Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bugünde gaz var afedersin hem gegirme seklinde hem bağırsaklarımda var bi garip. Burda bi arkadas yazmıstı tek belirti gaz diye aklıma o geldi hahha kasıkta batmada ara ara var sol kasığımda
Benim de şişkinlik gaz ve kasık ağrısı oluyo nadiren. Ben ilk gebeliğimde çok şişmişti karnım gaz ve şişkinlik vardı. Sen yap çarşamba bakalım ne çıkacak

Kızlar şimdi yine yaptım ovülasyon. Sabahkinden daha koyu. Dün gece değerlendirmiştik. Eşimde ileri hareketlilik de sıkıntı var. Bugün mü değerlendirsem yoksa yarın sabah mı
Çatlama günü daha önemli diyolar yarın değerlendir bence canım çünkü daha koyulaştığına göre daha yumurtan salınmamış demek ki spermler içinde beklemen iyi olur

Benim de şişkinlik gaz ve kasık ağrısı oluyo nadiren. Ben ilk gebeliğimde çok şişmişti karnım gaz ve şişkinlik vardı. Sen yap çarşamba bakalım ne çıkacak
Bugün gazda olunca işte dayanamadım yaptım test tertemiz bir negatif ama bat günüde negatif cıksa üzülmem bu ay ben olmaz diyorum belirtiler gene psikolojik heralde karsıma cıkıyor

Annemde bugün rüyasında görmüş hamileymişim falan öyle deyince bi havaya girdim şimdi bata kadar bende belirtiler artar iyice

Kizlar yumurtlama mi sizce anlayamadim

Eklentiler

• 20200518_145349.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 39
yaa hadi inşallah rüya gercek olurr
Ay inşallah canım ya bilmiyorum ama olmadığına cok inanıyorum, normalde geçen aylarda annem böyle rüya görse kesin hamileyim derdim kan bile vermeye gidebilirdim hemen yani bu ay inancım yok ama bakalım hayırlısı

Annemde bi erkek bebek görmüştü rüyasında bana anlatyı yengem hamile çıktı

Annemde bi erkek bebek görmüştü rüyasında bana anlatyı yengem hamile çıktı
Annelerimiz başımızdan eksik olmasınlar ya bizim kadar heveslenip istiyolar aslında onlarda bilincaltına baglı görüyor bence rüyalarını

Annemde bugün rüyasında görmüş hamileymişim falan öyle deyince bi havaya girdim şimdi bata kadar bende belirtiler artar iyice
Ama çok erken yapmışsın kuzum kan da bile çıkmayabilir şu an. Allah bize nasip etsin inşallah yarın kadir gecesi çok dua edelim birbirimize çokk

Ama çok erken yapmışsın kuzum kan da bile çıkmayabilir şu an. Allah bize nasip etsin inşallah yarın kadir gecesi çok dua edelim birbirimize çokk
Evet cok aceleciyim zaten diyorum keske olduğunu yada olmadığını bilsek böyle beklemek zor oluyo. Hergün dualarımdasınız

Annelerimiz başımızdan eksik olmasınlar ya bizim kadar heveslenip istiyolar aslında onlarda bilincaltına baglı görüyor bence rüyalarını
Aynen ben böyle rüya görenlerde hiç benim hamileliğimi düşünmicek biri görürse inanabilirim mesala diğerinde babamın kuzeni var hala deriz biz o görmüştü ve eltim görmüştü

Niye öyle diyosun ben bi ara adet olunca da acaba hamilemiyim diyodm ahajkaa
Bana da oldu o ya hatta adet bitiminde dayanamayıp test yapmıştım delilik az falanda gelmemişti neden şüphelendiysem şimdi gülüyorum halime

Aynen ben böyle rüya görenlerde hiç benim hamileliğimi düşünmicek biri görürse inanabilirim mesala diğerinde babamın kuzeni var hala deriz biz o görmüştü ve eltim görmüştü
Ben bi öncekinde kendim görmüştüm rüyamda umarım gene ben görürümde anlarım öyle

Bana da oldu o ya hatta adet bitiminde dayanamayıp test yapmıştım delilik az falanda gelmemişti neden şüphelendiysem şimdi gülüyorum halime
Bence okuduklarımızdan evde test olsa ben bile yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…