İnşallah canım. Bu topik hamilelerle dolup taşsın.Kızlar herkese günaydınn. Bol pozitif testlerle karşılaşacağımız bir gün olsun ❤❤ 6-9-11-12-14-16. Günleri değerlendirdim. Bat 25 mayıs inşallah olur bu ayyy
Günaydın kuzuuuuuu 25 mayısta isminin yanınaKızlar herkese günaydınn. Bol pozitif testlerle karşılaşacağımız bir gün olsun ❤❤ 6-9-11-12-14-16. Günleri değerlendirdim. Bat 25 mayıs inşallah olur bu ayyy
Sürekli mesaj yazıldığı için gözden kaçıyor bazen mesajlar. Sinirlenecek bir durum yok yani. Günaydın size debenim mesajlarım görünmüyor galiba üyeliğimi mail adresimden onayladım
İnşallah bitanem benim yaaaGünaydın kuzuuuuuu 25 mayısta isminin yanınayazılacak inşallahhhhhhhhhhh Pozitif enerjilerimizi yolluyoruz evrene olacak bu iş
İnşallah kuzum inşallahhhİnşallah canım. Bu topik hamilelerle dolup taşsın.
Aynen bence de ne olur ne olmaz uzun süre boş geçme 22 mayısta guzel haberini alacağız inşallahİnşallah bitanem benim yaaabundan sonra da yine aralarda değerldiririm ne olur ne olmaz ☺☺
Gerek yok artık canım çatlamış yumurtaKızlar ovulasyon testleri dün ve bugün ekledim. Dün koyuydu bugün renk açılmış baya. Yumurtlama olmuş oluyor değil mi? Bundan sonra ovulasyon testi yapmama gerek var mı?
Allah razı olsun hepinizden. İlk boş gebelik ti. Şimdide yolk felan oluştu ams bebek yok buda boş olabilir dedi dr haftaya son kez bakcaz. Ondan ğmidim kırıldı bayaİlk gebeliğimde benim de aynı haftalarda adet olacakmış gibi ağrılarım olurdu rahim büyümeye başladığı için normal ağrılar mış. Ayaklarını uzat dinlen. Moralini hiç bozma. Ben epilepsi hastasıyım. İlaç içmek zorunda kaldım. Gebeliğim risk liydi. Bebek te öyle. Sen içini ferah tut. Bol bol dua et. Düşüğü düşünme. Gözlerini kapat sağlıklı bebeğini kucağında tuttuğunu hayal et. Allah büyüktür.
Ay inşallahCanım sakin olmaya çalış eski tecrübenden dolayı bu kadar streslisin anlıyorum ama bebisine bu kaygı endisen iyi gelmez biraz daha sabr doktora gidince herseyin normal oldugunu duyunca gececek hepsi insallah
çarşamba gidcem cnm. Allah razı olsun sizden.Kontrolun hangi gün, insallah iyi olacak dualarim seninle
Ümidini hiç yitirme burada arkadaşlar söyledi ya 8 haftada bile duyan varmış. İnşallah bebeğin sağlıklı ve seninle.Allah razı olsun hepinizden. İlk boş gebelik ti. Şimdide yolk felan oluştu ams bebek yok buda boş olabilir dedi dr haftaya son kez bakcaz. Ondan ğmidim kırıldı baya
Allah yardımcınız olsunAllah razı olsun hepinizden. İlk boş gebelik ti. Şimdide yolk felan oluştu ams bebek yok buda boş olabilir dedi dr haftaya son kez bakcaz. Ondan ğmidim kırıldı baya
Valla zorluyom kendimi 2 günde 1 değerlendirmek içinAynen bence de ne olur ne olmaz uzun süre boş geçme 22 mayısta guzel haberini alacağız inşallah
İnşaallah güzel şeyler duyarsın canım sakin olmaya çalışçarşamba gidcem cnm. Allah razı olsun sizden.
İyiyim canım kafamı oyalamaya çalışıyorum başka şeylerle. Henüz yok gelen giden belirtimde yok öylece bekliyorumAy inşallahsen ne durumdasın cnm. Varmı gelen giden
Hep sarı alıntım vardı canım en başından beri allahtan Ümit kesilmez kuzum sen duanı etHamileliginde ögrendigin sirami sari olmaya basladi . Valla sanmiyom ama ne bilim.. keskeeeeeeee öyle bisey olsa bagiea bagira evin icinde aglaya aglaya bi hal olurim heralde.. ama önce anneme giderim. O benim yüzümden cok üzülpyor. Ona fark ettirmiyorum hemde hic. Hic duygularimi söylemiyorum. Ama o icimi okuyor kurban oldugum
Benim de bugün bat ve sarı akıntım var. Ama belim ve göğüslerim çok ağrıyor adet olacakmışım gibi. İnşallah gelmez.Hep sarı alıntım vardı canım en başından beri allahtan Ümit kesilmez kuzum sen duanı et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?