Kuzum ama hala regl olmadın bence psikolojik felan değil. En net belirti adet gecikmesidirrOoo belirtiden geçilmiyor. Ama işte emin olmak imkansız. Mesela şuan ellerim ayaklarımdan ateş çıkıyor. Ara ara kasık bel ağrım oluyor. Göğsüm şişmedi ama ara ara sancı giriyor. Bacaklarım ağrıyor. Sarı sulu akıntım var. Sabahları midem bulanıyor hissiyatı mevcut. Bir iki kez yediğim şeyden tiksinti geldi. Ama gel gör kii hepsi psikolojik olabilir.
Rabbim büyük inşallah vardır. Burada herkesin beklentisi yerini bulsun Sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah. Biz kadınlar çok hassas, naif insanlarız. Eşimde hiç heyecan kıpırtısı bile yok. Şuana kadar gördüğüm en iyi ve ilgili babadır kendisi ama netleşmeden onun için pek de heyacan duyulacak bir durum değil. Benimle dalga bile geçiyor. Keşke onun gibi oluruna bırakabilsemKuzum ama hala regl olmadın bence psikolojik felan değil. En net belirti adet gecikmesidirr
Ayyy aminn inşallah ❤❤Bende büyük ihtimal dayanamam pazartesi test yapmaya başlarım canımburda gününü bekliyorum dediğime bakmayın hadi inşallah hepimiz çift çizgileri göruruz bu ayda bizim bayramımız olur
Benimde eşim hamileliğimi öğrendiğimde öyleydi tam olarak hissedemiyolar sanırım bende deliriyodumRabbim büyük inşallah vardır. Burada herkesin beklentisi yerini bulsun Sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah. Biz kadınlar çok hassas, naif insanlarız. Eşimde hiç heyecan kıpırtısı bile yok. Şuana kadar gördüğüm en iyi ve ilgili babadır kendisi ama netleşmeden onun için pek de heyacan duyulacak bir durum değil. Benimle dalga bile geçiyor. Keşke onun gibi oluruna bırakabilsem
Biz onların hissetmesi gerekenide almışız sanırım.Benimde eşim hamileliğimi öğrendiğimde öyleydi tam olarak hissedemiyolar sanırım bende deliriyodum
hahah hayatlarını cok düz yasıyolar yaBiz onların hissetmesi gerekenide almışız sanırım.
Hakkında hayırlısı olsun canım aklına kötü şeyler getirme sen yine de dikkat etBen bir de pimpirikliyim bu konularda, ondan beni buluyor böyle şeylersanırım gitmeyeceğim, kocam hastaneden dolayı çok korkuttu beni. Bizim burada bir amca kalp için muayeneye gelmiş, virüsü kapmış, öldü, Allah rahmet eylesin Bu ay da böyle geçsin, haziranda da bu şekilde olursa kesin gideceğim Çok teşekkür ederim rahatlatıcı mesajların için
Bat 23 mayıs canımBat ne zaman canım, teste başlarım deyince merak ettim
İnşallah güzel haberler verirsin.Merhaba kizlaarr benim bat da yaklaşıyor git gide26 mayis
Çok umutlu değilim ama bakalım
Benimde 25 mayıs bende çarşamba yapsam mı diyordumBat 23 mayıs canımbiraz erken olur test için ama napim çok heyecanlıyım duramıyorum
Belirti çok olması o kadar önemli değil canim önceki gebeligimde daha çok belirtim vardı ama kalbi durdu yani rabbim sağlıkla versin hepimizeBende o kadar belirti yok ya sende yine varmış bayağı bakalım ultrasonda sağlıklı görünce içim rahat edecek
Doğru kuzum bakalım inşallah sağlıklıdır bebişlerimizBelirti çok olması o kadar önemli değil canim önceki gebeligimde daha çok belirtim vardı ama kalbi durdu yani rabbim sağlıkla versin hepimize
Evet inşallah öyleyizdir. Hadi hayırlısı son haftaya girdik gibiBende de pek bi belirti yok canım dün göğüslerim şişmişti sanki bugün pek öyle hissetmiyorum. Belirtim yok yani bakalım belki bir kaç gün sonraa belli olur. İnşallah hamileyizdirbende ümitli değilim ümitsizde değilim nötr davranmaya calısıyorum elimden geldiğince
Aynen bak aslında birbirimize sorunca da belirti aramaya başlıyoruz. Son hafta hiçbişey takmayalım. Ben bayrama gün sayıyorum mesela başka bişeye deil şuan diye kendimi kandırıyorum.Bende de pek bi belirti yok canım dün göğüslerim şişmişti sanki bugün pek öyle hissetmiyorum. Belirtim yok yani bakalım belki bir kaç gün sonraa belli olur. İnşallah hamileyizdirbende ümitli değilim ümitsizde değilim nötr davranmaya calısıyorum elimden geldiğince
Hayırlısı olsun inşallah bu ay olmazsada tez vakitte olur inşallahEvet inşallah öyleyizdir. Hadi hayırlısı son haftaya girdik gibi
Aynen bak aslında birbirimize sorunca da belirti aramaya başlıyoruz. Son hafta hiçbişey takmayalım. Ben bayrama gün sayıyorum mesela başka bişeye deil şuan diye kendimi kandırıyorum.
Bozma moralini varsa etkiler yoksa da canın sağolsun tekrar denersinBende 9 mayısda aşılama oldum 5 gün sonra test yaptım pozıtıftı sonra bugun aksam uzerı yıne yaptım negatıf cıktı dooktor 2 hafta sonra kan testı ver dedı ama bilemiyorum ne olacak bakalım moralım bozuldu aksam aksam...
Bence yapalım çokta erken yapmıyoruz sonuçtaBenimde 25 mayıs bende çarşamba yapsam mı diyordum
Canım sen çok kafana takmışsın bu kadar düşünürsen zaten olumsuz etkilenirsin. Sevdiğin müzikleri dinle, film izle kendini bunlara ver hiç ummadığın anda gelir inşallahKızlar sizde de oluyor mu bişeye yoğunlaşamıyorum hani kitap dizi film vs konsantre olamıyorum ya kafam dopdolu gebelik sorularıyla hayalleriyle dolu
Cnm o kokulu ped cok zararlı üzerine 2 yaprak havlu kağıt koysan katlayıp cok daha iyi bu pedler enfeksiyon yapıyo kadınların en acık mikrop kapmaya hazır organı sonuçta bir sürü zararı varYa kızlar birşey sorucam ben günlük ped kullanıyorum akıntı var evet ped de ıslklık hissediyorum ama peynirimsi ya da akışkan olup olmadığını pek anlamıyorum kokusu da gelmiyor çünkü ped kokulu peçeteye de gelmiyor ama rengi sarıya dönük sadece onu anlayabiliyorum. Sizinde başınıza böyle birşey gelipte adet öncesi ya da hamilelik akıntısı diyebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?