Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi şey sorucam affınıza sığınarak. İlişki sırasında gelen beyaz akıntı nedir? Yumurtlama mı oluyor bu?
Yok kız spermlerin hareketini kolaylaştırıyo uygun ortam sağlıyor, ama yumurtlama döneminde o akıntı daha fazla oluyor

Bence sende var bebiş canım, bugün hatta topiğe girerken senin pozitif testi atmış olmanı bekleyerek girmiştim
Yaa cansınız yaa. Ama şuan acayip adet olucam hissi mevcut. İnşallah olmam yaa.

Ah bilinç altı keşkee önce rüyamızda görsek ve hamile cıksak ne güzel olurdu

27.05.2020

Kızlar bu arada ben öylesine aniden yaptım falan dedim ya insana test yap dürtüsü geliyor resmen ve o testi yapmamın daha doğrusu birden yapmamın sebebi hemen birkaç gün öncesinde gördüğüm rüyaydı rüyamda test yapıyordum silik çıkıyordu sevinemiyordum allahım ne olur rüya olmasın falan dediğimi hatırlıyorum rüyamda sonra erken gebelik olanı yapıyordum ve net ikinci çizgi çıkıyordu bilmiyorum sizde olur mu ama rüyada olduğunuzu bazen anlarsınız ya rüya esnasında allahım bu rüya çok gerçekçi ne olur uyandırma beni falan dedim ilk defa anlatıyorum size bunu ve testleri gerçekten yaptığım gün bire bir aynısını yaşadım çok etkilenmiştim hatta rüyayı gördüğümde eşime anlattım aynısını yaşayınca o da şaşırmıştı o testleri koyduğum yer hareketlerim vs vs aynıydı ya rabbim gerçekten vermeyeceği hiç bir şeyin hayalini kurdurmaz kullarına o yüzden ben inanıyorum hepiniz en kısa zamanda kavuşacaksınız bebişlerinize

On
bu ara herkesin regl geliyo ya
Bende dün adet oldum zaten bu ay sistit ve enfeksiyon için ilaç kullanmak zorunda kaldım isabet oldu. Yeni bat 20 haziran :) burada mı devam ediyoruz yoksa haziran topiği açılmış oraya mı geçiyoruz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…