canım ben diğer testi yapıyorum bunu cok anlamıyorum ama, bu testlerde pik böyle oluyor sanıyorum. Eğer ilk t koyulaştysa büyük ihtimalle piktirBana da bakabilir misiniz. Erken belirginleşmeye başladı bu 10.dk. İnsanın kafasını karıştırıyor
Ahahahhahahaha böyle şeylere inanıyo musunuz gerçekten çoooook saçmaaaaaaaaaaaayani düşüncenize saygım sonsuz ama nerede yazıyo böyle şeyler ya ahhahhha offf
Abdest li olmak beni de iç huzuru açısından rahatlatıyor, Bi de perşembe geceleri
Abdestli olmak benimde iç huzurumu sağlıyor Bi de perşembe gecelerine önem vermeliymişiz diyen büyüklerimiz oldu.
Nerde yazıyor bunlar cidden, abdest olayı normal tabiki de ama diğerleri çok saçma geldi bana da
Aynenn abdest ayrı konu zaten. Meraktan internete baktım bi yerde çarşamba yapmayın bir yerde gündüz öğleden sonra yapmayın şu gece yapmayın falan yazmışlarkim bunu diyenler yani offf adam güvenlik görevlisi hep gece çalışıyor sadece pazar izinli anamm hiç yapamayacaklar
takvim yumurtlamanı nasıl bilecek, ben öyle 6 ay kaybettim, dikkat et takvimler genel sonuc veriyor, her kişinin yumurtlaması farklıPik dediğiniz yumurtlama günü sanırım ben 2takvimden takip ediyorum hangi günleri gösteriyorsa o günlerde yapıyordum adet tarihinden sonrA 19.gün geç değil mi
Kız ben sana ne dedim test yapma demedim miYollasana bi bakalım kuzum. Ama benimki pik değil mi
Zaten testim bitti artık daha istesem de yapamamKız ben sana ne dedim test yapma demedim miPik değil ama pike yakın bence de
Burda oyle diyenler oldu ama oyle bir şart yok bence biraz arastirdim daZaten testim bitti artık daha istesem de yapamamşimdi bana akıl verin geç yumurtladım ya geç adet olcam ben dimi? 25 mayısta olamam
İnstagramda bir gebenin günlüğü var ona attım pik olmuş dedi. Ama bugünden itibaren 17 gün sonra test yap dedi. Daha çok bekleyecez valla oyyyyBurda oyle diyenler oldu ama oyle bir şart yok bence biraz arastirdim da
Dün değerlendirdiysen bence yarını bekle. Zaten şu an pik değil büyük ihtimal yarın pik olur. Spermler olgunlaşsın biraz. Yarın ve sonraki gün peşpeşe yaparsınDün değerlendirdim bugün de iftardan sonra değerlendiririm. Bişey sorucam peki geç yumurtladım diye adet tarihim de ileri mi atacak ?
Kuzum ya testini birde instagramda ovulasyon testi-takibi diye bir sayfa var hemen dönüyor abla zaten bir de ona sorsanaİnstagramda bir gebenin günlüğü var ona attım pik olmuş dedi. Ama bugünden itibaren 17 gün sonra test yap dedi. Daha çok bekleyecez valla oyyyy
Doğru diyosun kuzum hem dün 2 kere değerlendirdik bugün dinlenme olsunDün değerlendirdiysen bence yarını bekle. Zaten şu an pik değil büyük ihtimal yarın pik olur. Spermler olgunlaşsın biraz. Yarın ve sonraki gün peşpeşe yaparsın
Neeeeeeeeeİnstagramda bir gebenin günlüğü var ona attım pik olmuş dedi. Ama bugünden itibaren 17 gün sonra test yap dedi. Daha çok bekleyecez valla oyyyy
Yolladım kuzum. Ama benim adetten 2 gün önce öğrenmem gerek riskli hamilelik olacak tedaviye başlamam gerekKuzum ya testini birde instagramda ovulasyon testi-takibi diye bir sayfa var hemen dönüyor abla zaten bir de ona sorsana
Anlamadım valla minnoş ya. Sen nasılsın nasıl gidiyor anlatsanaNeeeeeeeeeben adet gununun degistigine inanmiyorum oyle olsaydi surekli adet gunumuz değişirdi...gebelik testi icin tabi yeterli sure beklemen gerekir ama bence gebelik olmadiysa adet oluyor gun degismiyor bence
Hemen cevap yazdı allah razı olsun. Evet yumurtlama başlamış dedi bir gün ara ile değerlendir dedi çatlama olana kadar. Ovu testim bitti yarın alırım olmadı. Adetin ya gecikebilir ya da üstüne görebilirsin dediKuzum ya testini birde instagramda ovulasyon testi-takibi diye bir sayfa var hemen dönüyor abla zaten bir de ona sorsana
Geç olabilir panik yapma demiştim :) inşallah hamile kalırsınDoğru diyosun kuzum hem dün 2 kere değerlendirdik bugün dinlenme olsun
iyiyim kuzu sizin haberlerinizi bekliyorumAnlamadım valla minnoş ya. Sen nasılsın nasıl gidiyor anlatsana ❤❤❤
Benim değişiyor yumurtlama şaşırırsa. 29 günde bir adet olıyordum, bi kere yumurtlamam 24.günde oldu ve ben o ay 38.günde adet oldum. Bu ay da kaydı yumurtlamam. 17sinde adet olmam lazımdı 20sine kaydı. Bakalım yarın ne olacakNeeeeeeeeeben adet gununun degistigine inanmiyorum oyle olsaydi surekli adet gunumuz değişirdi...gebelik testi icin tabi yeterli sure beklemen gerekir ama bence gebelik olmadiysa adet oluyor gun degismiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?