Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah gelmez ama karnım ağrıyor gelecek gibi yani.
Kuzum bazı kişilerde çok çok sonradan belli oluyor. Adet gelene kadar hala ihtimal var. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.

Sanırım haklısın canım o içtiğim çay benim düzenimi bozdu yeni yumurtluyorum haliyle de bat gecikecek
Ben aslında o tur çayları sulari tavsiye etmiyorum sogan suyu yapmıstım prolaktinim yükseldi doktorum da kızdı sorun yokken sorun çikarabiliyoruz boyle seyler kullanınca. Bu ictigin cay bikac kez yumurtlama mi sagladı acaba reglin gecikmez diye dusunuyorum sen yinede bugunu yarini degerlendir canım

Çok soru sordum biliyorum ama yalancı gebelik olabilirmi bu değer de belli olurmu çok korkuyorum

Çok soru sordum biliyorum ama yalancı gebelik olabilirmi bu değer de belli olurmu çok korkuyorum
Yalancı gebelikten kastın kimyasal mi onu anlamadım eğer kimyasal gebeligi diyosan beta degerinin giderek düsmesiyle anlasılıyor

Kizlar bişey sorcam ateşi nerden olcuyosunuz koltuk altı farklı ağızdan farklı sonuç veriyo ağızdan olcuyorum 36.8 koltuk altı 35.5
Ağız yada kulaktan ölçüm en dogru sonucu veriyor canım atesın düsük degil aslında regli olacak olsan atesin düsmesi lazım

Daha once ölcmüs muydun hic.. tabi kisiden kisiye degisiyor ama yüksek geldi bana
Valla ölçmedim açıkçası ama vücudum extra sıcak hissediyorum. Sanırım dayanamayip kan testi yaptircam en yakın zamanda valla belirsiz çok kötü canim

Valla öyle pişmanım ki herkes kızıyo bana çok da haklılar yumurtlamayı geciktirdim yarın pik olacak gibi

Valla öyle pişmanım ki herkes kızıyo bana çok da haklılar yumurtlamayı geciktirdim yarın pik olacak gibi
Tecrübe etmiş oldun canım bozma moralini bak yarın göreceksin piki değerlendirirsin inşallah bebişin de gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…