Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar zaman kaybetmek istemiyorum bir Prof a gidecem ama muayenesi 450 adet olmayı beklesem mi yoksa hemen gitsem mi? Şimdi adet olmadan gidince bir işe yaramaz mı ?

adet olmama tam 1 hafta var 23 u de kan testi vermeliyim bugun sabah ilk idrarlar yaptım o negatıf cıktı ama doktorum kan ver dedi ne bileyimmmm çok heyecanlıyımm bastya cok umutluydum bu asılamadan ama galıba sımdı tamamen umudumu kaybettım...

Arkadaşlar zaman kaybetmek istemiyorum bir Prof a gidecem ama muayenesi 450 adet olmayı beklesem mi yoksa hemen gitsem mi? Şimdi adet olmadan gidince bir işe yaramaz mı ?
Adetin ucuncu ya da dorduncu gunu git canım...En güzel muayene o zaman oluyormuş ultrasonda yumurtalarin durumuna gore sana yorum yapar

HAyırlısı olsun canım sal gitsin, verirse ne mutlu vermezse verdiklerine şükür Rabbimin

Son 10 gundur falan aynı yerden ölçüyorum canım bugün sabahta ölçtüm 36.6, dün 36.5 tı, 2 gun once 36.8 biraz garip mi bana mi öyle geliyor adetime 1 gun kaldı
Yoo normal inşallah düşmez o şekilde devam eder canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…