Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlara çıksın inşallah canım benim Bende hiçbir değişiklik yok göğüslerimde hassaslık var ama o her ay olan bişe bende, başka da beklemekteyiz aynı şekilde buralarda gün bakmıyorum belirti aramıyorum bakalım Rabbim izin verirse olur diyorum

Test yapsana kızz

Test yapın varsa çıkacaktır

Hayırlısı olsunkuzum,inşallah önümüzdeki aya sıkı çalısalım
Amin kuzum önumüzdeki aya aşılama falan bakıcam yapıyor mu merkezler koronadan dolayı yapmiyorlar mi bilemiyorum araştırmalara başlıcam, insallah önümüzdeki ay nasip olur

En güzelini yapıyorsun kuzum bende diyorum acaba bidahaki sokağa cıkma yasağından önce evde test yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum yaa

Amin kuzum önumüzdeki aya aşılama falan bakıcam yapıyor mu merkezler koronadan dolayı yapmiyorlar mi bilemiyorum araştırmalara başlıcam, insallah önümüzdeki ay nasip olur
ben de yaza inşallah kuzum agustosa kadarbeklıcem inşallah

Anlık bir ağlama krizi yaşadım ve hemen geçti. Bu kızımda da çok oluyordu. Basit bir şey için salya sümük ağlamak. Yaa kendimi kaptırmak istemiyorum. Olmayabilir sonuçta diyorum. Kafam çok karışık.

Kızlarrr az önce elimde bi erken gebelik testi vardı. Bata 5 gün var yapim dedim tertemiz negatif çıktı haziran topiğine geçiş yapılacak sanırım bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…