Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende onu düşündüm aslında değer 2 gün sonra katlanıyor diyolar ya ondan perşembe mi yapsak şimdi yarın bosa stras olcaz
bende çok test var sabah yaparım baktım aynı gün içinde yapmam perşembe yaparız artık

gercekten mi saat olarak değişir mi ki değerler sabah akşam yap bariyarın sabahtan ilk idrar ile tekrar dene ins net görürsün ben bekleyim diyorum cikmazda adet olursam daha çok üzülürüm
hep üzülüyoruz zaten ya napalım erken testim olsaydı iyiydi ama

Vajine film çekmek için alet sokuyolarya urkuyorum

Kizlaar bisey sorcam benim gunum gecti 14 olmam gerekiyodu olmadim yasaktan dolayida cikamiyoruz bugunde iliski oldu kasiklarimda biraz agri var normal mi insallah sıkınti yoktur

Kizlaar bisey sorcam benim gunum gecti 14 olmam gerekiyodu olmadim yasaktan dolayida cikamiyoruz bugunde iliski oldu kasiklarimda biraz agri var normal mi insallah sıkınti yoktur
Canım Hamilelik olduğunda da kasık ağrısı oluyor. Sıkıntı var gibi düşünme. Kanama yoksa doktorlar bu konuda serbest bırakıyorlar. İnşallah bebeğin seninledir.

hamşlemsn? korunmasız ilişkilerde kasık ağrısı normalmiş olablyrmuş

Selam kizlar yeni uye oldum bat 29 mayis yumurtlamam 16 mayisti beklemedeyim su an ama bekleyemiyorum daha simdiden belirti ariyorum nasil gunler gececek bilmiyorum

Kızlar bişe sorcam ovulasyon testi bata yakın yaparsak nasıl gösteriyor yani gebelik olursa filan nasıl etkisi var ben hiç kullanmadım yumurtlama zamanım geçince bırakmıştım simdi tek bi tane ovulasyonum kalmış da onu denesem gebelik olunca anlaşılıyor mu acaba? Gebelik testini adet olmazsam yapmayı düşünüyorum kullanmak istemiyorum

Adete 3-4 gün kala ovulasyon testi çift çizgi çıkıyormuş beta hcgden önce lh hormonu yükseldiği için, öğrenen çok var bu şekilde

Adete 3-4 gün kala ovulasyon testi çift çizgi çıkıyormuş beta hcgden önce lh hormonu yükseldiği için, öğrenen çok var bu şekilde
Yarın denesem mi acaba bat 3-4 gün var tamda yani çift çizgi çıkarsa mı olasılık var demek? Gebelik testi inat ettim bu ay erken yapmıcam da bari bu son kalan ovulasyonu değerlendirsem mi diye düşündüm işte bat yaklaşınca böyle deliriyor insan

Aynen ya gebelik testi için beklemek en iyisi de bende sonlara doğru tutamıyorum kendimi bence ovulasyon testini yap yarın en azından çift çıkarsa gebelik testini de yaparsın erken öğrenmiş olursun

Aynen ya gebelik testi için beklemek en iyisi de bende sonlara doğru tutamıyorum kendimi bence ovulasyon testini yap yarın en azından çift çıkarsa gebelik testini de yaparsın erken öğrenmiş olursun
Aynen dediğin gibi son günlere gelince bi geliyorlar yarın bi ovulasyon yaparım o zaman keşke çift çizgi çıksa da şaşırsam

Bu konuyu ben de araştırdım. Hamile olanlar yaptığında açık Bi şekilde test çizgisi, kontrol çizgisinden kalın çıkıyor. Ama erken dönemde yapılanlar kesinlik vermiyormuş. Yine de eşit çift çizgi ya da yakın çift çizgi görürsen umut var bence.

Atarım canım teşekkür ederim senin bat ne zamandı? Yarın ilk idrarla denicem bakalım
Benim bat 31 inde olucak, ovulasyon testi kullanıyorum bende 10 aydır uğraşıyoruz olmadı bizimde, dün doktora gittim sonunda neticeye vardık bende çatlama sorunu varmış canım önümüzdeki ay çatlatma iğnesi kullanıcam inş işe yarar da tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…