiç umursamamıısım![]()
Canım inan çocuk düşünmeye başladıktan sonra bende her ay belirti aradım ve her ay güya hamileydim dedim ki kendimi çok fazla dinliyor ve kandırıyorum yapmıycam dedim ve bu ay oldu şükür dediğim gibi akıntım ve kasık ağrım o kadar az ve hafif ki göğüslerimin ucu daha çok acıyor ve göğüslerim şişmeye yeni yeni başladı üç kısımları acımaya başladı sadeceEvet herkeste farklı oluyor zaten ama bebek planlayınca o kadar vücudumu dinlemeye başladım ki resmen kendi vücudumu yeni tanımışım yıllardır hiç umursamamıısım![]()
Aynen yani ayda bi kez yumurtladığımızı sansın bu kadar az olduğunu akıntının sebebi o olduğunu hiç birini bilmiyodum. Dizilerde hep hamile kaldıkları için kolay bişey gibi geliyordu hazırda hep yumurta var gibiAynen valla bendede öylehayatimsa hic vpcudumu bu kadar dinlemeistim
Bende tam dediğim gibi her ay güya hamileyimCanım inan çocuk düşünmeye başladıktan sonra bende her ay belirti aradım ve her ay güya hamileydim dedim ki kendimi çok fazla dinliyor ve kandırıyorum yapmıycam dedim ve bu ay oldu şükür dediğim gibi akıntım ve kasık ağrım o kadar az ve hafif ki göğüslerimin ucu daha çok acıyor ve göğüslerim şişmeye yeni yeni başladı üç kısımları acımaya başladı sadece
İnşallah olur kuzum bu ayCanim benimde bu ay hergpn sari akintim var. Cok degisin anlamadim. Enfeksiyon da yok. Bu arada bizde 5 aydie cocuk istiyoruz allah nasip eder insallah bakalim. 24 yasindayim 2 senedie evliyim