Cnm o kokulu ped cok zararlı üzerine 2 yaprak havlu kağıt koysan katlayıp cok daha iyi bu pedler enfeksiyon yapıyo kadınların en acık mikrop kapmaya hazır organı sonuçta bir sürü zararı var
Elimden geleni yapıyorum İnan banaCanım sen çok kafana takmışsın bu kadar düşünürsen zaten olumsuz etkilenirsin. Sevdiğin müzikleri dinle, film izle kendini bunlara ver hiç ummadığın anda gelir inşallah
Kuzum sen bi doktora görünKizlar bn hala adet olamadim 5 6 pik dedik saymaya basladim dedim tekrar test deneyim 4 gundur ve gunumde 4 gun kaldi tekrar koyulasio bi insan 3 4 kez yumurtlamaz herhalde hayatimda ilk kez ovulasyn testi deneyim dedim sansa bak ne adet oldum ne bisey var carsamba doktora gidicem gebelik testide yapmicam inatla goguslerim acio sol kasigim hep agriodu ozellikle bi baski vs olunca bnm gibi olan varmi merak ediorum cok degisik bi surum dongum 17. 21. Ken su an 43 oldu
Kötu biseymidir senceKuzum sen bi doktora görün
Yani şöyle ki canım eğer adetken vücut sıcaklığının kaç derece olduğunu biliyorsan Bu ay gebelik olup olmadığı konusunda şuanki ateşin sana bilgi verir. Bence yap ben bi önceki ay da tam seninken 4-5 gün varken ölçmüştüm ateşimi yüksek olarak başlayıp aşama aşama düşmüştü ve adet görmüştüm. Sonra adetin 1. Gününden itibaren sürekli hep ölçtüm ve mantığını iyice anladım. Ovülasyonla da takip ettim ve ovülasyon testiyle ateşin yumurtlama günleri gerçekten de birebir örtüştü. Sen yap Kİ bir dahaki aya kıyaslamak için elinde verin olur en azındanCnm benim bata 4_5 gün var sence yapmaya gec mi kaldım yapsam mı
35.3 çok düşük dil altı ölçümü mü? Ben koltuk altından ölçüyordum ilk öğrendiğim zamanlarda aman o zaman dediğin gibi 35,7 falan çok değişken çıkıyordu. Devamlı dil altından ölç daha doğru sonuç alırsın. Bence ateşin hala yüksek umudunu kırma adet gününe kadar ölçmeye devamEvet canım sanırım bende de senin ki gibi olacak çünkü adetime bugünle beraber 2 gün kaldi ama ateşim hala 36.5 benim için yüksek çünkü adetim yeni bittiğinde yani 10. Gününde başladım ben ovulasyon testleriyle beraber 35.3 falan çıkıyorduhamile değilim çünkü geçenlerde test yaptım negatif çıktı gebelik olsaydi en azından hayalet çizgi çıkardı diye düşünüyorum bakalım adet günü ne kadar düşecek merak ediyorum benim ilk denemem
Havaların ısınmasıyla alakası olmaz bence. Ben yaz aylarında da yapmıştım bu yöntemi. Adet olacaksan bile vücut ısısı düşüyor hava ne kadar sıcak olursa olsun. O yüzden yüksek olmasının alakası yoktur. Güneşin altında olmuyorsun çünkü. Yataktan çıkmadan ölçüyorsun. Dilerim ateşin düşmezAğızdan ölçüyorum hep 36.7 ve üzeri havada ısındı birden bire acaba onun etkisi varmi
Yok vucüdun kendine oynadığı hamile oyunu adet kesiliyor bulantı oluyor gebelik belirtileri yaşıyorsun psikolojik biseymis doktor bana olabilir dediYalancı gebelikten kastın kimyasal mi onu anlamadım eğer kimyasal gebeligi diyosan beta degerinin giderek düsmesiyle anlasılıyor
İnşallah valla yarın kan testi yaptircam 38. Gün artık varsada yoksa da çıkar sanırımHavaların ısınmasıyla alakası olmaz bence. Ben yaz aylarında da yapmıştım bu yöntemi. Adet olacaksan bile vücut ısısı düşüyor hava ne kadar sıcak olursa olsun. O yüzden yüksek olmasının alakası yoktur. Güneşin altında olmuyorsun çünkü. Yataktan çıkmadan ölçüyorsun. Dilerim ateşin düşmez
Benimki geçti 6 gün ama bazen uzayabiliyor adet donemim ama ona rağmen geçti canimSelam canim benimde adetime 2 gun kaldı ateşim 36.8 ile 36.5 arasında degisiyor senin adetine kaç gün var ?
Bişey soylimmi aynı durumdayız ben ovulasyon testi yapmadım ama ben bu ay sanırım iki kez yumurtaların çünkü polikistik overim var ve tiroid hastasıyım bence doktora görünüp baktirmalisin canımKötu biseymidir sence
Yok kuzum sanmıyorum ama bebişe birşeyler engelse eğer bi sıkıntı varsa en azından erken önlem almış olursun o yüzden sen bekleme git kontrole bi an önce ben daha önce hiç doğum yapmadım ama 3-4 sefer vajinal ultrasona girdim boş yere korkuyormuşum çok rahat bir işlem yani demem o ki hiç korkma bütün kontrollerini yaptır en azından için rahat ederKötu biseymidir sence
Yumurtlamayı gördünüz mü? Gördükten sonra yapmanın bir anlamı yok çünkü vücutta lh olduğu için hep pozitif çıkar zaten. Görmediyseniz yapmaya devam edin Bu testler piki göstermiyor daha.Biri bana “artık ovu test yapma” desin yoksa kafayı yicem
Ayda 3-4 kez yumurtlama olmaz doktorlar ısrarla 1 kez olur diyorlar bazen de geçen aydan kalan yumurtlama olabilirmiş adetten hemen sonra. Ama o da verimli bir yumurta olmaz boş çıkarmış. Vücutta lh hormonu yüksekse o zaman genelde hep pik gösteriyor bu testler yaptırmadıysanız bi yaptırın derim. Ama adetiniz yakınsa hamileyseniz o durumda da belki pik gibi gösterebilir. Bence bugünü her türlü değerlendirinKizlar bn hala adet olamadim 5 6 pik dedik saymaya basladim dedim tekrar test deneyim 4 gundur ve gunumde 4 gun kaldi tekrar koyulasio bi insan 3 4 kez yumurtlamaz herhalde hayatimda ilk kez ovulasyn testi deneyim dedim sansa bak ne adet oldum ne bisey var carsamba doktora gidicem gebelik testide yapmicam inatla goguslerim acio sol kasigim hep agriodu ozellikle bi baski vs olunca bnm gibi olan varmi merak ediorum cok degisik bi surum dongum 17. 21. Ken su an 43 oldu
Bnmde guatirim var ama kist yok bnde kuzum iki kez yumurtladim zaten tekrar koyulasmasi sasirtti bniBişey soylimmi aynı durumdayız ben ovulasyon testi yapmadım ama ben bu ay sanırım iki kez yumurtaların çünkü polikistik overim var ve tiroid hastasıyım bence doktora görünüp baktirmalisin canım
Maalesef dediğin gibi mecbur kalıyoruz ama en azından sıfır parfüm alsan daha sağlıklı olur kuzumAh canım hiç sorma kendimi bildim bileli hiç günlük ped kullanmıyordum hep peçete kullanıyordum o da aşırı kuruluk yapınca ilişkimi çok etkiliyor son 2 aydır kullanıyorum biliyorum çok hijneyik değil çünkü peçeteye her defasında atıyorum ama ped öyle değil yine de normal zamandan daha az sürelerde kullanmak mecburiyetindeyim.
Yapacaktım da ateş ölçeri bulamadım canımYani şöyle ki canım eğer adetken vücut sıcaklığının kaç derece olduğunu biliyorsan Bu ay gebelik olup olmadığı konusunda şuanki ateşin sana bilgi verir. Bence yap ben bi önceki ay da tam seninken 4-5 gün varken ölçmüştüm ateşimi yüksek olarak başlayıp aşama aşama düşmüştü ve adet görmüştüm. Sonra adetin 1. Gününden itibaren sürekli hep ölçtüm ve mantığını iyice anladım. Ovülasyonla da takip ettim ve ovülasyon testiyle ateşin yumurtlama günleri gerçekten de birebir örtüştü. Sen yap Kİ bir dahaki aya kıyaslamak için elinde verin olur en azından
Yok kotkmuom 2 kez asilama yaptirdim oyuzden neler olcak biliom da tekrar koyulasmasi sol kasigim ani hareketlerde agrio bugun kramp girdi karnimin altina fln bunlar ilgimi cekio ister istemez ilk seyleri yasiorum merak ediorum acabami demeden edemiorum tabi yanilmazsamYok kuzum sanmıyorum ama bebişe birşeyler engelse eğer bi sıkıntı varsa en azından erken önlem almış olursun o yüzden sen bekleme git kontrole bi an önce ben daha önce hiç doğum yapmadım ama 3-4 sefer vajinal ultrasona girdim boş yere korkuyormuşum çok rahat bir işlem yani demem o ki hiç korkma bütün kontrollerini yaptır en azından için rahat eder
Cnm bn doktora gittigimde iki kesin yumurtam oldugunu ve her seferinde catladigini biliodum e ikiside catladi tekrar koyulasio su an o garibime gitti bilen varmi merak ettim doktora kesin gitcem artik en azindan merakim giderYumurtlamayı gördünüz mü? Gördükten sonra yapmanın bir anlamı yok çünkü vücutta lh olduğu için hep pozitif çıkar zaten. Görmediyseniz yapmaya devam edin Bu testler piki göstermiyor daha.
Ayda 3-4 kez yumurtlama olmaz doktorlar ısrarla 1 kez olur diyorlar bazen de geçen aydan kalan yumurtlama olabilirmiş adetten hemen sonra. Ama o da verimli bir yumurta olmaz boş çıkarmış. Vücutta lh hormonu yüksekse o zaman genelde hep pik gösteriyor bu testler yaptırmadıysanız bi yaptırın derim. Ama adetiniz yakınsa hamileyseniz o durumda da belki pik gibi gösterebilir. Bence bugünü her türlü değerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?