Hadi ya normal yani o zaman sağol içimi rahatlattınİki günde en az iki kat diyolar seninki iki kattan biraz daha fazla artmış benimki de öyleydi mesela 3. Gün yaklaşık 1000 di 7. Gün 4000 civarı olması lazım demiştik biz hesaplarken ama 5 bini geçmişti.
Eee bildiğin çizgi var kuzuuuBak dün böyleydi
İnşalalh canım sağolasınCanım bence normal yani sağlıklıdır güzel yükselip ilerliyor, içini ferah tut
Kızlar gerçekten burdaki bi kişinin mutluluğu hepimizin mutluluğu oluyor hepimiz aynı duygularla yaşıyoruzinşallah dediğiniz gibidir yoksa daha dayanacak sabrım kalmadı
inşallah güzel haber veririm dizelinde
Elimde değil biz iyi haber beklerken böyle sonuç almak üzdü bizi
inşallah dediğiniz gibidir yoksa daha dayanacak sabrım kalmadı
inşallah güzel haber veririm dizelinde
Bak bnm değerlerim bariz kimyasal gebelikti ama senin değerlerin bayaaaaa Yüksek kötü düşünme bence kesin kimyasal değilSen bi başka doktora git yarın
benide listeye eklermısınız bat 29 mayısBu sıralar kötü düşünceleri at kafandan bebegin seninle sen inan ki oda sana tutunsun sen ne kadar güclü durursan bebeginde o kadar güclü durur
çok hızlı artınca ıkız olabılıyor dıye duymustum bndeDaha önce 11 inde gittim 238 di canım normal mi yani o şekilde çok artması
tamamdır :)benide listeye eklermısınız bat 29 mayıs
Enfeksiyon yüzünden kaybettim sağol canım şuan daha çok yeniyim 5+2 günlük hamileliğim bayramdan sonra Dr gidicem benim genettikte kan pıhtılaşma si çıktı diğerleri temizCok üzüldüm canim çok zor Rabbim tekrar yasatmasin ins simdi kac aylik hamilesin? Onceki kaybının sebebi belli mi benim sebepte bulunamadi doğuma gittim kalbi durmuştu o yüzden simdi de cok korkuyorum ama yapabilecek birsey yok genetik test falan yaptirdik temiz çıktı Allaha emanetiz artik
hoşgeldin canımmKizlar benide ekleyin lutfennnnnbat 25 mayis
Niye ihtimal vermiyosunuzzzEşimle konuşuyorduk.bu ay ilk ay ben ihtimal vermiyorum dedi. Ben de dedim. Sonra Bi baktı ama senin sanki kalçalar basen ler Bi genişledi dedi.Haydaaaa. Eşeğin aklına karpuz kabuğu soktu
Aslında en güzelini yapıyosun umut baglamıyosun olursa güzel olur :)Öyle hissediyorum. Kızımda iki sene bekledim. Sanki çabuk olmazmış gibi geliyor. Yoksa herhangi bir sağlık sorunumuz yok çok şükür. Yumurtlama günlerini de değerlendirdik ama. Sanki kolay olmayacak gibi geliyor. İnşallah yanılırım
Bende eşim bu ay çok istekli değil diye düşünmüştüm. Şimdi ben bebek istiyorum ara vermek istemiyorum demeye başladı. Halbuki dün bu sene maddi olarak çok zorlanıcaz falan demişti ( ev almayı istiyoruz )Eşimle konuşuyorduk.bu ay ilk ay ben ihtimal vermiyorum dedi. Ben de dedim. Sonra Bi baktı ama senin sanki kalçalar basen ler Bi genişledi dedi.Haydaaaa. Eşeğin aklına karpuz kabuğu soktu
Aynen öyleAslında en güzelini yapıyosun umut baglamıyosun olursa güzel olur :)
Nasip artık tek istediğim sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin allah hepimize inşallahçok hızlı artınca ıkız olabılıyor dıye duymustum bnde
amin inşaallahNasip artık tek istediğim sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin allah hepimize inşallah☺
18 mayistı test yapmadım heycanla beklemedeyimHoşgeldin canım ilk gebelik haberi senden mi gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?