- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
- 103
Hayırlara çıksın inşallah canım benimM momteacherButik alfa @sultanyksl @umudumanneolmak @Zenna huu kızlar hayırlı sahurlar bata az kaldı nasılsınız nasıl gidiyor ben belirti aramak istemiyorum ama şu an birsey farkettim benim normalde bata 3 gün kalmış belimin ayrılması gerek ağrıdan pek bir bel ağrım yok hayırdır inşallah
Seninde mi oğlun var canım? Benimde 5yaşında bi oğlum var, inşallah kuzularımıza kardeş de gelirCnm konuda senin nickini gördükçe aklıma sürekli transformerslar geliyoroğlumda bambılbe hastası konumuzla alakası yok ama yazmak istedim
Test yapsana kızzMrb kizlar benim de bugun adetin 31. Gunu. Sat 18 nisan yani. Simdiye kadar adet olmam gerekiyordu hatta hesaplarima gore bugun adetin 3, yada 4.gunu olacakti . Yumurtlamayi da pek takip edemedm ama degerlendirmw yaptik hep. Kasiklarim batiyo sancilaniyo bazen.
Sen bilirsin canimBekliycem sanırım. Ya hasta olurum yada günüm daha çok geçmiş olur işte.
Her ay biktim canim ya ama sicak havadan diyede kafaya pek takmiyorum napayim bilemeedimTest yapsana kızz
Test yapın varsa çıkacaktırMerhaba kızlar benden dün gece kırmızılar geldi maalesef ilk deneme olmadı mayıs ayında telefondaki uygulama takvimine bakıp yumurtlama günü ve sonrasında sadece 2 kez değerlendirebildik Eşimin ve benim görevimden dolayı evde o günlere denk geldik ramazan olunca gündüzleri de değerlendiremedik ikinci denemem için ovulasyon testi alcam ona göre hareket edeceğim inşallahh gönlümüzdeki olur
Biri daha söylemişti bunu İnan hiç haberim yoktuCnm konuda senin nickini gördükçe aklıma sürekli transformerslar geliyoroğlumda bambılbe hastası konumuzla alakası yok ama yazmak istedim
Amin kuzumHayırlısı olsunkuzum,inşallah önümüzdeki aya sıkı çalısalım
En güzelini yapıyorsun kuzum bende diyorum acaba bidahaki sokağa cıkma yasağından önce evde test yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum yaaHayırlara çıksın inşallah canım benimBende hiçbir değişiklik yok göğüslerimde hassaslık var ama o her ay olan bişe bende, başka da beklemekteyiz aynı şekilde buralarda gün bakmıyorum belirti aramıyorum bakalım Rabbim izin verirse olur diyorum
Evet canım 2 oğlum var benim Allah bağışlasın inşallah bu defa da hayırlısıyla kızımız olurSeninde mi oğlun var canım? Benimde 5yaşında bi oğlum var, inşallah kuzularımıza kardeş de gelir
İlk 3 tanesini izledim film serisinin aklımda kaldı oradan oğlumda izler hep güzel nick ama karakterli sağlamBiri daha söylemişti bunu İnan hiç haberim yoktubenim kullanma sebebim çok farklı
ozaman beklıcezAy kız hayatta yapamam ben. Zaten çok yakında değilim.
ben de yaza inşallah kuzum agustosa kadarbeklıcem inşallahAmin kuzumönumüzdeki aya aşılama falan bakıcam yapıyor mu merkezler koronadan dolayı yapmiyorlar mi bilemiyorum araştırmalara başlıcam, insallah önümüzdeki ay nasip olur
Cnm burda konu açmışlar tuz testi karbonat faln doğrumudur acabaYa kanı yasak bitince veririm diye düşündüm. 16 sı beklenen adet tarihim. Ya normalde bir gün falan oynar zaten.
Ya ben onlara pek inanmıyorum.Cnm burda konu açmışlar tuz testi karbonat faln doğrumudur acaba
Yani gerci doğru olsa kimse eczaneye gidip test almazYa ben onlara pek inanmıyorum.
Allah bağışlasın canım herhangi bir sorun yok o zaman sende değil mi? Merak ettiğim oğulların ilk denemede mi olmuştu yoksa bir kac denemede miEvet canım 2 oğlum var benim Allah bağışlasın inşallah bu defa da hayırlısıyla kızımız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?