valla ben dua grubunda gördüm bide buna dua etmişler hepinize okuyacam demiş insanları kandırıyorsa hiç hoş değilHaziran ayında bekliyorum kuzum işteyahu o hesap haziran topiğine soru sorup durdu bende cidden bilmiyor diye yazdım da yazdım günah değil mi herkesin derdi kendine yeter Bi de bizle eğleniyor
Yap canım hadi bekliyorum bakalım ne cıkıcakDut bi yapayım
olabilir kuzum yaa. eşimde öyle dedi. biraz sert davrandım son anda dedi. ama ben ağrı, acı bir şey hissetmedim. sadece 12 mayısta çok sol kasığım ağrıdı, o günü es geçtik yapmadık. öncesi ve sonrasından bir ağrım da olmadı.İlişki sırasında zorlama olmuş olabilir canım bide üst üste yapınca lekelenme görülür hala devam mı ediyor bak bakalım bikaç gün dinlendir kendini
Allah a havale edelim. Siz neler yapıyorsunuz var mı yeni gebeler?valla ben dua grubunda gördüm bide buna dua etmişler hepinize okuyacam demiş insanları kandırıyorsa hiç hoş değil
Listede hep bakıyorum canım sana inşallah gebelik vardır kimi kadında idrarda negatif kanda pozitif cıkıyormus inşallah seninkide öyledir güzel haberlerle gel canımValla benim adet bı kaç gün geçti beyaz akışkan şeffaf akıntım var iç camasirimdan anlıyorum göğüslerim zaten iki haftadır çok hassas ama idrar testi yapıyorum negatif bir dahaki cuma Dr a gidicem malum yasak var randevu zor aldim
Var olmaz mı kaçırmış olabilirsinAllah a havale edelim. Siz neler yapıyorsunuz var mı yeni gebeler?
Melinda dan haberim var kuzum çok sevindim duyunca yaaaa darısı başımıza senin de az kaldı demi bat aVar olmaz mı kaçırmış olabilirsinmelinda- en son hamiş haberi aldığımız bizler de beklemedeyiz canım
Sanırım bı iliski yumurtlama zamanına denk geldi zaten benim genelde gebeliklerim geç döllenme oluyor ama tabi umutlanmakta istemiyorum bakalım beklicem mecbur inatla idrarla cikmiyo sürekli yapıyorum negatif en son ilişkinin üzerinden 20 gün geçti bilmiyorum ona rağmen idrarda negatif çıkıp hamile olan varmı acabaListede hep bakıyorum canım sana inşallah gebelik vardır kimi kadında idrarda negatif kanda pozitif cıkıyormus inşallah seninkide öyledir güzel haberlerle gel canımovulasyon takibi falan yaptın mı geç döllenme olma ihtimali de olabilir
Büyük ihtimal öyle olmuştur canım kendini dinlendir kötü bişey değildir inşallah değerlendirdiğiniz günlerde bebiş gelmiştirolabilir kuzum yaa. eşimde öyle dedi. biraz sert davrandım son anda dedi. ama ben ağrı, acı bir şey hissetmedim. sadece 12 mayısta çok sol kasığım ağrıdı, o günü es geçtik yapmadık. öncesi ve sonrasından bir ağrım da olmadı.
Kuzu son durum bu yaaaYap canım hadi bekliyorum bakalım ne cıkıcak
Forumda okumuştum canım 3 aylık hamile ısrarla idrar testinde çıkmıyormuş yani öyle olan kişilerde varSanırım bı iliski yumurtlama zamanına denk geldi zaten benim genelde gebeliklerim geç döllenme oluyor ama tabi umutlanmakta istemiyorum bakalım beklicem mecbur inatla idrarla cikmiyo sürekli yapıyorum negatif en son ilişkinin üzerinden 20 gün geçti bilmiyorum ona rağmen idrarda negatif çıkıp hamile olan varmı acaba
inşallah canım inşallah. ağzın bal yesin, bebek gelsin o balla birlikteBüyük ihtimal öyle olmuştur canım kendini dinlendir kötü bişey değildir inşallah değerlendirdiğiniz günlerde bebiş gelmiştir
Sanırım yaptıkların içinde en siliği bu, akıntın belki hamilelik belirtisidir yumurtlaman geçmiştirKuzu son durum bu yaaa
Ay hadi İnşallah yaaa 5 yıl sonra ilk deneme bu bakalım nasipse varsa hayirlisi ise olsunForumda okumuştum canım 3 aylık hamile ısrarla idrar testinde çıkmıyormuş yani öyle olan kişilerde var
Ya sorma bebeğim ya beceremiyorum ben bu test işiniSanırım yaptıkların içinde en siliği bu, akıntın belki hamilelik belirtisidir yumurtlaman geçmiştirbu ay baya seni yordu bu test. bata nerdeyse 1 hafta kaldı zaten yumurtlamış olman gerekiyor
İnşallah canımAy hadi İnşallah yaaa 5 yıl sonra ilk deneme bu bakalım nasipse varsa hayirlisi ise olsun
Aynen öyle canım, ama ben hissediyorum bu ay hamile olcan gibiYa sorma bebeğim ya beceremiyorum ben bu test işinibıraktım artık Allaha teslim oldum. Ne eylerse güzel eyler mevlam
ya senin testin markası ne hep böyle silik fotolar atmıştın dimi tam koyulaşma görmedin mom42 ye soruyordunYa sorma bebeğim ya beceremiyorum ben bu test işinibıraktım artık Allaha teslim oldum. Ne eylerse güzel eyler mevlam
İnşallah canımsen cumaya kadar arada kaset testlerden yap bence belki geç görünecektir
[/QUO
Ya senin ağzın bal yesin karnın bebiş olsun inşallahAynen öyle canım, ama ben hissediyorum bu ay hamile olcan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?