Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm yara olunca kanama oluyor ama kahverengi değil pembe kırmızı ve her ilişkide olurdu korkulacak birsey de değil bende vardı hayıt kullandım 2 ay bitti gitti mesela. Ama seninki ne acaba senin kullandığın kürlerden olur mu arastırdın mı cnm. Keske doktora gidebilsen anlardın

Ya kizlar adet günüm normalde 17 si ama yeşil akıntı geliyor bildiğin yeşil ve katı enfeksiyon mu oldu acaba koku yok ama mantar mi bu ne yaa bir bu eksikti
Bendede oldu bu ay ya üşüttük enfeksiyon yada ramazan ya az su içmekten mi oluyor acaba canım

Kac gün gecti cnm regli n inşallah vardır

Ben de boyleydim test yapsana canım insallah bebişin geliyordur

Benim bu ay ilk denemem ne ovu test de yapmadım. adetin 10. Ve 19. Günleri arası sadece iki gün dışında ilişki oldu. Bekliyorum şimdi bat 26 mayıs. Daha önce hiç belirti yaşamamıştım. Ama üç akşamdır erkenden uykum geliyor. Uyuşmuş gibi uyuyorum sanki tüm gün koşturmuşum gibi. Var mı bu durumda olan? Eşim sen hamile değilsin bence hamile olduğunda çok enerjik oluyorsun dedi ben de e o 5 sene önceydi dedim. İlla umıtvar olacağım ya

Evet canım sanırım bende de senin ki gibi olacak çünkü adetime bugünle beraber 2 gün kaldi ama ateşim hala 36.5 benim için yüksek çünkü adetim yeni bittiğinde yani 10. Gününde başladım ben ovulasyon testleriyle beraber 35.3 falan çıkıyordu hamile değilim çünkü geçenlerde test yaptım negatif çıktı gebelik olsaydi en azından hayalet çizgi çıkardı diye düşünüyorum bakalım adet günü ne kadar düşecek merak ediyorum benim ilk denemem

Kızzzlar günaydın. Bugün adetimin 12. Günü normalde bugün yumurtlama günüm olurdu hep. Ama ovülasyon testim bugün böyle çıktı. Adetimede 14 günüm var ne zaman yumurtlayacam yaaa

Eklentiler

• IMG_20200517_104353.webp
    18 KB · Görüntüleme: 21
Ay inşallah bebeğim ya tam 1hafta kaldı ama bilemiyorum ki senin bat ne zaman
Tatlım benim haziran da ama zamanı pek yok çünkü bu ay ilaç almamaya karar verdim soğan suyu ile testere dişli aslan pençesi kullanmaya başladım 15' gün kullanıcam. İlaçsız regl olamadığım için net bir regl süresi yok çarşamba gebelik testi mi yapacaksın kan mı vereceksin kuzum?

Ben cuma kan vermeye gidcem direkt canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…