- 8 Mart 2016
- 283
- 199
- 103
- 30
Elinde test varsa tekrarla benceYa kızlar bir akıl verin bat 14 mayıstı üzerinden 5 gün geçti tık yok. Test yaptım iki gün önce öyle silik falan da değil bildiğin tek çizgi idi. Ne yapsam bilemedim kafam karışık bir fikir verebilecek olan var mı
Doğrudur canım zaten olacagından degil ya hayal işte :)Benim düşüğüm ikizdi ama tek yumurta yani tek kesenin içinde teyzemin ikizleri var ablamda 3 uz düşük yaptı ama onun 3 kese vardı ben ikiz istemem olursa başım gözüm üstüne ama 1 tanesi felegimizi şaşırtmıştı kolikti oğlum
Zararı olur mu diye aylarca takviye kendim bişe uygulamadım ama bu çakşırı çok fazla duydum canım o yüzden artık denicem yani diğerlerini bilmiyorumBi çok şey var çakşır,aslan pençesi,hayıt,soğann suyu. Denesem mi diyorum bazen ama
İşte bende ondan korkuyorum dogal bitkisel felan ama insan yine de cesaret edemyo. Bide ben gercekten bu ay oluruna bıraktım. Yani cırpındıkca cabaladıkca da olmıcaksa olmuyoZararı olur mu diye aylarca takviye kendim bişe uygulamadım ama bu çakşırı çok fazla duydum canım o yüzden artık denicem yani diğerlerini bilmiyorum
Takvime göre yarın yumurtlamaya göre cumaBurda bi arkadas bata 6 gün kala yapmıştı çıkmıştı bende öyle yapcamSenin bat ne zaman?
canım isim verebiliyor muyum bilmiyorum. ban yemek istemiyorumCanım istanbulda nerde yaptırdın
Ben ilk defa deneyeceğim için kendime hak gördüm sanırım çaksır sipariş verdim o yüzden bide YouTube de bi kz anlatmış etmiş o etkilemiş olabilirİşte bende ondan korkuyorum dogal bitkisel felan ama insan yine de cesaret edemyo. Bide ben gercekten bu ay oluruna bıraktım. Yani cırpındıkca cabaladıkca da olmıcaksa olmuyo
Tamam canım anladım ben sağolcanım isim verebiliyor muyum bilmiyorum. ban yemek istemiyorumben noktalı yazayım sen şifreleri çöz şişli'de ec..mar diye bir görüntüleme merkezi.
Test yaptın mı hiçTakvime göre yarın yumurtlamaya göre cuma
rica ederiiiiimmmmmm ☺☺☺Tamam canım anladım ben sağol
Bu gün yaptım ama negatif çıktı hala bir umut var mıdır bilmiyorumTest yaptın mı hiç
Valla ne desem bilmiyorum bu sürec cok yıpratıcı belki benimde önümde uzun seneler var. Cok kırılcam,aglıcam ugrascam. Temennim böyle olmaması tabi ama. Şimdiden de yıpranmak istemiyorum. Hatta calısmayı düsünüyorum. Esimle ev almak istiyoruz. Kafamı baska seylere yormak istyorum baska planlarım hedeflerim olsun hamilelik dısında.Ben ilk defa deneyeceğim için kendime hak gördüm sanırım çaksır sipariş verdim o yüzden bide YouTube de bi kz anlatmış etmiş o etkilemiş olabilirhaklısın canım normalde öyle ama bide böyle bakim dedim ben takmaya takmaya bir sene oldu evleneli zaten 3 sene
Vardır bazen cıkmıyor 2 gün sonra falan hasta olmazsan tekrarlarsınBu gün yaptım ama negatif çıktı hala bir umut var mıdır bilmiyorum
Biz anca kendimizi kandırırzBelirti aramıcam dedim dedim ama az önce biz gözüm karardı oturdugum yerde acaba hamilelik belirtisi mi
Kız aynenn bakk hala öyle cok panik halde değilim çok düşünmüyorum önceki gibi ama şimdi bata 5 gün kaldı. Ya acaba mı falan diye böyle bi yoklama başladı bendeBiz anca kendimizi kandırırz
Eminim bendede aynısı olur :) canım göz kararması olabilir. Ama bendede göğsümde damarlar belirginleşti ucları acıdı ama regl oldm hemde bunlar ilk kez olmustu umutlanmıstım. Suanda acıyo sag göğsümün ucu ama artık ona da inanmam :)Kız aynenn bakk hala öyle cok panik halde değilim çok düşünmüyorum önceki gibi ama şimdi bata 5 gün kaldı. Ya acaba mı falan diye böyle bi yoklama başladı bendeaz öncede bi gözüm karardı oturdugum yerde açtım hemen göğüslerime baktım yeşil damarlar belirginleşmiş. Zaten agrıyodu ama onu belirtiden saymıyorum artık tecrübelerime dayanaraktan
Neysee bakalımm heveslenmiyorum sadece acaba mı dedimEminim bendede aynısı olur :) canım göz kararması olabilir. Ama bendede göğsümde damarlar belirginleşti ucları acıdı ama regl oldm hemde bunlar ilk kez olmustu umutlanmıstım. Suanda acıyo sag göğsümün ucu ama artık ona da inanmam :)
Biraz oynanıyo bizimle :) vücudumuz tüm belirtileri gösterip regl getiriyo bide gülüyodur kesin bizeNeysee bakalımm heveslenmiyorum sadece acaba mı dedimmemeyle alakalı hiç bi belirtie bende inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?