- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Cnm yara olunca kanama oluyor ama kahverengi değil pembe kırmızı ve her ilişkide olurdu korkulacak birsey de değil bende vardı hayıt kullandım 2 ay bitti gitti mesela. Ama seninki ne acaba senin kullandığın kürlerden olur mu arastırdın mı cnm. Keske doktora gidebilsen anlardıncanım yumurtlama kanamasını nette okudum, genelde çok kısa sürermiş. daha önce de 1 kez yumurtlama zamanı pembe akıntım oldu. resmen uçarak gittim doktora, problem yok, yumurtan çatlamış dedi. ama son 2 aydır bu şekilde başlayıp çoğalarak adete çeviriyor. yani ayın 15 günü kanlı/lekeli geziyorum. kocamla da yatamıyorum bu yüzden. korkuyorum çünkü. doktora da gidemiyorum. ilçemizde virüs çok yaygın değil ama bende astım var. riske girmek istemiyorum. kafayı sıyırıcam.
Eğer oyleyse günahı kendıne cnmvalla ben dua grubunda gördüm bide buna dua etmişler hepinize okuyacam demiş insanları kandırıyorsa hiç hoş değil
Benim de öyle batlarımız aynı. yumurtlama akıntısı olabilirBenim de bata daha 9-10 gün var ama akıntım vardı bugün şeffaf şekilde. Niye oluyo acaba
Bendede oldu bu ay ya üşüttük enfeksiyon yada ramazan ya az su içmekten mi oluyor acaba canımYa kizlar adet günüm normalde 17 si ama yeşil akıntı geliyor bildiğin yeşil ve katı enfeksiyon mu oldu acaba koku yok ama mantar mi bu ne yaa bir bu eksikti
Cnm benim bata 4_5 gün var sence yapmaya gec mi kaldım yapsam mıHatta buraya bir tablo da bırakayım ilgisi olan vardır belki Yardımcı olur
Kac gün gecti cnm regli n inşallah vardırRabbim büyük inşallah vardır. Burada herkesin beklentisi yerini bulsun Sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah. Biz kadınlar çok hassas, naif insanlarız. Eşimde hiç heyecan kıpırtısı bile yok. Şuana kadar gördüğüm en iyi ve ilgili babadır kendisi ama netleşmeden onun için pek de heyacan duyulacak bir durum değil. Benimle dalga bile geçiyor. Keşke onun gibi oluruna bırakabilsem
Ben de boyleydim test yapsana canım insallah bebişin geliyordurOoo belirtiden geçilmiyor. Ama işte emin olmak imkansız. Mesela şuan ellerim ayaklarımdan ateş çıkıyor. Ara ara kasık bel ağrım oluyor. Göğsüm şişmedi ama ara ara sancı giriyor. Bacaklarım ağrıyor. Sarı sulu akıntım var. Sabahları midem bulanıyor hissiyatı mevcut. Bir iki kez yediğim şeyden tiksinti geldi. Ama gel gör kii hepsi psikolojik olabilir.
Kargolar çalışıyor diye biliyorumYok valla. Şansıma yasak zamanı da uzun. Artık kargom pazartesiye gelirse yaparım.
Evet canım sanırım bende de senin ki gibi olacak çünkü adetime bugünle beraber 2 gün kaldi ama ateşim hala 36.5 benim için yüksek çünkü adetim yeni bittiğinde yani 10. Gününde başladım ben ovulasyon testleriyle beraber 35.3 falan çıkıyorduBen ateşle bu ay takip yaptım canım bence en güvenilir yöntem Ateş yöntemi. Gebelik testi gibi. Gebe değilsen adete 3-4 gün kala ateşin hemen düşüyor bazen de tam adet gününde düşüyor benim bu ay öyle oldu mesela. Yumurta çatladıktan sonraki ateşin öncesinden hep yüksek seyrediyor taa ki adet olasıya kadar
Adetin geçmiş miydi?Test yaptım negatif malesef.
Maalesef minnoş ovu testBen de gördüm bu gebelik testi değil mi canim
Tatlım benim haziran da ama zamanı pek yok çünkü bu ay ilaç almamaya karar verdim soğan suyu ile testere dişli aslan pençesi kullanmaya başladım 15' gün kullanıcam. İlaçsız regl olamadığım için net bir regl süresi yokAy inşallah bebeğim ya tam 1hafta kaldı ama bilemiyorum kisenin bat ne zaman
Günaydın güzel anneerGünaydın herkeseeeBugün kimler güzel haberler verecek acaba
Ben cuma kan vermeye gidcem direkt canımTatlım benim haziran da ama zamanı pek yok çünkü bu ay ilaç almamaya karar verdim soğan suyu ile testere dişli aslan pençesi kullanmaya başladım 15' gün kullanıcam. İlaçsız regl olamadığım için net bir regl süresi yokçarşamba gebelik testi mi yapacaksın kan mı vereceksin kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?