Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen benmde yaza kayabilir koronadan dolayı bakalım canım hayırlısı olsun insallah daha dur senin gunun gelmedi belki hic gerek kalmaz
Keşke kuzum ama adet belirtileri kendini göstermeye basladı gecen ay da adetten once boyle hafıf hafıf sancılar olmustu

Keşke kuzum ama adet belirtileri kendini göstermeye basladı gecen ay da adetten once boyle hafıf hafıf sancılar olmustu
Bir regli günün gelsin bakalım hemen karamsar olma kuzum hamileliktede ayni belirtiler var biliyorsun bekleyelim bakalım

Ne güzel rüya görmüşsün öyle benm rüya çok fenaydı geçenlerde rüyamda evlatlık aldığımı gördüm hemde arkadaşımın 10 yaşındaki oğlunu :) Allahım hayırlısını versin ben bebek için denemelere yeni başladım ben bu ay beklemiyorum açıkçası hamilelik belirtilerim hiç yok sıfır :) adet olursam üzüleceğimi de düşünmüyorum ama işte demek ki bilinçaltım öyle değil o neler kuruyor bazen ona engel olamıyoruz :)

Kızlar şimdi yine yaptım ovülasyon. Sabahkinden daha koyu. Dün gece değerlendirmiştik. Eşimde ileri hareketlilik de sıkıntı var. Bugün mü değerlendirsem yoksa yarın sabah mı

Eklentiler

• IMG_20200518_195007.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 27
Niye öyle diyosun ben bi ara adet olunca da acaba hamilemiyim diyodm ahajkaa

Ay o bendede oluyordu :)) bunlar hep herkesin hikayelerini okumaktan. O oldu bizde olur muyuz düşüncesi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…