Valla bana dediler ki çatlamayı gördükten sonra testi devam ettirmene gerek yok o yüzden sende çatlamayı gördükten sonra testi bırak canım benim yumurtlama 3 gün sürdü yani 3. Gün gördüm kimisi pik yaptığı günün ertesi günü görüyor çatlamayı çatlama olunca da artık devam etmenin anlamı kalmıyor
Fevkaledenin fevkinde olmusKızlar günaydınnnnn. Bu pik olmuş mu şimdi :)
Ben yok diye biliyorum ayriyetten çok faydalı daAynen canım gidicem hemen bi sakıncası yoktur bebeğe herhalde gerçi doktora sordum da ben gidene kadar cevap gelir mi bilmem tabi
Aynen biraz baktım da netten öyleymiş canımBen yok diye biliyorum ayriyetten çok faydalı da
Bi türlü yumurtlamayan kız yapmışlar
Bat 25 mayıs olması lazım ne zaman koyulaşacak buemin ol hiç beklemediğin bi anda koyulaşacak şaşıp kalacaksın canım
Sen test yapma bence artıkBi türlü yumurtlamayan kız yapmışlar
Bat 25 mayıs olması lazım ne zaman koyulaşacak bu
Çok stres oldum ya pik olmuyo lanetSen test yapma bence artıkBence ağrın başladığı zaman yumurtladın
43. Gün mü adet oldun yani ? Aaaa çok değişik. Denemeyi bırakmıyorum vallaben battan 8 gün sonra yumurtladım düşün adetin 43. Günüvazgeçmeden yılmadan devamet
43. Gün mü adet oldun yani ? Aaaa çok değişik. Denemeyi bırakmıyorum valla
Ama annemin ikiz düşüğü oldu e sebeple nesil atlamadı. Olmaz gibi geliyor. Bakalım nasip ne olursa çok şükürSenin de ikiz bebeklerinin olması yüksek ihtimal çünkü bir nesil atladığını söylerler.
Benim adet döngüm 25-28 olur maximum. O yüzden bu günden sonra yumurtlama olacağını sanmıyorum ben ama adet olana kadar denemeye devamyok canım en son 27 martta adet oldum. Bat tarihim 1 Mayısdı. Ama adet olmadım. 8 gün geçtikten sonra yumurtlama oldu. Yani son adetimin üzerinden 43 gün geçtikten sonraİnşallah tutmuştur ve adet olmam. Bu ay ilk kez bende böyle bir şey yaşadım. Normalde adetim hep 35-40 gün arası olurdu. Bu ay değişti bırakma sende İnan görüyor insan hiç beklemediği anda
Benim adet döngüm 25-28 olur maximum. O yüzden bu günden sonra yumurtlama olacağını sanmıyorum ben ama adet olana kadar denemeye devam ☺☺
Rabbim onumzdeki ay nasip etsin inşallah canımSelam kızlar ben de regli oldum tam günümde, bu ay da nasip degilmis
Amin inşallah canımRabbim onumzdeki ay nasip etsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?