Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum 5 gün kan testi yaptırdım olsa çıkardı. Yok ama neden olmuyorum anlamadım.
Bende küretaj sonrası bi 2 ay mens olamamıştım, foliküler kist çıkmıştı sol overde-ultrasonda anlıyor zaten dr yapısından ama her ihtimale karşı ca125 die bi tahlil var onu bakıyor kanda eğer yüksek ise çikolata kistidir diyor. Yumurtluyorsun ama çatlamıo ve over büyüyor kabaca anlatmak gerekirse; 11cm olmuştu benimki yatakta sağdan sola dönerken uyandırıyordu beni acıdan. O dönem çok dr ile muhattap olduğum için geç de gitmiştim ama tarlusal verdi; içmedim de sonra 2-3 güne mens olmuştum zaten.

Kızlar bir akıl verin bat 14 mayıstı 40 gün oldu regl olalı hala birsey yok test yaptım tek çizgi Dr a gittim kandan tahlili baktırdım o da negatif ben hala regl de olamadım. Ne yapsam sizce bayramdan sonra başka bir Dr a mı gitsem

Merhaba kizlar, herkese iyi bayramlar diliyorum size bir soru sormak istiyorum bata 3 gün varken test yaptım(normal testlerden erken gebelik degil) cizgi cikmadi sizce hala bir ihtimal varmidir? Oysa birdolu belirtim vardı, hepsi psikolojikmiydi acaba

Tek çizgilerden nefret ediyorum kabusum oldu inanirmisiniz neyse hayirlisi olsun

Ben de yaptım bugün bembeyazdı ne belirtilerin var ve yumurtlama ne zamandı
Canm benim 13 mayisti pik, oncesi sonrasi herturlu degerlendirdim olmadi Vucut isim cok yuksek , asiri tuvalet ihtiyaci, migdem kaziniyor istah artisi , bel agrisi , sag kasigim sizliyor ,, ama bembeyazim bende bir kuruma bile olmuyor bana ya 7 aydir kuruma bile goremiyorum

13 mayıs

En cok merak ettigim vücudumuzu dinlemedigimiz an hamile kalsak acaba yine de belirti olur mu
Ben sanmiyorum annemle konusuyoruz ve yakin cevremle hamileligi ani ogrenenler hic beklemiyordum tarzi yorumluyor, anlamadim hic , demekki belirti yok.. çok istemekle baglantili sanirim

Ben sanmiyorum annemle konusuyoruz ve yakin cevremle hamileligi ani ogrenenler hic beklemiyordum tarzi yorumluyor, anlamadim hic , demekki belirti yok.. çok istemekle baglantili sanirim
Bende öyle oldugunu düşünüyorum. Bekledğimiz ve istediğimiz için belirti arıyoruz vücudumuz da bizimle oynuyo yani

Daha var kuzu bekle bakalım salı günü bidaha yaparsın adet gelmeden umut kesilmez

Bu marka testi biliyormusunuz kizlar.. bana internetten ovulasyon testinin yaninda vermislerdi, iyimidir bilgisi olan varsa paylasabilirmi

Eklentiler

• 241E8CC7-9091-4411-8BC8-E561483A3294.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 32
Kan testinde de görünmedigi durumlar oluyor mu acaba insallah kötü bisi degildir canım ağrın falan var mı
Yok kuzum aprım falan. Soğan suyu içmeye başladım. Gelir inşallah.

Bende öyle oldugunu düşünüyorum. Bekledğimiz ve istediğimiz için belirti arıyoruz vücudumuz da bizimle oynuyo yani

İnsan beyni iste herseyi kurgulayabiliyor , ama saglam belirtilerim vardi istahtan bir emin olamadim o hep var

Ama ben kürtaj falan olmadım. Ağrımda yok şuan.

Bende aynı durumdayım. Ne duysam deniyorum. İnşallah oluruz.

Daha var kuzu bekle bakalım salı günü bidaha yaparsın adet gelmeden umut kesilmez

Okadar beyazdiki suan yikildim beni anlarsin sen sanirim seninle çok yakin tarihlerimiz kuzum hakkimizda hayirlisi Senin varmiydi belirtin. Buarada ovulasyon testi denedinmi sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…