Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elinde test varsa tekrarla bence

Doğrudur canım zaten olacagından degil ya hayal işte :)

Bi çok şey var çakşır,aslan pençesi,hayıt,soğann suyu. Denesem mi diyorum bazen ama
Zararı olur mu diye aylarca takviye kendim bişe uygulamadım ama bu çakşırı çok fazla duydum canım o yüzden artık denicem yani diğerlerini bilmiyorum

Zararı olur mu diye aylarca takviye kendim bişe uygulamadım ama bu çakşırı çok fazla duydum canım o yüzden artık denicem yani diğerlerini bilmiyorum
İşte bende ondan korkuyorum dogal bitkisel felan ama insan yine de cesaret edemyo. Bide ben gercekten bu ay oluruna bıraktım. Yani cırpındıkca cabaladıkca da olmıcaksa olmuyo

İşte bende ondan korkuyorum dogal bitkisel felan ama insan yine de cesaret edemyo. Bide ben gercekten bu ay oluruna bıraktım. Yani cırpındıkca cabaladıkca da olmıcaksa olmuyo
Ben ilk defa deneyeceğim için kendime hak gördüm sanırım çaksır sipariş verdim o yüzden bide YouTube de bi kz anlatmış etmiş o etkilemiş olabilir haklısın canım normalde öyle ama bide böyle bakim dedim ben takmaya takmaya bir sene oldu evleneli zaten 3 sene

Valla ne desem bilmiyorum bu sürec cok yıpratıcı belki benimde önümde uzun seneler var. Cok kırılcam,aglıcam ugrascam. Temennim böyle olmaması tabi ama. Şimdiden de yıpranmak istemiyorum. Hatta calısmayı düsünüyorum. Esimle ev almak istiyoruz. Kafamı baska seylere yormak istyorum baska planlarım hedeflerim olsun hamilelik dısında.

Kizlar merhaba ben yeni uyeyim surekli okuyup takip ediyorum Allahim herkese gonlunden geceni nasip etsin insallah saglikli evlatlar nasip etsin . Benim adetlerim soyle 11 şubat 16 mart ve 14 nisan yani ne zaman yumrtladigimi anlamiyorum takvime gore yaptik ama umarim tutmustur 2 gun once test yaptim negatifti su anda pozitife donme ihtimali varmi aceba bilgisi olanlar yazabilir mi simdiden tesekkurler

Biz anca kendimizi kandırırz
Kız aynenn bakk hala öyle cok panik halde değilim çok düşünmüyorum önceki gibi ama şimdi bata 5 gün kaldı. Ya acaba mı falan diye böyle bi yoklama başladı bende az öncede bi gözüm karardı oturdugum yerde açtım hemen göğüslerime baktım yeşil damarlar belirginleşmiş. Zaten agrıyodu ama onu belirtiden saymıyorum artık tecrübelerime dayanaraktan

Eminim bendede aynısı olur :) canım göz kararması olabilir. Ama bendede göğsümde damarlar belirginleşti ucları acıdı ama regl oldm hemde bunlar ilk kez olmustu umutlanmıstım. Suanda acıyo sag göğsümün ucu ama artık ona da inanmam :)

Neysee bakalımm heveslenmiyorum sadece acaba mı dedim memeyle alakalı hiç bi belirtie bende inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…