En tez vakitte bize güzel haber verirsin inşallah.Selam kızlar ben de regli oldum tam günümde, bu ay da nasip degilmis
İnşallah canımEn tez vakitte bize güzel haber verirsin inşallah.
Nerdee. Eczaneye bile gittim kapalı. Ben çok sabırsız bir insanım tüm bunlar beni çileden çıkarmak için bence.İnşallah canımkargon geldimi
Vardır bunda bir hayır canım bak elinde olsa yapcaktın simdi gecikmeyi görmüş oldun guzel haberi vericeksin inanıyorumNerdee. Eczaneye bile gittim kapalı. Ben çok sabırsız bir insanım tüm bunlar beni çileden çıkarmak için bence.
İnşallah canım benim. Nasipte ne var görücez.Vardır bunda bir hayır canım bak elinde olsa yapcaktın simdi gecikmeyi görmüş oldun guzel haberi vericeksin inanıyorum
Sakinnn ollll sen hamişsinnnnn heyecanla bekliyorumİnşallah canım benim. Nasipte ne var görücez.
Canımm hastaneye gidip kan versen kaç gün oldu şimdi grcikeli? Bir de gecikir mi böyle normalde?Test almak için eczaneye gittim kapalı. Kargonunda geleceğini hiç sanmıyorum. Sanki inadıma oluyor bütün bunlar.
Nöbetçi eczane bulman gerekTest almak için eczaneye gittim kapalı. Kargonunda geleceğini hiç sanmıyorum. Sanki inadıma oluyor bütün bunlar.
Sen böyle dedikçe daha çok umutlanıyorum. İnşallah yaa.Sakinnn ollll sen hamişsinnnnn heyecanla bekliyorum
Hayırlısı olsunkuzum,inşallah önümüzdeki aya sıkı çalısalımSelam kızlar ben de regli oldum tam günümde, bu ay da nasip degilmis
kız potansıyel hamıle kalmaya calısan komşun varsa çal kapısını iste :)Nerdee. Eczaneye bile gittim kapalı. Ben çok sabırsız bir insanım tüm bunlar beni çileden çıkarmak için bence.
Ya kanı yasak bitince veririm diye düşündüm. 16 sı beklenen adet tarihim. Ya normalde bir gün falan oynar zaten.Canımm hastaneye gidip kan versen kaç gün oldu şimdi grcikeli? Bir de gecikir mi böyle normalde?
Bekliycem sanırım. Ya hasta olurum yada günüm daha çok geçmiş olur işte.Nöbetçi eczane bulman gerek
Ay kız hayatta yapamam ben. Zaten çok yakında değilim.kız potansıyel hamıle kalmaya calısan komşun varsa çal kapısını iste :)
Nerdee. Eczaneye bile gittim kapalı. Ben çok sabırsız bir insanım tüm bunlar beni çileden çıkarmak için bence.
İnşallah her şey gönlünce olur canım.Merhaba kızlar benden dün gece kırmızılar geldi maalesef ilk deneme olmadı mayıs ayında telefondaki uygulama takvimine bakıp yumurtlama günü ve sonrasında sadece 2 kez değerlendirebildik Eşimin ve benim görevimden dolayı evde o günlere denk geldik ramazan olunca gündüzleri de değerlendiremedik ikinci denemem için ovulasyon testi alcam ona göre hareket edeceğim inşallahh gönlümüzdeki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?