Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yapacak bisey yok adet gunumuzu beklicez herkezin belirtileri farkli boyle boyle kafayi yicez bu gidisle
Benim bat yarın. Ama kafayı yediğimiz kesin. Her şeyi hamileliğe yoruyoruz. Kırmızıları görünce çöküş yaşıyoruz.

Aslında aynı şeyler bende de var da bu ay takmıyorum belirti diye nitelendirmiyorum cünkü ne zaman belirti desem her ay da hasta oldum bu ay da var öyle bişeyler ama hasta oldum var diyince de yine olabilirim

Benim bat yarın. Ama kafayı yediğimiz kesin. Her şeyi hamileliğe yoruyoruz. Kırmızıları görünce çöküş yaşıyoruz.
Yarın sabahtan yap testin varsa canım bize de umut ol. Yok diyorsan sabredebileceksen yarını da beklesen daha iyi olur aslında da bizler dayanamıyoruz

Yarın sabahtan yap testin varsa canım bize de umut ol. Yok diyorsan sabredebileceksen yarını da beklesen daha iyi olur aslında da bizler dayanamıyoruz
Ah dayanabilsem keşke ama sabır yok. Test olsa şimdi bile yapmıştım. Testim gelsin hemen yapıcam. Dua edin bana.

Hahahaha 360 kanalda aksama dogru aladdin diye dizi cikiyor pakistanlilarin yada hintlilerin bilemedim neyse bugun lambadaki cin mecburen gitmek zorunda kalinca nasil agladim cocuklar gibi onu izliyorum
anlamıyorum ki hormonlardan mı böyleyiz iyice hassas mı olduk süreç ne hallere getiriyor bizi valla

merhaba kızlarr bende aranıza katılmak istiyorumm 1,5 yıldır evliyim 10 aydır çocuk istiyoruz pko luyum 23 yaşındayıım ve kafamdan gebeliği atamıyorum sabırsızlanıyorum vee bat 8 haziran inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırıız amin

beni de ekler misiniiiz 08.06.2020

Merhaba canım inşallah hepimizin güzel haberlere ihtiyacı var rabbim nasip eder bize de o duyguyu vardır bi zamanı bizler de çabalıyoruz işte sabırsızız ve stresliyiz bunu nasıl atlatacağız onu bilemedim işte

Aynen canım hep sarıydı hala da öyle hadi bakalım güzel haberler ver bize
Hamileliginde ögrendigin sirami sari olmaya basladi . Valla sanmiyom ama ne bilim.. keskeeeeeeee öyle bisey olsa bagiea bagira evin icinde aglaya aglaya bi hal olurim heralde.. ama önce anneme giderim. O benim yüzümden cok üzülpyor. Ona fark ettirmiyorum hemde hic. Hic duygularimi söylemiyorum. Ama o icimi okuyor kurban oldugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…