Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doğru mu acaba pek sanmıyorum şuan bakma zaten hiçbişeyi araştırmıyorum bu ay :) hamile kalırsam anca o zaman

Ya o tutuyo mu ya ahahah brnde kız istiyorm

Ya o tutuyo mu ya ahahah brnde kız istiyorm
Bide şey vardı adetten sonra ilişkiye girersen bilmem ne yumurtlama zamanı girersen bilmem ne olur inanmadıgım icin hatırlamıyorum ama bende kız cocuklarını cok severim ama yeter ki olsun da ne olursa olsun kafasındayım

Ayyy çooook saçma bi de yok sağdan yumurtlarsan bi şey soldan bi şeyyyy

Ayyy çooook saçma bi de yok sağdan yumurtlarsan bi şey soldan bi şeyyyy
Yaa zaten iki seçenek var ya biri ya diğeri olacak. Çin takviminde kızım erkek olarak gözüküyor. Sağ yumurtalığı olmadığı halde oğlu olan bir çok kişi var. Bu cidden nasip kısmet işi. Sağlıkla gelsinler inşallah.

Kesinlikle katılıyorum çok şey duyuyoruz öğreniyoruz filan ama belli bi yerde hepsi hikaye hayatta birçok örnek var Allah veriyor işte

Ohh tutmadığına emin oldum ahahahahah içim rahatladı

Küçüklüğümden beri böyleyim biliyo musun ilerde çocuğum olursa ikiz olsun diye ölürdüm hep çok severdim ikizleri genler de varmıdır yakının da var mı akraba filan
Benim yok eşimin var canım. Ama bu anneden geçen bişeymş o yüzden pek şansım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…