Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
klavye telefonun klavyesi bozuk yanlış harfler yazdım kusura bakmasyın troll değilim

o kişiyi bahsettiğiniz kişiyi bilmiyorum tanımıyorum da yeniyim sitede

Bata bir hafta kaldı ne alemdesiniz kızlar @sultanyksl @Zenna Aselhannn @NasipAe
Benm ara kanamam oldu ya. Adetten yikanali 5 gün olmuştu daha tekrar kanamam oldi 4 gündür kanama yasyrm. Saçma sapan bişey oldu iyice sinir oldum orucu da doğru düzgün tutamadım. Ne zaman yumurtladm ben tam yumurtlamaya 2 gün vardı adet oldum tekrar. Şimdi normal adet tarihimde de adet olur muyum bilmyrm.

Hep sarı alıntım vardı canım en başından beri allahtan Ümit kesilmez kuzum sen duanı et
Simdi test yaptim.. hayal kirikligina ugramiyim diye ki zaten bunay hic ugrasmadim beklemiyordum zaten. 19 da adetim olacak test negatif cikti..

Yaptı negatif, sağol ilgilendiğin için canım.
Üzüldüm. Hayırlısı olsun haziran ayına geçelim yavaş yavaş bence biz. Benim test de negatif regl den de 3 gün geçti ama umudum yok sanırım stress yaptım ondan böyle oldu. Haziran ayı Topic ine geçicem regl olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…