Merhaba uyku hali progesterondan veya gebeliktendir insallah gebelik yuzundendirMerhaba arkasaşlar, 3 yildir normal yolla gebelik oluşmuyor. Kasım 2017 de bir heyecenla idrar testinde 2. Çizgiyi gordum. Kan testide pozitif gelmisti. Kan degerlerim 2 kat artmasi gerekirken 3,4 kat artmaya basladi. Doktorum ikiz olabilir dedi fakat gunun sonunda mol gebelik oldugu anlaşıldı. Ve gebelik sonlandirildi. Esimin sperm sayisi normal fakat morfoliji %3 ve hareket zayif. Bu ay 9unda catlatma ignesi vuruldum ve 11 mayista ilk asilamam yapildi. 8inden itibaren progestan 200mg vajinal yolla aliyorum. Butun gun uyumak istiyorum. Ilactan mi bilmiyorum sinirler de iyice bozuldu. Bel ve kasik agrisi hic ama hic gecmedi. Benzer durumlar yasiyorsaniz tecrubelerinizi benimle paylasirmisiniz lutfen.
Amin canim insallah. Daha cok erken aslinda bugun 7. Gun ama insan ister istemez umutlaniyor. Hepimizin hakkinda en hayirlisi olur insallahHamilelikte uyku olabiliyor. Bende düşüğüm de uyuyordum. Akşam olunca kirpik diplerime kadar uyku akar sizlardi gozlerim.insallah bebek vardır.
Bencede ilk tecrübesizliğime geldi bundan sonra artık öyle yaparım senin önerebileceğiniz ped var mı öyle bir dahakine onu alayımMaalesef dediğin gibi mecbur kalıyoruz ama en azından sıfır parfüm alsan daha sağlıklı olur kuzum
Yarina kadar beklemen bile iyi ben olsam 2 gun geçince soluğu hastanede alırdimValla yarın kan testi yaptircam bakalım artık cuma yaptircaktim ama bekleyemiyorum
Ay yok kız daha neler, üzüldüm sadece senin adına eğer o çay yumurtlamanı etkilediyse diyeBenden nefret ettin sen de dimisabrına kurban ya
Cok sevindim sizin adiniza. Saglikla gelsin insallah. Bizde de durumlar farkli degil. O yuzden uyumak en mantiklisi.. sanirim adama pes ettirttim bu olmazsa 2. Asilama icin herhalde kesin biraz ara verelim diyecekMerhaba uyku hali progesterondan veya gebeliktendir insallah gebelik yuzundendirSinirlilik de eger adet oncesi yasamiyorsaniz gebelikten olabilir, ben eşimi bogazlayacaktim sonra gebeligi ogrendik
Ya idrar testi yapıyorum da sürekli negatif ondan bekledim bu kadarYarina kadar beklemen bile iyi ben olsam 2 gun geçince soluğu hastanede alırdimhayırlı haberler alırsın inşallah canım inşallah gebeliktir
Canım gebelikte de ovü yumurtlama gibi koyu cıkıyormus değerlendirmeden önce bi gebelik testi yapardım senin yerinde olsamBnmde guatirim var ama kist yok bnde kuzum iki kez yumurtladim zaten tekrar koyulasmasi sasirtti bni
Öyle mii olsun moralini bozma belki geç dolenmedir degerlerin henüz azdır ondan görümuyordur inşallah yarun güzel haberler verirsin bizeYa idrar testi yapıyorum da sürekli negatif ondan bekledim bu kadar
Ya minnoş çok araştırdım var ya okudum ettim kimse zararı yok hatta fsh ve prolaktin seviyesini düşürüyo hamileliğe katkısı çok yazıyodu. Anlamadım ama bugün çok ağladım çok umutsuzluğa kapıldımAy yok kız daha neler, üzüldüm sadece senin adına eğer o çay yumurtlamanı etkilediyse diyeo kadar gün sayıyoruz çünkü ama iyi yönünden de bakarsak belki daha kaliteli güzel bi yumurta gelecektir
Ayy inşallah canım benimm hayırlısıÖyle mii olsun moralini bozma belki geç dolenmedir degerlerin henüz azdır ondan görümuyordur inşallah yarun güzel haberler verirsin bize
Ama betahcg değerin var psikolojik olarak onu da yapamayız dimi ilaç vs bişi kullanmadıysan bu değer gebelikten dolayı kanda çıkmıştırYok vucüdun kendine oynadığı hamile oyunu adet kesiliyor bulantı oluyor gebelik belirtileri yaşıyorsun psikolojik biseymis doktor bana olabilir dediçarşamba günü belli olcak ama ben kafayi yiyicem düşünmekten
Ağlama ama ya tam yumurtlayacağın zaman neden canını sıkıp kendini stres ediyosun ki hem belki gene silik cıkacak yarın hiç kendini stres etme eğer geç yumurtlarsanda hayırlısı buymusYa minnoş çok araştırdım var ya okudum ettim kimse zararı yok hatta fsh ve prolaktin seviyesini düşürüyo hamileliğe katkısı çok yazıyodu. Anlamadım ama bugün çok ağladım çok umutsuzluğa kapıldımçok kötüydüm
İnşallah kuzum zaten test de bitti 2 tane kaldı. Eşim hepsini çöpe atacaktı zor tuttumAğlama ama ya tam yumurtlayacağın zaman neden canını sıkıp kendini stres ediyosun ki hem belki gene silik cıkacak yarın hiç kendini stres etme eğer geç yumurtlarsanda hayırlısı buymusbir cok kişinin o çayı içtiğini fayda gördüğünü bende okudum sen takma kafana şimdi rahat ol
canm sen antibiyotik kullandın mı bu ay, o da geciktirirKötu biseymidir sence
Öncelikle geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahMerhaba arkasaşlar, 3 yildir normal yolla gebelik oluşmuyor. Kasım 2017 de bir heyecenla idrar testinde 2. Çizgiyi gordum. Kan testide pozitif gelmisti. Kan degerlerim 2 kat artmasi gerekirken 3,4 kat artmaya basladi. Doktorum ikiz olabilir dedi fakat gunun sonunda mol gebelik oldugu anlaşıldı. Ve gebelik sonlandirildi. Esimin sperm sayisi normal fakat morfoliji %3 ve hareket zayif. Bu ay 9unda catlatma ignesi vuruldum ve 11 mayista ilk asilamam yapildi. 8inden itibaren progestan 200mg vajinal yolla aliyorum. Butun gun uyumak istiyorum. Ilactan mi bilmiyorum sinirler de iyice bozuldu. Bel ve kasik agrisi hic ama hic gecmedi. Benzer durumlar yasiyorsaniz tecrubelerinizi benimle paylasirmisiniz lutfen.
İnşallah kuzum zaten test de bitti 2 tane kaldı. Eşim hepsini çöpe atacaktı zor tuttumyarın da yaparım baktım aynı çıkıyo bırakırım akışa daha da ovulasyon testi , bitki çayları aman aman
Haklılar ama ya kafayı yedik vallabenimde eşim testlerden çok rahatsız yapmamı hiç istemiyo
Bence yarın sabah hamilelik testi yapın tekrar:)Bnmde guatirim var ama kist yok bnde kuzum iki kez yumurtladim zaten tekrar koyulasmasi sasirtti bni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?