doğru mu acaba pek sanmıyorumGoogle a yaz canım çin takvimine göre gebelik diye mesela senin yaşına ve hamiş kaldığın aya göre mayısta hamile olursan erkek haziranda olursa kız olabiliyo bi bak ona ben inanmıyorum pek ama genede bakıyorum her ay hamiş olursam ne olur diye
Ya o tutuyo mu ya ahahah brnde kız istiyormGoogle a yaz canım çin takvimine göre gebelik diye mesela senin yaşına ve hamiş kaldığın aya göre mayısta hamile olursan erkek haziranda olursa kız olabiliyo bi bak ona ben inanmıyorum pek ama genede bakıyorum her ay hamiş olursam ne olur diye
1 yıl olcak canım temmuza iştesen nekadardir ugrasiyorsun canim?
Bide şey vardı adetten sonra ilişkiye girersen bilmem ne yumurtlama zamanı girersen bilmem ne olur inanmadıgım icin hatırlamıyorum amaYa o tutuyo mu ya ahahah brnde kız istiyorm
Google a yaz canım çin takvimine göre gebelik diye mesela senin yaşına ve hamiş kaldığın aya göre mayısta hamile olursan erkek haziranda olursa kız olabiliyo bi bak ona ben inanmıyorum pek ama genede bakıyorum her ay hamiş olursam ne olur diye
Vala onu bilmiyorum da tüketmesi yeterlidir bencePeki hemen öncesinde mi içilmeli
Bir yarım saat öncesi içiyorduk biz kuzum.Peki hemen öncesinde mi içilmeli
Ayyy çooook saçma bi de yok sağdan yumurtlarsan bi şey soldan bi şeyyyyBide şey vardı adetten sonra ilişkiye girersen bilmem ne yumurtlama zamanı girersen bilmem ne olur inanmadıgım icin hatırlamıyorum amabende kız cocuklarını cok severim ama yeter ki olsun da ne olursa olsun kafasındayım
Yaa zaten iki seçenek var ya biri ya diğeri olacak. Çin takviminde kızım erkek olarak gözüküyor. Sağ yumurtalığı olmadığı halde oğlu olan bir çok kişi var. Bu cidden nasip kısmet işi. Sağlıkla gelsinler inşallah.Ayyy çooook saçma bi de yok sağdan yumurtlarsan bi şey soldan bi şeyyyy
yumurtlamayı da ayarlayamayız ya dkldldşsAyyy çooook saçma bi de yok sağdan yumurtlarsan bi şey soldan bi şeyyyy
Benn ben beeennAyy bende ikiz isterdim kızlar onun formülü olsaydı keşke
Kesinlikle katılıyorum çok şey duyuyoruz öğreniyoruz filan ama belli bi yerde hepsi hikaye hayatta birçok örnek var Allah veriyor işteYaa zaten iki seçenek var ya biri ya diğeri olacak. Çin takviminde kızım erkek olarak gözüküyor. Sağ yumurtalığı olmadığı halde oğlu olan bir çok kişi var. Bu cidden nasip kısmet işi. Sağlıkla gelsinler inşallah.
Ohh tutmadığına emin oldum ahahahahah içim rahatladıYaa zaten iki seçenek var ya biri ya diğeri olacak. Çin takviminde kızım erkek olarak gözüküyor. Sağ yumurtalığı olmadığı halde oğlu olan bir çok kişi var. Bu cidden nasip kısmet işi. Sağlıkla gelsinler inşallah.
benimde bu ay 9.ayim1 yıl olcak canım temmuza işte
Küçüklüğümden beri böyleyim biliyo musun ilerde çocuğum olursa ikiz olsun diye ölürdüm hep çok severdim ikizleriBenn ben beeenncok istiyorummm ya
Aha ikiz isteyenler kulübüüüü ben deeeeeeeeeBenn ben beeenncok istiyorummm ya
Ben 3 yıldır evliyim çevre baskısı artıyor git gide böyle olacağını bilemedim iste kuzumbenimde bu ay 9.ayim
Benim yok eşimin var canım. Ama bu anneden geçen bişeymş o yüzden pek şansım yokKüçüklüğümden beri böyleyim biliyo musun ilerde çocuğum olursa ikiz olsun diye ölürdüm hep çok severdim ikizlerigenler de varmıdır yakının da var mı akraba filan
Benimde eşim ikiz olsun diye dua ediyor. Teyzemin var. Onunda teyzesinin varmış. Ama ben korkuyorum.Aha ikiz isteyenler kulübüüüü ben deeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?