Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde kızlar kimisini ateş basarken ben bu ay resmen dondum kemiklerime kadar üşüdüm battaniyeyle gezdim evde resmen

Daha çok yeni evlisiniz hele bir seneniz dolsun insanların da yani biraz münasebetsizliği olmuş
Aslında bu ay takmıyorum kafama oluruna bıraktım ama bi kaç kişi peş peşe sorunca değişik oldum

Kızlar 1 saat sonra beliren çizgi sizce gerçek midir?

Evet öyle yani 7 ay cok az bi süre, en iyisi mi sen evliliğin taıdını çıkarıyoruz çocugu sonra düşünüyoruz de soramasınlar😂😂🤣 sen istiyoruz dedikce onlar daha cok üstüne gelir
Bende dedim doktor 3 ay korunun dedi zaten bundan sonrası da nasip :D

Bugün yumurtlamadan itibaren 6. Günüm ve 1 saat kadar önce sarı akıntım oldu bende enfeksiyon diye dertlenmiştim, şimdi bi umutlandım🙈
Hadi inşallah bebiştir kuzum ama şunu söyleyebilirim ki gerçekten belirti arayıp ondan belirti var bende yok demekki hamile değilim diye düşünüp sakın moral bozmayın çünkü ger insanın bünyesi farklı ve her insanın vücudu gebeliğe karşı farklı reaksiyon gösterir 🥰 yani öyleymiş ben bunu çok iyi anladım çünkü şuan 4+5 olduk ama hala öyle bi belirti ve akıntı yok kuzum

Çok az oldu canım oda sarı renkti hala az az geliyor şuna bile ve sarı hala doktora gittiğimde dedim normalde renginin su yada süt gibi olması gerektiği yazıyor ama benim neden sarı enfeksiyon mu bar diye o gün kan verdiğimde idrara da bakıldı enfeksiyon falan çıkmadı anlamadım demeli bünyeye göre değişiyor
Benimde yumurtalamadan sonradır az ve sarı akıntım var. Krem gibi değil uzayan sümüksü bir akıntı. Senin nasıl dı acaba.

Bende dedim doktor 3 ay korunun dedi zaten bundan sonrası da nasip :KK70:
Hhahah😂 zaten stresin kendine yetmezmiş gibi bi de ek yapıyolar. Bazı insanlar senin acından eksikliğinden mutlu oluyor. Cünkü kendi hayatlarından memnun değiller ve seninde mutsuzluğunu arıyolar

Hadi inşallah bebiştir kuzum ama şunu söyleyebilirim ki gerçekten belirti arayıp ondan belirti var bende yok demekki hamile değilim diye düşünüp sakın moral bozmayın çünkü ger insanın bünyesi farklı ve her insanın vücudu gebeliğe karşı farklı reaksiyon gösterir 🥰 yani öyleymiş ben bunu çok iyi anladım çünkü şuan 4+5 olduk ama hala öyle bi belirti ve akıntı yok kuzum
Evet herkeste farklı oluyor zaten ama bebek planlayınca o kadar vücudumu dinlemeye başladım ki resmen kendi vücudumu yeni tanımışım yıllardır hiç umursamamıısım :KK48:

Çok az oldu canım oda sarı renkti hala az az geliyor şuna bile ve sarı hala doktora gittiğimde dedim normalde renginin su yada süt gibi olması gerektiği yazıyor ama benim neden sarı enfeksiyon mu bar diye o gün kan verdiğimde idrara da bakıldı enfeksiyon falan çıkmadı anlamadım demeli bünyeye göre değişiyor
Canim benimde bu ay hergpn sari akintim var. Cok degisin anlamadim. Enfeksiyon da yok. Bu arada bizde 5 aydie cocuk istiyoruz allah nasip eder insallah bakalim. 24 yasindayim 2 senedie evliyim

Evet herkeste farklı oluyor zaten ama bebek planlayınca o kadar vücudumu dinlemeye başladım ki resmen kendi vücudumu yeni tanımışım yıllardır hiç umursamamıısım :KK48:
Canım inan çocuk düşünmeye başladıktan sonra bende her ay belirti aradım ve her ay güya hamileydim dedim ki kendimi çok fazla dinliyor ve kandırıyorum yapmıycam dedim ve bu ay oldu şükür dediğim gibi akıntım ve kasık ağrım o kadar az ve hafif ki göğüslerimin ucu daha çok acıyor ve göğüslerim şişmeye yeni yeni başladı üç kısımları acımaya başladı sadece

Aynen valla bendede öyle 😂😂 hayatimsa hic vpcudumu bu kadar dinlemeistim
Aynen yani ayda bi kez yumurtladığımızı sansın bu kadar az olduğunu akıntının sebebi o olduğunu hiç birini bilmiyodum. Dizilerde hep hamile kaldıkları için kolay bişey gibi geliyordu hazırda hep yumurta var gibi:KK70:

Canım inan çocuk düşünmeye başladıktan sonra bende her ay belirti aradım ve her ay güya hamileydim dedim ki kendimi çok fazla dinliyor ve kandırıyorum yapmıycam dedim ve bu ay oldu şükür dediğim gibi akıntım ve kasık ağrım o kadar az ve hafif ki göğüslerimin ucu daha çok acıyor ve göğüslerim şişmeye yeni yeni başladı üç kısımları acımaya başladı sadece
Bende tam dediğim gibi her ay güya hamileyim🙈😂😂

Bacaklarım aşırı sızlıyor yaa.

Back
X