Canım hiç bir belirtim yokAdet olana kadar umut var canım
Kız ben 5 haftayı devirdim belirtilerim bir kaç gündür var hiç sıkma canını bende diyordum hiç bir belirti yok diyeCanım hiç bir belirtim yokne adet ne hamilelik
Adetin ucuncu ya da dorduncu gunu git canım...En güzel muayene o zaman oluyormuş ultrasonda yumurtalarin durumuna gore sana yorum yaparArkadaşlar zaman kaybetmek istemiyorum bir Prof a gidecem ama muayenesi 450 adet olmayı beklesem mi yoksa hemen gitsem mi? Şimdi adet olmadan gidince bir işe yaramaz mı ?
HAyırlısı olsun canım sal gitsin, verirse ne mutlu vermezse verdiklerine şükür RabbiminAmin cnm Rabbim verir en kısa zamanda inşallah bizim ilki zor oldu cnm eşim ameliyat fln oldu bende tedavi oldum inşallah su an bir sorun yoktur ikinci kendiliğinden oldu e birde yaş ilerlesin istemiyorum hayırlısı olsun bakalım
Aynen öyle. Ama yine de topiğimi bırakmak istemedim. Haziran da hic girmeyebilirimde
Ozaman regl beklicem allah bilir 50.gün 60.gün ne zaman gelirse artıkAdetin ucuncu ya da dorduncu gunu git canım...En güzel muayene o zaman oluyormuş ultrasonda yumurtalarin durumuna gore sana yorum yapar
Evet cnmbide umutlandırdı dimi
hahah ay hadi inşallah kuzum ya pek umudum yok bu ay ama herşey nasip tabikiHaziranda hamiş topiğine giricez amaa
Olsun canımmm. İnşallah haziranda olurEvet cnm
Ahaha aynı benim gibi yaniİlk 3 tanesini izledim film serisinin aklımda kaldı oradan oğlumda izler hep güzel nick ama karakterli sağlam
Yoo normal inşallah düşmez o şekilde devam eder canısıSon 10 gundur falan aynı yerden ölçüyorum canım bugün sabahta ölçtüm 36.6, dün 36.5 tı, 2 gun once 36.8 biraz garip mi bana mi öyle geliyor adetime 1 gun kaldı
Inşallah canim inşallahYoo normal inşallah düşmez o şekilde devam eder canısı
İnşAllah canımAnladım canım tedavisiz olur inşallah
Amin cnm tabiki oyle zaten yasadığım stres var mı yokmu oldu mu olmadı mı merakı gibi işteHAyırlısı olsun canım sal gitsin, verirse ne mutlu vermezse verdiklerine şükür Rabbimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?