Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki günde en az iki kat diyolar seninki iki kattan biraz daha fazla artmış benimki de öyleydi mesela 3. Gün yaklaşık 1000 di 7. Gün 4000 civarı olması lazım demiştik biz hesaplarken ama 5 bini geçmişti.
Hadi ya normal yani o zaman sağol içimi rahatlattın

inşallah dediğiniz gibidir yoksa daha dayanacak sabrım kalmadı

inşallah güzel haber veririm dizelinde

Elimde değil biz iyi haber beklerken böyle sonuç almak üzdü bizi
Kızlar gerçekten burdaki bi kişinin mutluluğu hepimizin mutluluğu oluyor hepimiz aynı duygularla yaşıyoruz

Enfeksiyon yüzünden kaybettim sağol canım şuan daha çok yeniyim 5+2 günlük hamileliğim bayramdan sonra Dr gidicem benim genettikte kan pıhtılaşma si çıktı diğerleri temiz

Eşimle konuşuyorduk.bu ay ilk ay ben ihtimal vermiyorum dedi. Ben de dedim. Sonra Bi baktı ama senin sanki kalçalar basen ler Bi genişledi dedi. Haydaaaa. Eşeğin aklına karpuz kabuğu soktu
Niye ihtimal vermiyosunuzzz

Öyle hissediyorum. Kızımda iki sene bekledim. Sanki çabuk olmazmış gibi geliyor. Yoksa herhangi bir sağlık sorunumuz yok çok şükür. Yumurtlama günlerini de değerlendirdik ama. Sanki kolay olmayacak gibi geliyor. İnşallah yanılırım

Kızlar sol kasıkta bir ağrı var. Kist olabilir mi.

Aslında en güzelini yapıyosun umut baglamıyosun olursa güzel olur :)

Eşimle konuşuyorduk.bu ay ilk ay ben ihtimal vermiyorum dedi. Ben de dedim. Sonra Bi baktı ama senin sanki kalçalar basen ler Bi genişledi dedi. Haydaaaa. Eşeğin aklına karpuz kabuğu soktu
Bende eşim bu ay çok istekli değil diye düşünmüştüm. Şimdi ben bebek istiyorum ara vermek istemiyorum demeye başladı. Halbuki dün bu sene maddi olarak çok zorlanıcaz falan demişti ( ev almayı istiyoruz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…