Seni en iyi ben anlarım bizde aynı sorunu yaşıypduk doktora sordum. Tükürük midedeki besini bile parçalıyo spermi nasıl öldürmesin demişti. Asla kayganlaştırıcı tükürk ya da başka etken teması istemiyolarKızlar bende kuruluk sorunu var. Ve arastırmalarıma göre tükürükte spermleri öldürüyomus yada zarar veriyomus acaba bu yüzden mi olmuyodu ki? Diğeride sağlıksız gebelik dediler ya off aklıma takıldı gece gece. İlk kez bu gece dogrudan iliski oldu biseye ihtiyac duymadan
Azze bir de bir süre sonra tükürük vajinal ph si bozup mantarla ugrasirsin canım ilişkiden önce parmaginla şöyle biraz hakiki zeytinyağı sursen aynı kayganlastirici jel mantığıyla hem sana hem spermlere zarar vermez bence. Ben mantarla çok ugrastigim için hindistan cevizi yağı ve hakiki z.yagi büyük kurtarıcı genel olarakKızlar bende kuruluk sorunu var. Ve arastırmalarıma göre tükürükte spermleri öldürüyomus yada zarar veriyomus acaba bu yüzden mi olmuyodu ki? Diğeride sağlıksız gebelik dediler ya off aklıma takıldı gece gece. İlk kez bu gece dogrudan iliski oldu biseye ihtiyac duymadan
Zannetmiyorum cnm gecen ayda boyle oldu önce lekelenme 2 gün ardından reglYerleşme kanaması falan olmasın
Ahahahhahahaha böyle şeylere inanıyo musunuz gerçekten çoooook saçmaaaaaaaaaaaaher zaman cinsel ilişki olabilir
ama cocugun ahlakına etki edecek bazı hususlar var
normal ilişkide dikkat etmediğim ama hamile kalma aşamasında
dikkat ettiğim bi kaç kural var, abdesteli olmak, besmele ile başlamak
salı - pazar gecesi yapmamak gibi
Evet muhtemelen.@Optimussprime selam canım bugün sabah 36.2 ye düşmüş ateşim bugün adet olurum dimi ?
Abdest li olmak beni de iç huzuru açısından rahatlatıyor, Bi de perşembe geceleriAhahahhahahaha böyle şeylere inanıyo musunuz gerçekten çoooook saçmaaaaaaaaaaaayani düşüncenize saygım sonsuz ama nerede yazıyo böyle şeyler ya ahhahhha offf
Abdestli olmak benimde iç huzurumu sağlıyor Bi de perşembe gecelerine önem vermeliymişiz diyen büyüklerimiz oldu.her zaman cinsel ilişki olabilir
her zaman cinsel ilişki olabilir
Evet muhtemelen.Adetin bu gün müydü?
Ama yarın da ölç bazen hafif düşmeler olabiliyormuş. Yine de moralini bozma. Sürece göre belli olur zaten@Optimussprime selam canım bugün sabah 36.2 ye düşmüş ateşim bugün adet olurum dimi ?
38 yüksek Bi ateş bence kendine dikkat etmelisin.Ya benim ateşim 38lerdeydi nerdeyse. Normalde 35.5 larda. Bende hamileyim sandım ateşim yükselince ama regl oldum. Ben bu ateş ölçme işine de pek inanmadım:)
38 yüksek Bi ateş bence kendine dikkat etmelisin.
Ateş yöntemi bilimsel bir yöntem ama çok hassas. Her şey ateşi etkileyebiliyor. Çok sık uyanmak. Geç yatmak gibi. Her gün sabah aynı saatte aynı ateşölçerle ölçmek gerekiyor. Bir de herkesin ateş seyri farklı oluyor. Kimi 36.2 ile adet görürken kimi 35.8 ile adet görebiliyorYa benim ateşim 38lerdeydi nerdeyse. Normalde 35.5 larda. Bende hamileyim sandım ateşim yükselince ama regl oldum. Ben bu ateş ölçme işine de pek inanmadım:)
Aynenn abdest ayrı konu zaten. Meraktan internete baktım bi yerde çarşamba yapmayın bir yerde gündüz öğleden sonra yapmayın şu gece yapmayın falan yazmışlarNerde yazıyor bunlar cidden, abdest olayı normal tabiki de ama diğerleri çok saçma geldi bana da
Ya kendini rahat hissetmen ayrıı bir konu o bireysel bir tercih ama şu gün yapılmaz şu gün kesinnn yapılmalı olayı bilimden akıldan hatta dinden bile uzak çok saçmaAbdest li olmak beni de iç huzuru açısından rahatlatıyor, Bi de perşembe geceleri
Abdestli olmak benimde iç huzurumu sağlıyor Bi de perşembe gecelerine önem vermeliymişiz diyen büyüklerimiz oldu.
aynı seyden bahsediyoruz :)Hiç ilgisi yok canım ben 28 de bir oluyorum.hep takvime göre takip ediyordum.ama takvime göre yumurtlamadım.3 ü diyor takvim ben 5.6.7 yumurtladım 3 gün sürdü.eğer bu ay hamile kalmışsam eğer bu zamana kadar boşa kürek sallamışım meğer.
Aslında adet bitince gün aşırı ilişki. Sonra sı dua. Bütün mesele buaynı seyden bahsediyoruz :)
Teşekkür ederim .ilk kez testle takip yapıyorum daPik deil cnm bu, ben de bu testten kullanıyorum baya hassas bunlar, nerdeyse butun testler böyle koyu cıkar, pik oldugunda idrardan cıkarmadan koyulasmaya baslar, diğer zamanlarda sonradan belirginleşiyor. Testi yaparken iyi gozlemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?