banada pik gelmediKızlaaarrr sanırım piki gördümmmmpik dimi buuu?? 19. Günüm bugün yaaa niye böyle oldu ki
Yalnız tepkiniz hiç hoş değil sadece bana saçma geldi deseniz hadi neyse (ki bana da mantıklı gelmiyor) dalga geçer gibi gülen surat koyup sonra da saygım sonsuz falan demeniz gerçekten ayıp insanların inandıkları şeylerle böyle dalga geçemezsiniz. Saygınız sonsuzsa ben inanmıyorum böyle şeylere tabi siz bilirsiniz der geçersiniz.Ahahahhahahaha böyle şeylere inanıyo musunuz gerçekten çoooook saçmaaaaaaaaaaaayani düşüncenize saygım sonsuz ama nerede yazıyo böyle şeyler ya ahhahhha offf
Yoo ben katıldığımı söylemedim. Ben de günlere bölme taraftarı deilim. Kendi fikrimi yazdım sadece abdest konusunda :)Ya kendini rahat hissetmen ayrıı bir konu o bireysel bir tercih ama şu gün yapılmaz şu gün kesinnn yapılmalı olayı bilimden akıldan hatta dinden bile uzak çok saçmayani gerçekten mantığını merak ettim lütfen söyleyin
Bana da bakabilir misiniz. Erken belirginleşmeye başladı bu 10.dk. İnsanın kafasını karıştırıyorbanada pik gelmedi
Adet oldum canım gerçekten birebir tutuyormuş çok şaşkınımAma yarın da ölç bazen hafif düşmeler olabiliyormuş. Yine de moralini bozma. Sürece göre belli olur zaten
Canım bugün ateşim düştü ve az önce adet oldum aksama bile kalmadı yani ben inanıyorum valla şaşırdım bu kadar net olmasina ama doğruymuşYa benim ateşim 38lerdeydi nerdeyse. Normalde 35.5 larda. Bende hamileyim sandım ateşim yükselince ama regl oldum. Ben bu ateş ölçme işine de pek inanmadım:)
Yollasana bi bakalım kuzum. Ama benimki pik değil mibanada pik gelmedi
Üzüldüm. Yine de hayırlısı olsun. Yeni Ay yeni başlangıç öyle düşün. Bence yine de her gün ateşini ölç. Takibi bırakma. Çalışmaya devamAdet oldum canım gerçekten birebir tutuyormuş çok şaşkınım
Yok kuzum değilKızlaaarrr sanırım piki gördümmmmpik dimi buuu?? 19. Günüm bugün yaaa niye böyle oldu ki
Pik dediğiniz yumurtlama günü sanırım ben 2takvimden takip ediyorum hangi günleri gösteriyorsa o günlerde yapıyordum adet tarihinden sonrA 19.gün geç değil miKızlaaarrr sanırım piki gördümmmmpik dimi buuu?? 19. Günüm bugün yaaa niye böyle oldu ki
Bana da 12. Gün gösteriyodu ama 3 ay önce hamile kaldığımda da geç oldu sanırım. Çünkü ben programda gördüğüm tarih harici denemiyodum aslında adet olana kadar denemeye devamPik dediğiniz yumurtlama günü sanırım ben 2takvimden takip ediyorum hangi günleri gösteriyorsa o günlerde yapıyordum adet tarihinden sonrA 19.gün geç değil mi
Alıştım galiba artık her ay negatif olmasina ilk defa bu ay ağlamadım hayırlısıyla aşılama tedavisine başlayacağız artikÜzüldüm. Yine de hayırlısı olsun. Yeni Ay yeni başlangıç öyle düşün. Bence yine de her gün ateşini ölç. Takibi bırakma. Çalışmaya devam
Değil ama az kalmış. Akşam ya da yarın olur bence.Denemeye devam edin.
Dün değerlendirdim bugün de iftardan sonra değerlendiririm. Bişey sorucam peki geç yumurtladım diye adet tarihim de ileri mi atacak ?Değil ama az kalmış. Akşam ya da yarın olur bence.Denemeye devam edin.
Büyük ihtimal öyle olur. Siz şimdi adet tarihi düşünmeyin. Pik gördükten 13 14 gün sonra test yapın inşallah hamile olursunuz.Dün değerlendirdim bugün de iftardan sonra değerlendiririm. Bişey sorucam peki geç yumurtladım diye adet tarihim de ileri mi atacak ?
Kuzum şöyle olması lazım bak
Sen yapmaya devam et kuzum az kalmış çünkü pembeleşmeye başlamış eğer elinde testin varsa akşam 11 gibi bir daha yap ben öyle yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?