Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bu troll çok kez farklı hesaplar açıp aynı yazı tarzıyla insanların dertleriyle dalga geçiyo. O yüzden bizim derdimiz
Bugün başka topikte okudum, 18 yaşında hamile birine “erken yaşta evlenmek hata bence” yazmış. Sanane diyecektim de gündüz siz “kimse ona cevap vermesin” deyince tırstım zaten yeni üye oldum engellenmeyeyim dedim

Aynen kuzum ya. Labaquick ya test bozuk ya ben yapamıyorum ikinci ihtimal daha kuvvetle muhtemel
hmm kullanmadım onu daha önce ben genelde artımedle miratceh kullanıyorum sorun cıkmadı hiç netten almıyorum eczaneden alıyordum hep hatta bu ay regli olursam alayım bu markayı diyodum

hmm kullanmadım onu daha önce ben genelde artımedle miratceh kullanıyorum sorun cıkmadı hiç netten almıyorum eczaneden alıyordum hep hatta bu ay regli olursam alayım bu markayı diyodum
Bence ben yapamıyorum canım. Ya çok damlatıyorum ya da idrarda tam LH hormonu yüklenmemiş mi oluyo anlamadım gitti

Bence ben yapamıyorum canım. Ya çok damlatıyorum ya da idrarda tam LH hormonu yüklenmemiş mi oluyo anlamadım gitti
belki sana 3 4 saat gibi bir bekleme süresi gerekebilir sıvı alımında 2 saat yetmiyor olabilir canım

Sakin ol canım stres yapma zor ama kötü şeyler düşünmemeye çalış vala daha çıkmaza götürme kendini keşke bi gidebilsen için rahat ederdi belki ama koronadan dolayı da korkuyor insan güvenli bi hastane araştır olmadı çarşamba git hiç yaşamadım böyle bilemiyorum ki vala

Ya kizlar adet günüm normalde 17 si ama yeşil akıntı geliyor bildiğin yeşil ve katı enfeksiyon mu oldu acaba koku yok ama mantar mi bu ne yaa bir bu eksikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…