Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım Allah yardım etsin sabır versin bu süreç zor oluyor isteyince insan her ay bi hüsran sonra yine umut ama umutsuz da olmuyor vardır bi zamanı diyip elimizden geleni yapıyoruz bakalım benim bat bayram günü iste

Aynen öyle canım senin çok az kalmış inş tutmuştur belirti filan yok mu

Aynen öyle canım senin çok az kalmış inş tutmuştur belirti filan yok mu
İnşallah ama ben alıştım canım her ay belirti aradım buldum emin bile oldum olmadı.. bu ay da da var belirti de adet belirtisiyle aynı yani gebeliğe yoramıyorum artık kendimi salak gibi hissediyorum sonra

İnşallah ama ben alıştım canım her ay belirti aradım buldum emin bile oldum olmadı.. bu ay da da var belirti de adet belirtisiyle aynı yani gebeliğe yoramıyorum artık kendimi salak gibi hissediyorum sonra
Seni çok iyi anlıyorum canım yarın ovulasyon testini yap merakla bekliyorum

Bat 21 mayıs iki gün önce dayanamayıp test yaptım tabiki negatif ama üzülmedim çünkü zamanı vardı rabbim hepimize nasip eder inşallah anne olmayı

Bat 21 mayıs iki gün önce dayanamayıp test yaptım tabiki negatif ama üzülmedim çünkü zamanı vardı rabbim hepimize nasip eder inşallah anne olmayı
Adet oldun mı peki? Canım öyle tabi aklımızda eriyor herşeye de iste insanın gönlü istiyor niyetleniyorsunya üzülüyosun ister istemez ama zamanı vardır elbet diyosun geri işte amin inşallah hepimize nasip etsin isteyen herkese

Daha olmadim çok düzenli takvime göre günü gününe bakalım nasip olur inşallah

Bu ayda olmazsa hiç ustelemeyecem 10 aydır evliyim hiç korunmadik nasip olmadi kilo verecem eşim spor aleti almış

Daha bilmiyorum bat 14 deydi ama olmadim 6 gun oldu normalde bu kadar gecikmez yarin test yapacagim bakalim insallah :)
[/QUOTE]
6 gun nasıl sabrettin ben olsam hergun test yapmıştım

Daha bilmiyorum bat 14 deydi ama olmadim 6 gun oldu normalde bu kadar gecikmez yarin test yapacagim bakalim insallah :)
6 gun nasıl sabrettin ben olsam hergun test yapmıştım
[/QUOTE]
subatta 3 gun gecikti bende kesin hamileyim dedim sonra adet oldum bu ayda heveslenmiyomuş gibi yapiyorum işte napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…