Her zorluguna hazırım valla uykusuz da kalmaya yorulmaya da cok sevimli olurlarAha ikiz isteyenler kulübüüüü ben deeeeeeeee
Benim de halamın torunları hep ikiz iki halamın torunlar ikiz oldu yaniBenim yok eşimin var canım. Ama bu anneden geçen bişeymş o yüzden pek şansım yok
Ayyynen vala aynı düşünüyoruz canımHer zorluguna hazırım valla uykusuz da kalmaya yorulmaya da cok sevimli olurlar
Evet hele bi kız bi erkek olsa tamammm. Oldum olası ikizim olcak gibi geliyor bana. Kuşak atlar diyorlar hep sıra bendeHer zorluguna hazırım valla uykusuz da kalmaya yorulmaya da cok sevimli olurlar
Hayatımıza bi renk lazımBenim de halamın torunları hep ikiz iki halamın torunlar ikiz oldu yanitorun bide.. bize gelir mi bilmem keşke nasip olsa eşimin de kuzeninin 3üz var ama ona tedavi gördü filan gibi dedikodular duydum bilmiyorum. Yine de hiç belli olmaz çifte yumurtlama filan yaşarız mucize olur belki ya topiğe ikiz lazım
senin ailende var mıEvet hele bi kız bi erkek olsa tamammm. Oldum olası ikizim olcak gibi geliyor bana. Kuşak atlar diyorlar hep sıra bende
Kuzenin kız mı erkek mi canımBenim de halamın torunları hep ikiz iki halamın torunlar ikiz oldu yanitorun bide.. bize gelir mi bilmem keşke nasip olsa eşimin de kuzeninin 3üz var ama ona tedavi gördü filan gibi dedikodular duydum bilmiyorum. Yine de hiç belli olmaz çifte yumurtlama filan yaşarız mucize olur belki ya topiğe ikiz lazım
Halanınnn çocuğu yaniiiKuzenin kız mı erkek mi canım
Rabbim gönlüne göre versin canım.Benım bu ay da olmadı heralde kızlar bugun lekelenmem basladı bel karın sırt agrısıyla beraber ins adet deildır die dua ediyorım ama ins siz hayırlı haberler alırsınız
Bende pek sanmıyorum önemsemiyorumda cinsiyeti ondan inanmıyo olabilirimdoğru mu acaba pek sanmıyorumşuan bakma zaten hiçbişeyi araştırmıyorum bu ay :) hamile kalırsam anca o zaman
Bende öyle kendimce hesaplıyorum biliyor musun sıra bende diyeEvet hele bi kız bi erkek olsa tamammm. Oldum olası ikizim olcak gibi geliyor bana. Kuşak atlar diyorlar hep sıra bende
Umut olan çok örnek var rabbim verince oluyor işte herşeyHayatımıza bi renk lazımama hiç ailesinde ikiz olmayıp da dogal yoldan ikizlrre hamile kalanlar da var :)
Bilmiyorum tutuyo mu ama su da var istediğimiz ay zaten hamiş kalamıyoruz ki bu ay kız ayı deyip yapsakta olması kolay değilYa o tutuyo mu ya ahahah brnde kız istiyorm
Eşimin kuzeni erkek amcasının oğlu 3üz var onların. İki tane de halam var torunları hepsi ikizKuzenin kız mı erkek mi canım
Kadın geçişli olduğu için sordum canım, genelde anne genetiği etkiliyor ikizliğiEşimin kuzeni erkek amcasının oğlu 3üz var onların. İki tane de halam var torunları hepsi ikizkuzen çocukları yani ikimizinde
sağlıklı olsunnn ve olsun yeterki de kız olmus erkek olmus ne fark eder kiBende pek sanmıyorum önemsemiyorumda cinsiyeti ondan inanmıyo olabilirim
O da şey canım erkek cocuk için y kromozomu gerekiyor ya onu tasıyan spermler daha dayanıksız oluyormuş x olan kız cocuk için olan spermler daha dayanıklı olup bu 3 güne kadar yaşayan spermler genelde onlar oluyormuş yani adetten sonra daha yumurtlama olmadan erken girince yumurtayı dölleyen sperm bekleyen daha güclü olanlar onlarda kız oluyormuş bunun bilimsel kanıtı var diye biliyorum amaBide şey vardı adetten sonra ilişkiye girersen bilmem ne yumurtlama zamanı girersen bilmem ne olur inanmadıgım icin hatırlamıyorum amabende kız cocuklarını cok severim ama yeter ki olsun da ne olursa olsun kafasındayım
Aynen öyle sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize rabbimsağlıklı olsunnn ve olsun yeterki de kız olmus erkek olmus ne fark eder ki
O zaman halamın gelinlerin hepsi ikiz genli miKadın geçişli olduğu için sordum canım, genelde anne genetiği etkiliyor ikizliği
Bende folik asit icince cogul gebelik olur muyu gördümUmut olan çok örnek var rabbim verince oluyor işte herşeyçaksır kökü suyuna çoğul gebelik diren duydum biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?