Benim de şişkinlik gaz ve kasık ağrısı oluyo nadiren. Ben ilk gebeliğimde çok şişmişti karnım gaz ve şişkinlik vardı. Sen yap çarşamba bakalım ne çıkacakEvet bugünde gaz var afedersin hem gegirme seklinde hem bağırsaklarımda var bi garip. Burda bi arkadas yazmıstı tek belirti gaz diye aklıma o geldi hahhakasıkta batmada ara ara var sol kasığımda
Çatlama günü daha önemli diyolar yarın değerlendir bence canım çünkü daha koyulaştığına göre daha yumurtan salınmamış demek ki spermler içinde beklemen iyi olurKızlar şimdi yine yaptım ovülasyon. Sabahkinden daha koyu. Dün gece değerlendirmiştik. Eşimde ileri hareketlilik de sıkıntı var. Bugün mü değerlendirsem yoksa yarın sabah mı
Bugün gazda olunca işte dayanamadım yaptım testBenim de şişkinlik gaz ve kasık ağrısı oluyo nadiren. Ben ilk gebeliğimde çok şişmişti karnım gaz ve şişkinlik vardı. Sen yap çarşamba bakalım ne çıkacak
Annemde bugün rüyasında görmüş hamileymişim falan öyle deyince bi havaya girdim şimdi bata kadar bende belirtiler artar iyiceBenim de şişkinlik gaz ve kasık ağrısı oluyo nadiren. Ben ilk gebeliğimde çok şişmişti karnım gaz ve şişkinlik vardı. Sen yap çarşamba bakalım ne çıkacak
Evet ya ama işte bize olmuyo :)Ay o bendede oluyordu :)) bunlar hep herkesin hikayelerini okumaktan. O oldu bizde olur muyuz düşüncesi :))
yaa hadi inşallah rüya gercek olurrAnnemde bugün rüyasında görmüş hamileymişim falan öyle deyince bi havaya girdim şimdi bata kadar bende belirtiler artar iyice
Ay inşallah canım ya bilmiyorum ama olmadığına cok inanıyorum, normalde geçen aylarda annem böyle rüya görse kesin hamileyim derdim kan bile vermeye gidebilirdim hemen yaniyaa hadi inşallah rüya gercek olurr
Annemde bi erkek bebek görmüştü rüyasında bana anlatyı yengem hamile çıktıAy inşallah canım ya bilmiyorum ama olmadığına cok inanıyorum, normalde geçen aylarda annem böyle rüya görse kesin hamileyim derdim kan bile vermeye gidebilirdim hemen yanibu ay inancım yok ama bakalım hayırlısı
Annelerimiz başımızdan eksik olmasınlarAnnemde bi erkek bebek görmüştü rüyasında bana anlatyı yengem hamile çıktı
Ama çok erken yapmışsın kuzum kan da bile çıkmayabilir şu an. Allah bize nasip etsin inşallah yarın kadir gecesi çok dua edelim birbirimize çokkAnnemde bugün rüyasında görmüş hamileymişim falan öyle deyince bi havaya girdim şimdi bata kadar bende belirtiler artar iyice
Evet cok aceleciyim zaten diyorum keske olduğunu yada olmadığını bilsek böyle beklemek zor oluyo. Hergün dualarımdasınızAma çok erken yapmışsın kuzum kan da bile çıkmayabilir şu an. Allah bize nasip etsin inşallah yarın kadir gecesi çok dua edelim birbirimize çokk
Allahım çok büyük inanıyorum mucizesiyle bizi buluşturacakEvet cok aceleciyim zaten diyorum keske olduğunu yada olmadığını bilsek böyle beklemek zor oluyo. Hergün dualarımdasınız
Aynen ya inşallahAllahım çok büyük inanıyorum mucizesiyle bizi buluşturacak
Aynen ben böyle rüya görenlerde hiç benim hamileliğimi düşünmicek biri görürse inanabilirimAnnelerimiz başımızdan eksik olmasınlarya bizim kadar heveslenip istiyolar aslında onlarda bilincaltına baglı görüyor bence rüyalarını
Bana da oldu o yaNiye öyle diyosun ben bi ara adet olunca da acaba hamilemiyim diyodm ahajkaa
Canım bu testleri nerden alıyorsunuz fiyatı nedirKizlar yumurtlama mi sizce anlayamadim
Ben bi öncekinde kendim görmüştüm rüyamdaAynen ben böyle rüya görenlerde hiç benim hamileliğimi düşünmicek biri görürse inanabilirimmesala diğerinde babamın kuzeni var hala deriz biz o görmüştü ve eltim görmüştü
Bence okuduklarımızdan evde test olsa ben bile yaparımBana da oldu o yahatta adet bitiminde dayanamayıp test yapmıştım delilik az falanda gelmemişti neden şüphelendiysem şimdi gülüyorum halime
Ben suan kendim görsem umut baglamam herhalde ya :)Ben bi öncekinde kendim görmüştüm rüyamdaumarım gene ben görürümde anlarım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?